Aerobic pentru slabit

Daca ar fi recomand un sport pentru slabire eficienta, aerobic este acela. Am citit tot felul de comentarii pe forumuri si am testat pe propriul meu colac de grasime. A trecut testul odata cu kilogramele de care am scapat.

De ce am ales sa merg la aerobic in loc de tae-bo, fitness sau mai stiu eu ce zumba fitness ? Nu pentru ca nu mi s-ar parea la fel de solicitant, ci pentru ca este mult mai eficient. 45 de minute de topaiala in grup, cu muzica in urechi, imi lucreaza toate grupele de muschi.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

E si distractiv, mai ales daca mergi cu o prietena. Sariti, dansati si va amuzati pe seama voastra sau, de ce sa nu recunoastem, a celor din grup. Toate astea va ajuta sa ardeti grasimile mult mai repede decat daca ati face fitness, de exemplu.

Cine merge la aerobic deja, imi da dreptate cu siguranta. Daca v-am convins acum sa va apucati, trebuie sa va pregatiti putin inainte de a merge la sala.

Cei care petrec mult timp cu fundul lipit de scaun sau de canapea au nevoie de o perioada de acomodare. Nu poti face fata unei sesiune intregi de aerobic din prima. Am simtit-o pe propria piele, cand dupa 10 minute de miscare am lesinat.


Ca sa evitati astfel de momente penibile, sugerez sa va mariti rezistenta fizica. Evitati fortarile si luati pauze dese dupa 5 minute de exercitii. In felul asta va scadea ritmul cardiac.
 

Respira cum trebuie in timpul exercitiilor. Exista timpi pentru inspiratie si expiratie, dar ei iti vor fi indicati de instructor in timpul exercitiilor.

Rezistenta creste doar daca intensifici efortul fizic pentru perioade scurte de timp. Nu mai mult de 12 minute. O sa observi ca vei obosi tot mai rar dupa cateva sedinte de aerobic.

Acum va las. Incepe sedinta de aerobic si nu vreau sa intarzii.
 

Tags:
aerobic
fitness usor
tae-bo
zumba fitness
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Cum am ajuns sa facem atata sport Motivatie

    Cum am ajuns sa facem atata sport

    19.10.2015

    Nu cred sa existe om care traieste in oras si sa nu fi pus piciorul intr-o sala de sport, indiferent daca este sau nu multumit de greutatea pe care o are. Pentru ca sportul este mult mai mult decat...

    mai mult
  • Callanetics, miscarile care echivaleaza cu 20 de ore de aerobic Fitness

    Callanetics, miscarile care echivaleaza cu 20 de ore de aerobic

    04.08.2015

    Callanetics este o metoda de a face sport, ce se bazeaza pe contractii musculare lente si repetitive si pe miscari de intindere concentrate pe grupe musculare. Unii spun ca este o ora de...

    mai mult
  • Barbatii au temeri in pat Experiente

    Barbatii au temeri in pat

    08.11.2014

    Te temi ca nu esti proaspat epilata sau ca nu te-ai spalat pe dinti decat in urma cu 3 ore ? Relaxeaza-te! Barbatii au adevarate temeri in pat. Studiile arata ca isi fac chiar mai multe griji decat...

    mai mult
  • Top 5 pasi spre silueta Alimentatie

    Top 5 pasi spre silueta

    30.10.2014

    Victoriile mari se ating prin pasi multi si mici. Diavolul sta in detalii care incearca sa te abata de la drumul spre greutatea ideala. Pentru ca e important sa ai un inceput in forta, am facut top...

    mai mult
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • olimpicgym
    1. olimpicgym 20.01.2011 15:31

    SUPER SALA DE AEROBIC ,FITNESS ,MASAJE... www.olimpicgym.ro

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare