Abdomen plat intr-o zi

O stim toti, nu mai e cazul sa o repet : burta se da jos cel mai greu. Colaceii raman acolo oricat ai merge la sala, iata de ce ai nevoie de un program care promite un abdomen plat intr-o zi.

Planul e bine pus la punct, in functie de momentele zilei si este atat de eficient, de zici ca a fost conceput de cei mai buni strategi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Da, poti obtine un abdomen plat intr-o zi, numai ca ai de respectat niste reguli stricte. Va fi cadoul tau, daca reusesti.

Primul pas incepe in momentul in care soarele iti mangaie genele a trezire. Sari din pat si adopta o pozitie usoara de yoga : stai drept cu mainile impreunate la spate si impinge crestetul capului spre tavan. Apleaca-te si revino la pozitia initiala de mai multe ori. Acum esti perfect energizat si ai terminat primul pas spre abdomenul plat, visat.

Cea mai mare greaseala pe care o facem mai toti, este sa plecam din casa fara sa ne acordam timp pentru micul dejun. Nutritionistii spun si studiile arata ca cel mai rapid slabesc cei isi fac timp pentru micul dejun. Nu te grabi, mesteca incet si savureaza toate aromele. Altfel risti sa te balonezi. Mai mult, doar asa te vei satura mai repede si vei pastra senzatia de satietate pana la urmatoarea gustare. Efectul asupra abdomenului se va face vazut pe termen mediu.

La birou nu mai rontai toate tampeniile. Mai bine mananca o banana la gustarea de dimineata. Nu lua la tine mere sau pere. Fructoza pe care o contin provoaca balonari si chiar diaree. Cine ar vrea sa se confrunte cu asa ceva la birou ? Asa ma gandeam si eu…

Puteti manca de asemenea capsuni, mure sau zmeura. Contin fibre care mentin senzatia de satietate asa ca nu iti va fi foame multa vreme.
Toti stim ca drumul spre un abdomen plat nu trece pe la masa la care te indopi. Mananca mai putin si mai des si incearca sa-ti portionezi mancarea din farfurie. Iti vei multumi mai tarziu.

Las-o mai incet cu cafeaua! Ce-ar fi daca la pranz ai inlocui ceasca mare si aburinda de cafea cu una de ceai? Nu ridica spranceana a mirare. Cafeina stimuleaza puternic tractul digestive cauzand balonari, asa ca nu mai bine beti un ceiut? Incercati unul de ghimbir, lavanda, menta sau musetel – toate au marele har de a va calma abdomenul.

La cina incearca sa te tii departe de cosul de paine, oricat de tare te-ar ademeni. Down boy! Indeasa in burta niste carbohidrati si asteapta sa te umfli in 10 minute. Chiar iti doresti asta?! Mai bine rontaie niste legume, mai toate in afara de broccoli si varza – prietene si ele cu balonarea.

Ultimul pas spre un abdomen plat se face inainte de culcare. Bea un pahar cu apa si vei ramane hidratat. Apa ajuta la eliminarea sodiului si a toxinelor, si implicit tine abdomenul suplu.

Aveti un plan mai mult care va ajuta sa obtineti un abdomen plat intr-o zi?

Tags:
abdomen plat intr-o zi
dieta rapida si eficienta
calorii
calculator calorii
hidratare
bea apa
carbohidrati
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare