5 aplicatii care te ajuta sa slabesti

Trebuie sa recunoastem ca suntem total dependenti de telefon, de la alarma care ne trezeste, pana la Facebook, mesaje, apeluri si fotografii. Daca ti-ai uitat telefonul acasa e o tragedie mai mare decat daca ai fi plecat fara ochelarii de vedere. 

Asadar, de ce sa nu mai adaugam pe lista o chestie utila pe care o poate face telefonul pentru tine? Si anume sa-ti fie cel mai bun prieten in lupta cu kilogramele. Atunci cand nu poti sa fii constanta, te va trage de maneca, iar cand vei fi uitat ce ai mancat cu o zi in urma, el va avea totul asezat in ordinea de pe meniu. 
 
De fapt, telefonul in sine nu poate face lucrurile acestea, dar aplicatiile pe care le instalezi, da. Iti prezentam cateva care te vor ajuta foarte mult sa fii mai organizata in atingerea telului propus. 
 
 
Primul pas este sa introduci cateva informatii importante despre tine, cum ar fi varsta, inaltimea, greutatea si kilogramele la care vrei sa ajungi, apoi aplicatia iti va indica ce numar de calorii poti manca la fiecare masa, in fiecare zi sau cate calorii ai pierdut la sala, pentru a-ti atinge scopul. 
 
 
Trebuie doar sa te inregistrezi pe aplicatie, apoi sa scrii ce ai mancat la micul dejun, pranz, cina si gustari. De asemenea, contorizeaza cate calorii arzi prin sport, cata apa bei si cat cantaresti. In plus, aplicatia iti ofera retete sanatoase si sfaturi de slabit, pentru inspiratie. 
 
 
 
Ca sa notezi cate calorii ai mancat la restaurant, trebuie sa stii si cate calorii se afla in fiecare fel de mancare. Pentru asta exista aceasta aplicatie, pentru a-ti oferi informatiile de baza. 
 
 
Aceasta aplicatie iti ofera in permanenta sfaturi despre slabit, despre exercitii eficiente si despre alimentele sanatoase. Nu numai ca te mentine informata, dar are grija sa nu-ti dispara motivatia nicio secunda. 
 
 
Aplicatia aceasta nu e foarte diferita de celelalte, doar ca, pe langa faptul ca iti spune cate calorii ai mancat si cate ai ars, iti indica si caloriile ramase pentru ziua respectiva. In plus, poti sa adaugi prieteni in lista, pentru a-ti mentine motivatia. 
Tags:
telefon
aplicatii
slabit
kilograme
calorii
aplicatii de slabit
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare