Alimente ideale pentru nopti fierbinti

Se spune ca esti ceea ce mananci! Exista solutii pentru toate problemele, iar cele mai multe dintre ele stau in farfurie. Self garanteaza ca, daca vei face din aceste alimente preferatele tale, vei impusca doi iepuri dintr-un foc. Toate ajuta la conturarea siluetei, avand si efecte neasteptate in dormitor. Iata ce trebuie sa treci pe lista ta de cumparaturi.

Prune - previn depunerile de pe peretii vaselor de sange, dupa cum arata un studiu publicat in British Journal of Nutrition. Iar arterele fara depuneri inseamna o circulatie buna, inclusiv in zona genitala. Beneficiile sunt evidente pentru ambele sexe.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Naut – aceste minunate boabe contin cantitati importante de l-arginina, un aminoacid care are proprietatea de a largi vasele de sange, ceea ce duce la o mai buna oxigenare a tesuturilor. Avantajele sunt multiple. Cel mai important este acela ca tesuturile bine oxigenate functioneaza la capacitatea maxima.

Ulei de masline – este una din grasimile sanatoase care stimuleaza productia hormonilor in general, si a celor sexuali, in special. Printre acestia se numara si testosteronul. Acest hormon sexual masculin este direct responsabil cu dorinta sexuala si intensitatea acesteia. Deci atentie ce puneti in salate, fetelor! Doua linguri de ulei de masline pe zi sunt neaparat necesare. Mai trebuie spus ca renuntarea totala la grasimi pe langa faptul ca este profund daunatoare deregleaza grav si interesul pentru viata sexuala.

Vinul rosu – proprietatile acestuia sunt recunoascute si stiute de toata lumea. Dar nu doar daca il beau barbatii! Un studiu realizat de o universitate italiana a aratat ca femeile care beau unul sau doua pahare de vin rosu pe zi au parte de o lubrifiere mai buna decat cele care isi refuza aceasta placere.

Lavanda si placinta de doveac – nu iti recomandam sa o mananci, desi este un condiment savuros. Iti recomandam sa o mirosi. Aroma lavandei creste ritmul cardiac. Un studiu a aratat ca femeile care au procedat astfel au avut parte de o circulatie sangvina cu 11 la suta mai buna. Pentru barbati mirosul perfect este cel al placintei cu dovleac. Un secret: dovleacul este inca in sezon! Cat despre retete, cauta aici si aici!

Nopti fierbinti sa aveti!

Tags:
Alimente ideale pentru nopti fierbinti
sex
viata sexuala
ziua indragostitilor
ulei de masline
dovleac
naut
testosteron
calorii
diete cu putine calori
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare