VIDEO. 305 Fitness, sala de sport cu lumini de club si DJ

305 Fitness este o combinatie intre sala de fitness si club, caci cei care o viziteaza fac sport intr-un spatiu cu lumini colorate, in timp ce dintr-un colt pune muzica un DJ.  

Sadie Kurzban a inventat un tip de antrenament care i-ar placea oricarui iubitor de sport: sala arata ca un club, cu lumini in culori neon si un DJ care pune muzica si intretine atmosfera. La 305 Fitness, numit asa dupa codul de locatie al orasului Miami, de unde este Sadie, oamenii nu ridica shoturi, ci mainile in aer. 
 
Clasele de la 305 Fitness sunt intense, pline de energie si foarte motivante, iar participantii nu par sa se straduiasca prea tare. Totul se face sub forma de distractie, iar chiuiturile si incurajarile chiar ca te fac sa te simti ca in club. 
 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Metoda celor de la aceasta sala combina antrenamenele aerobice si anaerobice cu sprinturi de mare intensitate, exercitii cardio si tonifiere. Gratie melodiilor mixate de DJ uiti de limitele fizice, iar muzica te face sa tragi tare de tine. 
 
Un antrenament obisnuit dureaza 55 de minute si incepe cu o incalzire cu coregrafie, o sectiune de tonifiere, sprinturi prin dans si un interval de relaxare. Se fac multe sarituri, intoarceri si genuflexiuni, iar aceste exercitii iti lucreaza intens bratele, picioarele si abdomenul. 
 
Sadie Kurzban a deschis pana acum doua sali, una in New York si una in Washington, dar noi asteptam cu mare interes aceasta distractie prin sport si in Romania. 

Tags:
fitness
club
sport
calorii
antrenament
muzica
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare