5 masti pentru fata cu piersici

Zilele trecute ti-am sugerat dieta cu piersici, acum iti punem la dispizitie 5 retete de masti pentru fata. In functie de nevoile tenului tau, piersicile te ajuta sa arati foarte bine. 

Masca pentru catifelare
 
Pentru ca sucul de piersici inchide porii, iar vitaminele si mineralele ii confera tenului luminozitate, aceasta masca este ideala daca vrei sa ai un ten catifelat. 
 
Paseaza o piersica bine coapta, apoi adauga un galbenus de ou. Amesteca ingredientele impreuna si lasa masca pe fata pentru 20 de minute, dupa care clateste-te cu apa calduta. 
 
Masca revitalizanta
 
Aceasta masca revitalizanta iti va face tenul suplu si luminos si va sterge urmele oboselii. Se prepara dintr-o jumatate de piersica pasata, doua lingurite de miere de albine, doua lingurite de smantana si se aplica pe fata pentru 20 de minute. 
 
Masca pentru intinerire
 
Indicata pentru toate tipurile de ten, aceasta masca va estompa ridurile fine daca este aplicata saptamanal. Striveste pulpa de la o piersica bine coapta si se adauga 3 linguri de iaurt. Pasta obtinuta se intinde pe fata, gat si decolteu. 
 
 
Masca hidratanta
 
Cum bei apa sa iti hidratezi corpul, asa are nevoie si tenul tau de hidratare. Profita deci de vara care iti pune la dispozitie piersici din belsug. Striveste jumatate de piersica bine coapta, adauga o lingura de miere sau iaurt si o lingura de fulgi de ovaz. Amesteca ingredientele si lasa masca pe fata pentru maxim 30 de minute. 
 
Masca exfolianta
 
Ai nevoie de o astfel de masca pentru a indeparta celulele moarte si pentru a-ti curata porii. Pune in blender jumatate de piersica bine coapta si doua bucati mari de ananas proaspat si amesteca-le pana cand devin o pasta. Adauga mierea si aplica masca pe fata curata. 
 
Citeste despre cura cu piersici.
Tags:
masti
piersici
fata
ten
hidratare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare