Alimente cu zero calorii

Exista fructe si legume care au nevoie de mai multa energie pentru a fi digerate decat cea pe care organismul o va prelua de la ele. In consecinta aportul caloric pe care aceste alimente il aduc este zero, iar despre acestea se poate spune ca sunt alimente cu zero calorii. Toate alimentele cu zero calorii se pot regasi in dieta ta fara nici un fel de vinovatii. In plus toate sunt bogate in minerale, antooxidanti si vitamine.

Lista completa a alimentelor cu zero calorii este: merele, caisele, sparanghelul, sfecla rosie, broccoli, conopida, morcovii, telina, afinele, cresonul, castravetii, fennel, usturoi, grapefruit, fasolea verde, napi, prazul, lamaia, salata verde, ceapa, portocalele, ardeiul gras si ardeiul iute, ananasul, prunele, zmeura, spanacul, capsunile, ridichile (si cele albe si cele rosii), rosiile, pepenele verde.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Sunt sufiecient de multe pentru a putea alege pe cele de sezon. Variantele congelate ale acestora sunt la fel de sanatoase.

Lista are si un supliment care contine toate condimentele, ierburile aromate, varza alba rosie si, mai ales, varza murata.

Fructele din lista alimentelor cu zero calorii pot fi incluse la micul dejun, legumele sunt ideale la pranz si la cina. Morcovii si citricele, dar si merele pot fi alegerea cea mai buna pentru gustari.

Secretul care iti garanteaza care iti garanteaza ca vei profita de aportul acestor alimente si de proprietatea lor de a avea zero calorii este variatia.

Toate aceste fructe si legume cu zero calorii isi pastreaza beneficiul unui aport caloric nesemnificativ daca sunt consumate in cantitati rezonabile (mai ales merele, pepenele rosu, sfecla rosie, portocalele, ananasul si prunele). Toate legumele verzi pot fi consumate fara limita.

Sucurile preparate din fructele si legumele din lista sunt aducatoare de calorii suplimentare, iar caliatatea de alimente cu zero calorii se pierde partial, dar cu toate acestea raman in lista alimentelor ideale pentru dieta.

Afla totul despre caloriile negative

Fibrele in cantitate mare pe care acestea le contin, fac din aceste alimente un beneficiu pentru dieta. In plus pocesul de digestie este lung, ceea ce garanteaza o placuta senzatie de satietate, scrie hubpages.com.

Toate aceste fructe si legume sunt remarcabile nu doar prin calitatea de a avea zero calorii, ci si prin aceea ca sunt excelente pentru o cura de detoxifiere, iar proprietatile lor nutritive sunt spectaculoase, protejandu-te impotriva afectiunilor cardiovasculare si cancerului. Toate sunt bogate in vitamine, minerale si antioxidanti.

Tags:
Alimente cu zero calorii
calorii
totul despre calorii negative
alimentatie sanatoasa
dieta vegetariana
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare