5 alimente care ard grasimea de pe burta

Alimentatie 19.10.2015 Dana Lazar

Grasimea de pe burta nu este acolo pentru ca nu faci exercitii, ci din cauza a ceea ce mananci. Asa ca, in mod logic, daca vrei sa scapi de ea atunci te uiti la alimentatie. Uite 5 alimente recomandate daca vrei sa scapi de colacelul de la burta:

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

1. Ovaz

Ce iti spunea mama cand erai mica? Mananca masa de dimineata! Ce iti spune un nutritionist acum daca te duci la el? Mananca masa de dimineata. Si cea mai buna optiune pentru aceasta masa sunt fulgii de ovaz. Insa ia fulgi simpli, fara alte adaosuri. Ei iti vor regla nivelul de zahar din sange, iti vor da energie si se vor asigura ca metabolismul tau functioneaza bine. Mai multe despre fulgii de ovaz poti citi aici.

 

2. Afine

Norocul nostru este ca sunt minunate la gust. Am fi in stare fara sa clipim sa rontaim un pahar intreg. Ca sa nu mai spun cat de bine se potrivesc cu orice iaurt simplu, asa crocante si acrisoare cum sunt.

Dar, mai mult decat atat, studiile au aratat ca afinele ajuta la diminuarea grasimii de pe burta. Nu este asta extraordinar? Mai multe despre proprietatile fantastice ale afinelor poti citi aici.

 

3. Alune

Stiu ca stii ca toata lumea stie ca alunele ingrasa. Uite insa ca antrenorii celebri le recomanda ca produs pentru slabit. Pentru ca alunele contin grasimi monosaturate si aceste grasimi ajuta la reducerea colaceilor de grasime de pe burta. 

Mai multe despre alune si proprietatile lor poti citi aici.

 

4. Somon

Somon si curcan, asta ar trebui sa alegi daca vrei cat mai multe proteine. Uf, ce veste minunata: as vrea un abdomen plat dar nu as putea daca asta ar insemna sa mananc numai ovaz cu afine. Dar uite ca exista pe lume somonul! 

Si somonul merge de minune cu garnituri din legume. Incercati aceasta reteta: Somon cu dovlecei si rosii.

 

5. Salata

Mai precis, orice frunze verzi merg de minune. Iti umpli un castron enorm cu asa ceva si chiar te vei satura. Si iti va tine de foame pentru o lunga perioada de timp. Adauga ulei de masline, lamaie si, desigur, fulgii de ovaz. Va las, pentru ca deja am inceput sa salivez!

 

Sursa foto: hepta.ro

 

 

Tags:
slabire
burta
salata
afine
alune
somon
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare