5 metode de slabit recomandate de vedete

Experiente 22.05.2017 Livia Caled
Ai renuntat la mancarea de tip fast-food, mergi regulat la sala si, totusi, parca kilogramele de pe coapse si talie se incapataneaza sa ramana tot acolo? Te-ai cam plictisit sa tot incepi diete si sa te trezesti ca in cateva zile ai mai multe kilograme in plus decat la inceputul dietei? Incearca sa schimbi maniera de a slabi, aplicand altfel de metode.
 
Iata mai jos 5 metode de slabit recomandate de vedete:
 
Metoda Adele
 
Cantareata Adele a declarat ca metoda care a ajutat-o sa slabeasca a fost sa identifice alimentul care o impiedica sa piarda in greutate. In cazul ei a fost ceaiul cu zahar. Se pare ca inainte sa slabeasca ea consuma 10 cani de ceai cu doua cuburi de zahar in fiecare, adica 20 de cuburi de zahar pe zi. Odata ce a renuntat la acest obicei, a reusit sa inceapa sa slabeasca treptat pana cand a ajuns la greutatea dorita. Bineinteles, a avut grija sa manance mai putin, sa nu consume alcool si sa faca miscare. 
 
Asadar, pentru inceput, identifica alimentul pe care il consumi cel mai des si care contine multe calorii. Acesta poate fi painea, ciocolata, prajiturile, chipsurile, alunele, semintele prajite si sarate, covrigii etc.
 
Metoda Jamie Oliver
 
Nu e prea simplu sa fii bucatar si sa iti mentii greutatea normala. Jamie Oliver a recunoscut ca s-a ingrasat cel mai tare in perioadele stresante cand nu reusea sa doarma mai mult de 3-4 ore pe noapte. Ca sa slabeasca el si-a impus sa se culce la 10 seara si sa doarma 8 ore pe noapte. De asemenea, respecta cateva reguli alimentare. Care sunt acestea? 
  • Consuma in fiecare zi o mana de nuci.
  • Consuma mai putina carne si mai multe oua.
  • Pune condimente in loc de sare.
  • Consuma produse cu iarba de mare.
  • Nu consuma zahar.

Metoda Reese Witherspoon

Cand vrea sa slabeasca, Reese Whiterspoon consuma mancare pentru bebelusi. Nu, nu si le prepara ea, le cumpara de la supermarket. Borcanelele cu mancare pentru bebelusi sunt pline de nutrienti, au numarul de calorii notat pe ele si te ajuta sa iti portionezi mai bine mancarea la masa. Nu este nevoie sa mananci la toate mesele mancare pentru bebelusi, ci doar la doua dintre ele. Asadar, consuma o masa normal, cu ce iti doresti, iar la celelalte doua mese consuma cate 1-2 borcanele cu mancare pentru bebelusi. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

O alta celebritate, despre care s-a zvonit ca apeleaza mereu la aceasta dieta cand vrea sa piarda cateva kilograme, este Jennifer Aniston.

Citeste si Cum slabesti 3 kilograme pe saptamana cu mancare pentru bebelusi.

Metoda Megan Fox

Desi a nascut de 3 ori, Megan Fox, vedeta din Transformers, a revenit mereu cu usurinta la aceeasi greutate pe care a avut-o inainte de sarcina. Care este secretul? Potrivit declaratiei actritei, a scos complet carbohidratii rafinati din meniu. Fara placinte, fara covrigei, fara biscuiti, fara prajituri. Pare usor, insa nu e deloc, produsele cu carbohidrati rafinati fiind cele care ne fac cu ochiul cel mai mult prin supermarketuri. Ca sa eviti sa le cumperi, evita locurile din supemarket cu paine alba, prajituri, cozonaci, biscuiti si dulciuri. 
 
Cum sa iti fie mai usor sa slabesti cu aceasta metoda? Nu mai cumpara nimic niciodata care contine faina alba si zahar alb.
 
O alta metoda a actritei Megan Fox de a slabi este sa consume un pahar de apa cu o lingurita de otet de mere inainte de fiecare masa. In acest fel, isi reduce pofta de mancare si, totodata, isi detoxifiaza organismul.
 
Metoda Elle MacPherson
 
Cine nu isi doreste sa aiba un corp ca al fotomodelului de 50 de ani Elle MacPherson. Pentru a se mentine in forma, Elle MacPherson tine o dieta cat mai alcalina. Consuma multe legume, verdeturi, fructe, apa cu lamaie, seminte si nuci, iaurt, putin peste din cand in cand, nu consuma cafea si nici alcool. Printre vedetele adepte ale dietei alcaline se numara Victora Beckham, Kirsten Dunst si Gwyneth Paltrow.
 
Ca sa iti fie mai usor sa tii dieta alcalina, este important sa iti faci o lista cu alimentele cu gradul cel mai mare de alcalinitate si sa o lipesti pe frigider. Ai grija ca 75% din ceea ce mananci in fiecare zi sa fie preponderent alcalin.

 
Sursa: shape.com.
Sursa foto: health.com.
 
 
Tags:
vedete care au slabit
metode slabit
slabire
dieta
adele
jamie oliver
megan fox
mancare bebelusi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare