5 exercitii pentru brate sexy

Fitness 02.10.2013 Livia Caled

Nimic nu e mai inestetic decat niste brate netonifiate si moi, cu pielea lasata, fara nicio urma de gratie. Bratele netonifiate ne determina sa alegem rochite si bluze cu maneca in defavoarea celor fara, care, s-o spunem drept, sunt mult mai sexy.

Ca sa aveti brate superbe si sexy, nu trebuie sa dati banii pe abonamente la sala sau sa ajungeti obsedate de sport, le puteti face si acasa, cate 15-20 de minute pe zi, aveti nevoie doar de vointa si poate niste gantere. In caz ca nu aveti gantere, puteti face si fara, bratele se tonifiaza daca faceti miscari repetate de cel putin 15 ori.

Va recomandam 5 exercitii usoare, eficiente pentru brate:

1. Tineti cate o gantera in fiecare mana si ridicati bratele ca in pozele de mai jos. Ridicati bratele pana cand ele se afla in linie dreapta, dupa care coborati-le. Faceti aceasta miscare de cate 50 de ori pe zi si o sa aveti niste brate, in mod sigur, mai tonifiate. Picioarele este indicat sa le tineti departate. Aceste exercitii le puteti face si alternativ, cand ridicati un brat coborati-l pe celalalt. De asemenea, puteti sa apropiati bratele in fata. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

2. Stati cu spatele la un scaun si sprijiniti-va cu mainile pe el, cu palmele spre interior. Lasati-va in jos si ridicati-va, ca la flotari, insa cu spatele. Aveti grija sa nu va loviti cu spatele de scaun. Important este sa va ridicati corpul sprijinindu-va in maini. Faceti aceasta miscare de 30 - 50 de ori.



3. Asezati-va pe partea dreapta, cu picioarele intinse, si ridicati-va corpul in mana stanga, ca in imaginea de mai jos. Faceti aceasta miscare de 30 de ori, dupa care schimbati partea.



4. Stati cu picioarele flexate si aduceti greutatile in spate si in fata. Faceti acest exercitiu de 30-50 de ori in fiecare zi.

5. Asezati-va pe spate si ridicati-va in brate ca in exercitiul de mai jos. Acesta este unul dintre cele mai eficiente exercitii pentru muschii din interior, din zona subratului, cei care ne dau cele mai mari batai de cap.

In caz ca nu v-at lamurit cum se fac exercitiile, puteti urmari filmuletul de aici

Tags:
exercitii brate
brate tonifiate
brate sexy
exercitii tonifiere brate
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare