5 pasi catre un abdomen de vis

Colacelul care iti inconjoara mijlocul nu e doar un impediment in care blugilor care nu se mai inchid. Grasimea abdominala reprezinta o amenintare majora la adresa sanatatii, asa ca trebui sa o punem la punct. Cum ? Simplu si urmand riguros cei 5 pasi catre un abdomen de vis.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Riscul de a te imbolnavi creste direct proportional cu numarul de kilograme. Nivelul ridicat de grasime abdominala nu e asociat doar cu bolile de inima, diabet, cancer sau atacuri cerebrale ci si cu riscul de a muri in urma ranilor cauzate de accidente de masina, sustin expertii citati de prevention.com.

Iata de ce e indicat sa urmezi cei 5 pasi catre un abdomen de vis. Fara grasimea abdominala vei fi mai sanatoasa, mai increzatoare in propriile puteri si mai plina de energie.

Primul pas este sa nu te arunci niciodata in diete drastice. Sigur ca vei slabi insa creierul tau va obosi fiind obligat sa respecte regulile de masa impuse. E mai simplu si mult mai eficient sa te concentrezi pe mancare delicioasa, satioasa si sanatoasa. Include in meniul tau cereale integrale, ovaz, ceai verde, ton, somon, mere si carne slaba de pui.

Mananca simplu este un alt pas catre un abdomen de vis. Asa ca data viitoare cand mergi la cumparaturi incearca sa te uiti atent pe etichete si sa ocolesti produsele care au in componenta denumir pe care nu le intelegi prea bine. Cu siguranta sunt aditivi care nu fac altceva decat sa iti atace organismul.

Un alt pas catre un abdomen de vis tine de capacitatea ta de a nu ramane infometata. Corpul trebuie sa isi conserve energia si nu poate face asta decat daca il hranesti.Cel mai simplu este sa te asiguri ca mananci ceva o data la trei ore sisa nu sari peste micul dejun.

De ce este atat de importanta prima masa a zilei, am tot povestit .

 

Specialistii au facut un studiu care arata ca persoanele care sar peste micul dejun sunt predispuse la obezitate asa ca sugerez sa eliminam riscul asta.

Hidrateaza-te cum trebuie si fa asta chiar daca e iarna. Incearca sa nu bei sucuri carbogazoase, doar nu ai nevoie de inca 450 de calorii, nu ? Incepe ziua cu un pahar de apa si incearca sa bei pana seara 8 pahare. Cu ocazia asta nu vei mai simti nici senzatia de sete. Daca nu iti place apa, avem si alte alternative sanatoase.

In sfarsit, ultimul pas spre un abdomen de vis trece prin bucataria ta. Chiar daca pare mai usor sa mananci in oras, e mai sanatos sa sortezi tu ce pui in farfurie. Cu ocazia asta faci economii si reusesti sa portionezi mancarea din farfurie.

Mai stiti si alti pasi catre un abdomen de vis?

 

Tags:
5 pasi catre un abdomen de vis
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare