5 alimente ale caror beneficii pentru sanatate sunt supraestimate

Secrete 03.08.2016 Livia Caled
Cu siguranta ai auzit despre tot felul de proprietati extraordinare ale unor alimente, care nu ti s-au parut nici pe departe atat de extraordinare dupa ce le-ai testat perioade mai mari de timp. Potrivit studiilor, anumite alimente nu au atat de multe beneficii pe cat ne-ar placea sa credem sau pe cat sunt ele de laudate.
 
Iata mai jos o lista cu 5 alimente care nu sunt atat de benefice pe cat se spune:

Sucul de portocale
 
Sucul de portocale este bun pentru organism, insa in cantitati mici. Motivul principal pentru care nu ar trebui sa bei prea mult suc de portocale este ca el contine mult zahar, creste nivelul de glucoza din sange, situatie care oboseste pancreasul si creste riscul de a face diabet. De asemenea, cantitatile mari de suc de portocale cresc presiunea sangelui.

Cafeaua verde
 
De cate ori nu au auzit despre cafeaua verde ca face minuni cand vine vorba de pierderea kilogramelor in plus? Studiile au aratat ca singura calitate a acestui produs pentru cura de slabire este aceea ca are efect laxativ. 
 
Ananasul
 
Desi ananasul contine foarte multe vitamine si nutrienti, el nu este eficient in cura de slabire asa cum este promovat. Ananasul nu ajuta la arderea grasimilor, dimpotriva, el poate ajuta intr-o cura de ingrasare. Ananasul contine mult zahar si are calitatea de a creste apetitul culinar. De asemenea, consumat in cantitati mari, el poate afecta presiunea sangelui.
 
 
Stridiile
 
Despre stridii se spune ca ajuta la cresterea libidoului la barbati si, mai mult de atat, imbunatatesc performantele sexuale. Se pare ca doar stridiile care sunt proaspete si crude au un efect de crestere a potentei si numai daca ele au acumulat suficient glycogen si zinc din apa.
 
Rosiile
 
Stiai ca nu toate rosiile contin licopen? Licopenul este antioxidantul care face rosiile sa fie foarte sanatoase. Acest antioxidant este de mare ajutor pentru prevenirea cancerului si reintinerirea organismului. Potrivit studiilor, rosiile tratate cu chimicale contin o cantitate foarte mica de licopen.
 
 
Sursa: voiceofjurnalists.com
 
Tags:
alimente
cafea verde slabire
stridii potenta
ananas slabire
stridii libido
rosii licopen
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare