10 idei de platouri cu aperitive deosebite
Pentru ca masa ta festiva sa arate cat mai spectaculos, trebuie sa aranjezi aperitivele pe platouri in moduri care mai de care mai inedite. Se spune ca felul in care aranjezi masa spune multe despre felul tau de a fi, asadar, pune-ti imaginatia la treaba si uimeste-ti musafirii.
Cum aranjezi mancarea pe platouri?
1. Combina pe acelasi platou branzeturile cu fructele.
2. Prepara gustari din mezeluri si legume.
3. Orneaza mancarea cu masline, porumb, bucatele de morcovi, rosii cherry si ardei.
4. Nu uita de salatele verzi si ai grija sa le faci si lor loc pe platouri.
5. Pune pe masa si niste platouri cu broccoli, in acest fel iti vei indemna musafirii sa manance mai sanatos.
Iata mai jos cateva idei de aranjare a aperitivelor pe platouri:
Branza caprese cu rosii cherry si busuioc, pe bete de frigarui
Rulouri din felii de castravete si salata cu maioneza
Branzeturi frantuzesti, nuci si fructe
Masline cu branza feta si rosii cherry pe bete de frigarui
Platou cu mezeluri
Felii de morcovi cu crema de branza si rosii cherry
Gustari variate cu branzeturi, rosii cherry si mezeluri
Rosii umplute cu salata
Sandvisuri cu crema de branza si somon
Platou cu broccoli
Citeste si 40 de idei de ornat salatele de sarbatori.