Alimente pentru o piele sanatoasa

Ingrijirea pielii din exterior este foarte importanta, dar cea mai eficienta este ingrijirea din interior. Trei categorii de alimente pentru o piele frumoasa sunt ideale mai ales vara, pentru ca acestea au capacitatea de a-ti intretine pielea.

     

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cap de lista pentru o piele frumoasa sunt fructele si legumele, dar ideale sunt cele inchise la culoare. Cu cat sunt mai inchise la culoare, cu atat sunt mai bune pentru piele. Mananca afine, fructe de padure, brocoli, spanac si cirese, toate fiind extrem de bogate in antioxidanti, care au efecte cu totul speciale asupra pielii. Toate acestea aduc, in plus, un aport esential de apa, despre care toata lumea stie ca este vitala pentru piele. Hidratarea fiind, mai ales vara, sinonima cu frumusetea si sanatatea.

Ciocolata este un aliment ideal. Putina ciocolata neagra consumata ca desert este perfecta pentru un ten luminos. La fel ca fructele si legumele, este plina de antioxidanti. Conditia este ca ea sa fie neagra, cu o concentratie cat mai mare de cacao si cu cat mai putin zahar.

Grasimile sanatoase sunt fundamentale pentru sanatatea pielii. Cele mai intelepte si sanatoase alegeri: pestele si avocado. Aceste doua alimente au in comun grasimile sanatoase, care iti vor mentine pielea sanatoasa si stralucitoare. Adauga la acestea si uleiul de nuca, care este un adevarat miracol pentru piele, scrie Glamour.

Secretul este ca toate acestea alimente pentru o piele frumoasa sa fie consumate cat mai des. In plus, acestea pot fi incluse in orice dieta care urmareste scaderea in greutate, fiind ideale in cadrul unei alimentatii sanatoase.

Tags:
alimente pentru o piele frumoasa
dieta pentru scaderea in greutate
alimentatie sanatoasa
fructe
legume
avocado
peste
ciocolata
antioxidanti
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare