Arde colaceii cu aerobic

Te afli in cautarea unui exercitiu de grup pe care sa-l faci la sala ? Arde colaceii cu aerobic.

Studiile efectuate la Duke Medical Center au analizat rezultatele obtinute in urma sedintelor de aerobic si a celor de rezistenta si au dat drept castigator aerobicul. E mult mai eficient in arderea grasimilor daunatoare pentru organism, sustin specialistii.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Nu vorbim aici doar despre colaceii care-ti inconjoara talia. Problema e mult mai spinoasa. Grasimile pot fi localizate in cavitatea abdominala si chiar in spatiul dintre organe, crescand riscul aparitiei unor cazuri de boli coronariene, diabet sau diverse tipuri de cancer.


Studiul realizat de cei de la Duke Medical Center arata ca aerobicul reduce vizibil acest tip de grasimi, reduce enzimele din ficat si creste nivelul de trigliceride -  toate au legatura cu diabetul si bolile de inima.

Intr-o sedinta de aerobic se ard cu 67 % mai multe calorii decat intr-o sedinta de rezistenta. Cei care petrec mult timp cu fundul lipit de scaun sau de canapea au nevoie de o perioada de acomodare. Nu poti face fata unei sesiune intregi de aerobic din prima. Am simtit-o pe propria piele, cand dupa 10 minute de miscare am lesinat.

 


Ca sa evitati astfel de momente penibile, sugerez sa va mariti rezistenta fizica. Evitati fortarile si luati pauze dese dupa 5 minute de exercitii. In felul asta va scadea ritmul cardiac. Respira cum trebuie in timpul exercitiilor. Exista timpi pentru inspiratie si expiratie, dar ei iti vor fi indicati de instructor in timpul exercitiilor.

Rezistenta creste doar daca intensifici efortul fizic pentru perioade scurte de timp. Nu mai mult de 12 minute. O sa observi ca vei obosi tot mai rar dupa cateva sedinte de aerobic.

Arde colaceii cu aerobic ! E singura solutie pentru o silueta de vis.

Tags:
Arde colaceii cu aerobic
fitness usor
regim de viata sanatos
calorii
calculator calorii
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare