VIDEO Antrenament la metrou cu ajutorul barelor

Andia Winslow a aratat ca sportul poate fi facut oriunde, chiar si in timp ce astepti metroul. Instructoarea de fitness a efectuat diverse exercitii cu ajutorul barelor din metroul din New York City, iar video-ul a devenit viral. 

Winslow a vrut sa arate ca poti profita de orice ocazie, de orice timp mort, pentru a face miscare. In timp ce asteapta metroul sau chiar in timpul deplasarii, Andia face genuflexiuni, tractiuni si abdomene, iar drumul pana la metrou este facut in mare viteza. 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 
Antrenoarea a filmat, in aceeasi idee de a profita de timp pentru a face sport, un video la spalatorie. In loc de greutati, aceasta a folosit cosul de rufe si sticla de detergent, iar antrenamentul sau de un ciclu de spalat a inclus dans, abdomene, flotari, stretching si multe altele. 


 
Desigur, nu iti recomandam neaparat sa faci tractiuni cu bara de la metrou, in Bucuresti, tinand cont ca incalci anumite reguli de buna purtare, insa poti sa te inspiri din video-urile facute de Andia Winslow si sa faci miscare in parc, ajutandu-te de o banca, sau chiar la tine in sufragerie
 
La metrou poti totusi sa faci rotiri de cap, de umeri si de incheieturi ale mainilor si picioarelor, poti sa mergi pe loc sau sa faci cateva elemente de stretching.
Tags:
antrenament
metrou
sport
miscare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare