3 exercitii simple pentru care nu ai nevoie decat de un prosop

Nu te-ai fi gandit niciodata ca prosop poate fi bun la altceva decat la absorbit apa, asa? Astazi te provocam sa faci 3 exercitii simple pentru care nu ai nevoie decat de un prosop, sa nu mai spui ca nu ai timp sa te duci la sala sa tragi de aparate. 

1. Exercitii pentru talpi 
 
Muschii talpii sunt probabil ultimii la care te gandesti atunci cand incepi sa lucrezi, dar si acestia trebuie antrenati ca sa nu te trezesti cu vreo crampa sau vreo durere insuportabila. 
 
Asaza-te pe scaun si in fata ta intinde un prosop. Pune talpa pe el intr-un capat si, prin strangerea degetelor, incearca sa ajungi in capatul celalalt. 
 
 
 
2. Exercitii pentru muschii abdominali oblici
 
Intoarcerile din trunchi sunt foarte eficiente pentru acesti muschi, asa ca apuca un prosop de la capete, cu ambele maini, in timp ce stai cu picioarele departate. Nu te intoarce cu totul, ci numai trunchiul. Privirea ramane inainte, iar picioarele pe sol. 
 
 
 
3. Exercitii pentru muschii abdominali laterali 
 
Iata un exercitiu foarte bun care arde colaceii: apuca un prosop cu ambele maini, de capete, si ridica-l deasupra capului. Pana aici nu e mare efort, nu? Cu picioarele departate, inclina-ti corpul intr-o parte si in alta cat de mult poti. Repeta de 20 de ori.
 
Tags:
prosop
muschi
exercitii
sport
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare