Actrita din Game Of Thrones care nu are voie sa manance nimic gustos

Pana acum cateva zile m-a lasat total indiferenta numele serialului "Game of Thrones", dar de cand am apucat sa vad primul episod abia astept sa-mi fac timp sa vad ce se mai intampla in film. Serialul este cotat cu nota 9,5 pe IMDB, asa ca nu e de mirare ca a creat atat de multa valva in randul tuturor, pasionati sau nu de filme. 

Unul din personajele mele preferate din cele primele cinci episoare pe care am reusit sa le vad este Khaleesi, adica Daenerys Targaryen, jucata de actrita Emilia Clarke. Pe langa faptul ca se maturizeaza pe episod ce trece, Khaleesi arata impecabil, cu un corp bine tonifiat. Ei bine, se pare totusi ca nu este suficient pentru rolul pe care l-a primit in filmul "Terminator: Genesis", care va aparea in 2015. 
 
Actrita trebuie sa tina o dieta foarte dura, care are o singura regula: nu are voie sa manance nimic ce are gust bun. Cand a iesit la pranz cu un jurnalist de la In Style, Emilia i-a spus acestuia: "Tot ce ai in farfurie arata delicios, dar nu am voie sa mananc nimic de acolo. Nici macar un lucru. Cu exceptia unei cani de ceai, fara zahar". 
 
 
 
Mai mult de atat, Emilia Clarke trebuie sa se si antreneze si sa invete cum sa foloseasca mai multe arme. A ridicat haltere, a facut kick-box si a transpirat intens. La dieta stricta pe care o are, ne intrebam de unde are atat de multa energie. 
 
Daca vrei sa slabesti, mai bine tii dieta de 3 ore. Citeste aici despre ea!
 
O admiram pe actrita pentru ambitia de care da dovada, dar atentie ca acest stil de viata pe care l-a adoptat pentru Terminator nu este deloc sanatos. Ba chiar poate fi periculos! Iti da peste cap metabolismul, sanatatea si iti strica relatia cu mancarea. Cand reduci drastic aportul de alimente, rata metabolica scade automat, ceea ce inseamna mai putina energie, iar eliminarea din dieta ta a tot ce are gust bun te va face sa-ti fie pofta de orice si vei pune foarte repede toate kilogramele pe care le-ai dat jos imediat ce restrictia iti va fi ridicata. 
 
In plus, antrenamentele intense pe care le are Emilia cer ca aceasta sa aiba o alimentatie bogata in calorii si in proteine pentru a avea energie sa le duca la final. Speram totusi ca dieta drastica pe care trebuie sa o tina actrita sa nu dureze pana la terminarea filmului, caci va fi foarte grav pentru sanatatea ei si nu ne-am dori asa ceva, caci mai are de filmat si un sezon din Game of Thrones. 
Tags:
game of thrones
mancare
dieta
khaleesi
emilia clarke
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare