Te facem zana intr-o luna

Concurs 10.05.2010 Jeanette

Daca esti in situatia in care incercarile tale au dat gres, si ai mare nevoie de o remodelare corporala completa, care sa te transforme in zana, esti unde trebuie. Te facem zana intr-o luna! Impreuna cu MEDICOVER si KEIKO SLIM SPA.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Asta inseamna ca ai o luna la dispozitie sa ne lasi in comentariu povestea ta. In care sa ne spui de ce crezi ca ar trebui sa fii castigatoarea . Vrem sa stim care este situatia ta de-acum si de ce ai nevoie de ajutorul nostru. Povestea ta. Impresioneaza-ne!

 

Concursul se va desfasura in perioada 17 mai -17 iunie, iar castigatoarea va fi anuntata pe 18 iunie.  Ai deci la dispozitie o luna, in care iti poti lasa comentariu si ruga prietenii sa te voteze! Votul lor va avea pondere de 50% in decizia noastra finala, asa ca este foarte important.

 

Ai mare grija sa fii logata in contul tau cand comentezi, (daca nu ai unul, creeaza-l aici ) astfel incat inscrierea in concurs sa fie valabila. Daca te inscrii, inseamna ca ai citit si ca esti de acord cu REGULAMENTUL acestui concurs.

 

Partenerii nostri au fost alesi cu cea mai mare grija fata de tine, asa ca vei beneficia de serviciile celor mai buni specialisti. Remodelarea va avea loc la Keiko Slim Spa, unde se gasesc mereu inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratament anticelulitic, antivergeturi, lifting facial nechirurgical, tratament antirid, impachetari anticelulitice si multe altele.

Iar pentru a afla cu exactitate starea sanatatii tale, problemele cu care tre confrunti si pentru a-ti putea personaliza dieta si programul, ne sar in ajutor Medicover, cea mai cunoscuta retea de clinici din Romania, autorii multor programe dedicate sanatatii noastre si cei mai buni asiguratori medicali din tara.

 

 

Iti uram mult succes, dar inainte de asta, haide sa vedem si ce castigi in aceasta luna in care noi iti vom monitoriza tratamentele si succesul :) :

 

 

 

 

 

De la Medicover: un pachet de servicii de nutritie  care include urmatoarele:

-Consultatie de medicina generala (vizita obligatorie de evaluare);

-Ancheta alimentara si masuratori IMC;

-Meniu personalizat (x2 sedinte);

-Consiliere nutritie (x2 sedinte);

- Consiliere psihologica (x2 sedinte);

-Analize de laborator - hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht si indici, profil lipidic, glucoza serica, alaninaminotransferaza (GPT/ALAT/ALT), creatinina serica;

-Analiza compozitiei tisulare - cu determinarea cantitatii de tesut adipos (x2 sedinte);

-Analiza compozitiei tisulare – raport.

 

 


 

 

 

 

 

De la Keiko Slim Spa: programul Dramatic Change

 

 

SAPTAMANA 1:

ZIUA 1- electrostimulare +fast-slim la termocuverta (60 minute)- laser +vacuum+ LED terapy (20 minute)- detox-spa (30 minute)

 

ZIUA 2- impachetare anticelulitica-2 zone- la Capsula IR (40 minute)- dermoporatie-mezoterapie virtuala (30 minute)- masaj transdermic la Dermocell (30 minute)

ZIUA 3- electrostimulare (45 minute)- radiofrecventa (40 minute)- presodrenaj limfatic (40 minute)

SAPTAMANA 2 :

ZIUA 1-impachetare anticelulitica- 2 zone- la Capsula IR (40 minute) - vacuum cu nanoinfrarosii (20 minute)- detox-spa (30 minute)

ZIUA 2-electrostimulare + fast-slim la tunel No-Cell (60 minute)- radiofrecventa (40 minute)

ZIUA 3-ultrasunete (20 minute) - cavitatie (30 minute)- presodrenaj (40 minute)

 

ZIUA 4 - electrostimulare+fast-slim (60 minute)- impachetare Thermo-Frio-Shock (40 minute)

SAPTAMANA 3 :


ZIUA 1- electrostimulare +fast-slim la platforma Infra-Red (60 minute) - laser+ vacuum +LEDterapy (20 minute)-detox-spa (30 minute)

ZIUA 2 - impachetare anticelulitica- 2 zone- la Capsula IR ( 40 minute)- masaj transdermic la Dermocell (30 minute)

ZIUA 3
- ultrasunete (20 minute)- cavitatie (30 minute)- presodrenaj limfatic (40 minute)

ZIUA 4 - impachetare UCW ( aproximativ 120 minute)

SAPTAMANA 4 :


ZIUA 1-electrostimulare+ fast-slim (60 minute)-dermoporatie-mezoterapie virtuala (30 minute) - masaj transdermic la Dermocell (30 minute)

ZIUA 2 - radiofrecventa (40 minute)- vacuum cu nanoinfrarosii (20 minute)- detox-spa (30 minute)

ZIUA 3 - impachetare anticelulitica- 1 zona- la termocuverta (40 minute)- cavitatie (30 minute)- presodrenaj limfatic (40 minute)

 

ZIUA 4 -electrostimulare la termocuverta (45 minute)- masaj transdermic la Dermocell (30 minute)
- ultrasunete (20 minute)

 


In acest moment se va efectua o noua diagnosticare a stadiului celulitei, a tonusului muscular si a exceselor de grasime si apa ramase in urma terapiilor din primele 4 saptamani. Saptamanile 5 si 6 ale abonamentului se vor personaliza in functie de rezultatele obtinute in urma diagnosticarii. Frecventa recomandata va fi de 3 module/saptamana. Fiecare modul va contine 2-3 terapii.

 

 

Spor la comentarii, succes la voturi si speram ca juriul-surpriza va fi de partea ta!

Tags:
zana
concurs
campanie infrumusetare
slabire gratis
castiga remodelare
medicover
keiko
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
217 Comentarii
  • raluken
    1. raluken 17.05.2010 15:17

    in iarna mi-am facut un astfel de tratament la salon si mi s-a imbunatatit aspectul pielii iar celulita s-a redus vizibil. Mi-ar placea sa mai beneficiez de un asemenea tratament inca o data. :)

  • lilianah
    2. lilianah 17.05.2010 15:25

    pai cum sa va spun.....am nevoie de aceste tratamente....am slabit 10 kg dar pielea mea si tonusul muscular nu mai arata asa cum ar trebui( am nascut iar dupa nastere am ramas cu 14 kg in plus).Mai am de slabit....m-am ambitionat dar cred ca merit si acest premiu ca sa redevin ceea ce am fost si sa-mi recapat incredera in mine

  • cricketro
    3. cricketro 17.05.2010 15:33

    am slabit de la 75 kg (Apr 2006) la 63 kg (Nov 2006) si acum ma mentin undeva la 58-60 kg. Fac sport si mananc corect dar mi-as dori un cadou mai ales ca anul asta fac "the big 30!" :) In plus nu mi-am facut niciodata un cadou asa de frumos pentru succesul stilului meu de viata.

  • Elena Adina
    4. Elena Adina 17.05.2010 15:41

    Buna!Pe data de 01.03.2009 am nascut o fetita superba dar bineinteles dupa sarcina am ramas cu cateva kilograme in plus,mai exact 10 kg.Inainte de sarcina aveam 60 de kg si as dori foarte mult sa imi revin cum eram inainte.Imi primul rand as vrea sa fiu un exemplu bun pentru fetita mea si sa incerc sa mentin un echilibru bun in alimentatie pentru a putea slabi mai usor.

  • Vizitator
    5. Vizitator 17.05.2010 15:46

    NIci nu stiu cu ce sa incep...Pe la 18 ani am vazut primele semne ale celulitei(acum am 24 ani) si de atunci ma tot lupt cu ea dar degeaba,(mai ales ca in ultimul an a devenit din ce in ce mai vizibila iar eu simt ca innebunesc cand o vad) , nereusita mea se datoreaza in mare parte probabil si din cauza faptului ca nu am avut resursele necesare sa imi fac un asemenea tratament cum ar fi acesta pe care voi il oferiti unei viitoare zane. Cred ca as fi cea mai fericita daca as castiga minunatul vostru premiu.

  • smurfa
    6. smurfa 17.05.2010 18:44

    NIci nu stiu cu ce sa incep...Pe la 18 ani am vazut primele semne ale celulitei(acum am 24 ani) si de atunci ma tot lupt cu ea dar degeaba,(mai ales ca in ultimul an a devenit din ce in ce mai vizibila iar eu simt ca innebunesc cand o vad) , nereusita mea se datoreaza in mare parte probabil si din cauza faptului ca nu am avut resursele necesare sa imi fac un asemenea tratament cum ar fi acesta pe care voi il oferiti unei viitoare zane. Cred ca as fi cea mai fericita daca as castiga minunatul vostru premiu.

  • elenaadina
    7. elenaadina 17.05.2010 19:47

    Buna!Pe data de 01.03.2009 am nascut o fetita superba dar bineinteles dupa sarcina am ramas cu cateva kilograme in plus,mai exact 10 kg.Inainte de sarcina aveam 60 de kg si as dori foarte mult sa imi revin cum eram inainte.Imi primul rand as vrea sa fiu un exemplu bun pentru fetita mea si sa incerc sa mentin un echilibru bun in alimentatie pentru a putea slabi mai usor.

  • elenapaun
    8. elenapaun 18.05.2010 12:14

    Buna ziua! Eu am 25 de ani si ma intretin facand pilates si tae-bo acasa, in fata televizorului cu ajutorul mai multor dvd-uri specializate. Dar celulita nu vrea sa dispara nici cu sport zilnic (30-45 min) nici cu exfoliere si masaj cu creme. Asa ca un ajutor specializat m-ar face sa am mai multa incredere in mine si sa imi pot etala picioare in fuste scurte.. mai ales ca in iulie trebuie sa ia parte la nunta cumnatului. Ar fi minunat ca cea care castiga sa se bucure enorm de premiu, intrucat este ceva deosebit pentru noi doamnele.

  • ingerashultau
    9. ingerashultau 18.05.2010 16:29

    Situatia mea de-acum: 21 de ani, 1,60m, 53 kg, posesoare a unei celulite care atunci cand zambeste la mine face gropite si care ma obliga, ca o rautacioasa ce e, ca in zilele caniculare de vara sa "ma acopar" pana la genunchi de vreo 4 ani incoace. Pentru a nu se plictisi singurica pe coapsele si fesele mele, si-a adus si cele mai bune prietene, vergeturile, care s-au inmultit si ele pentru a forma o hora a unirii! Astfel s-au unit impotriva mea pentru a-mi distruge placerea de a purta ceea ce-mi doresc si de a ma face sa ma uit cu regret in oglinda. Sunt dusmanii pe care chiar eu i-am ajutat sa ia viata prin alimentatia nesanatoasa si neechilibrata. Intotdeauna am avut tendinte de ingrasare din cauza stilului meu de viata prost organizat. Oscilez astfel intre 53 si 58 kg (maximul pe care l-am atins). Recunosc ca e vina mea, dimineata "uit" sa iau micul dejun, prima masa fiind astfel la orele 14-15. Seara tarziu parca imi este cel mai la indemana sa mananc cu pofta si bine. Micile gustari (covrigei, biscuiti, chipsuri...) care impiedica senzatia de foame, nu lipsesc din meniul meu . Tot ele au "ajutat" si la formarea asa-zisilor "colacei". Cea mai mare realizare a mea este ca m-am lasat de fumat si am incetat sa imi mai intoxic corpul cu 20 de tigari pe zi, dar consider ca totusi e prea tarziu pentru aspectul pielii mele. Cremele si masajele facute de mine acum nu sunt suficiente pentru a castiga aceasta lupta! De ce am nevoie de ajutorul dvs? Pentru ca sunteti ultima mea speranta si pentru ca mi-ati face cel mai frumos cadou de ziua mea din 4 iulie! Ps: chiar daca nu sunt din Bucuresti, am posibilitatea sa stau pe perioada tratamentului in acest oras in cazul unui eventual castig. Multumesc ca organizati astfel de concursuri!

  • Vizitator
    10. Vizitator 18.05.2010 18:16

    Am luat cateva kilograme in plus si ma dor picioarele cand merg,iau si un tratament pentru hipertiroidie. Nu stiu ce sa ma fac.Poate ma ajutati!

  • eulils
    11. eulils 19.05.2010 09:03

    Buna ! Ma numesc Yuli, am 35 de ani si de cand ma stiu am probleme cu greutatea , dar niciodata nu am fost mai rau ca acum..am 90 de kg, la 155 cm, deci un indice de masa corporala de 37,5, deci Obezitate (gradul II); lasand la o parte aspectul-foarte important de altfel, intervin foarte multe probleme de sanatate (multumesc lui Dumnezeu deocamdata nu sunt, "decat" o durere de spate si de picioare, dar in ritmul asta, nu se stie) Ce este cel mai dragut ca imi doream foarte tare sa particip la un concurs in care sa fiu printesa pentru o zi, dar zana intr-o luna ar fi de vis. Va doresc mult succes si multa sanatate la toti!

  • giulliana
    12. giulliana 19.05.2010 09:29

    Buna. In zilele noastre din ce in ce mai multe persoane sufera din cauza obezitatii, a celulitei si din pacate eu sunt una dintre ele. Am 27 de ani , 1.72 inaltime si 90 kg, ceea ce este foarte mult. Am incercat tot felul de diete , creme, exercitii fizice, atat cat pot dar nu am reusit sa slabesc spectaculos. De cele mai multe ori slabesc 5-6 kg, si nu tocmai din zonele cu problema, dar se intampla sa le pun imediat la loc. Imi doresc foarte mult sa castig deoarece acest tratament imi va oferi in primul rand incredere in mine si putere de a continua mai ales atunci cand acul cantarului se incapataneaza sa se mai miste, dar si o schimbare vizibila a aspectului pielii precum si scaderea unor cm din zone problema in care slabirea este mai dificila. Imi doresc foarte mult sa slabesc mai ales ca anul acesta trebuie sa arat cat mai bine pentru luna de miere, mai ales ca mergem intr-un loc exotic. Vreau sa arat cat mai bine pentru mine, pentru sanatatea mea dar imi doresc foarte mult sa imi surprind sotul in luna de miere. Multa bafta tuturor si sper sa castige cine are mai multa nevoie.

  • mitrea
    13. mitrea 19.05.2010 10:10

    Am nascut acum 3 ani si jumatate si am ramas dupa sarcina cu aprox 13kg in plus.Am 34 de ani,1.65 cm si 78 kg Din aprilie am inceput sa tin cura de slabire si am reusit sa dau jos, desi imi pierdusem speranta, 3 Kg (este un inceput). Daca iti doresti cu adevarat si esti dispus la mici "sacrificii" si eforturi, se poate!Nu mai mananc dulciuri, paine, sucuri, prajeli.....tot ce face rau organismului. Secretul meu: apa plata de izvor cat cuprinde si restul salata legume, carne slaba de pui si peste . Apa se bea dimineata pe stomacul gol, cel putin 1l, inainte de masa cu 1 h. Am fost surprinsa sa constat ce efect are apa si cat de bine curata organismul. Apa tine de foame, energizeaza si curata organizmul de toxine, bauta dimineata pe stomacul gol are efecte surprinzatoae. In rest, recomand buna dispozitie, vointa si decizia de a alege ce e mai important pentru fiecare dintre noi: sanatatea sau inghetata, un aspect fizic de invidiat sau o masa copioasa... Cred ca secretul consta in alegerea TA de fiecare data si sa fii constient ca este viata TA si mereu decizia iti apartine! .Vreau sa fiu mandra sa ies impreuna cu fetita mea la plimbare si tot ce-mi doresc este ca atunci cand va mai creste sa o invidieze prietenii cand iesim impreuna in oras, asta e motivatia mea si imi da forta in fiecare zi. Nu cred ca exista ceva care sa te slabeasca fara eforturi si sa fie si sanatos, dar exista produse care TE AJUTA sa poti tine dieta si eventual sa-ti dea energia de care ai nevoie restul vine din TINE pentru ca decizia este mereu A TA.Din pacate am programul ffff incarcat si nu am timp sa merg la sala, celulita mea fiind la un stadiu avansat, din fire sedentara si avand serviciul tot de aceeasi natura (stat pe scaun 8 ore/zi), mi-as dori tare mult un tratament la un astfel de salon de LUX, nu cred ca in viata aceasta sa am o astfel de posibilitate ( e un vis nerealizabil din pacate)."

  • rraluc
    14. rraluc 19.05.2010 10:45

    in urma cu un an am nascut o feita superba pe nume raluca dupa nastere am ramas cu kg in plus si vergeturi mie mila de mine pt ca la 20 de ani arat ca la 30 ani nu stiu cum am ajuns in halul acesta sper sa castig sa fiu ca la 20 de ani fara grij si o mamica fericita si frumoasa va multumesc pt concursu oferit

  • Vizitator
    15. Vizitator 19.05.2010 11:17

    succesc lui rraluc- - e tanara si merita o sansa sa nu arate urat chiar de-acum, daca merge sa se trateze bravo ei ca face tot posibilul sa se ingrijeasca...

  • oelena
    16. oelena 19.05.2010 14:45

    Povestea mea nu este una foarte lunga si nici unica, sunt sigura de asta. Am 22 de ani, 1.75 si 61 kg. Poate pare ideal pentru unele persoane, dar o sa vedeti pe parcursul povestirii ca nu este chiar asa. Am un stil de viata echilibrat, adica 3 mese pe zi, miscare timp de minim jumatate de ora pe zi, ma abtin de la dulciuri, sucuri, fainoase si alte alimente ce "ingrasa", dar tot nu reusesc sa am un corp tonifiat. Am acest mod de viata de apoape 5 ani, timp in care nu s-a vazut nici o schimbare in bine asupra corpului meu, ba chiar din contra. De la pierderea a catorva kilograme in plus mi-au aparut vergeturi, celulita tot nu a disparut, iar cel mai rau, pielea si-a pierdut din elasticitate ( chiar daca am doar 22 de ani ea continua sa respecte legea gravitatiei). De aproximativ 2 ani urmez un tratament hormonal pentru piele, dar si pentru a combate hirsutismul. Din cauza pilozitatii excesive am incercat orice metoda de epilare posibila, fapt ce a dus la degradarea si mai mare a pielii, dar si la cheltuiri excesive. De 2 ani sunt somera si nu mi-am mai permis nici un tratament, fac totul acasa (epilat, tuns, manechiura etc), dar si mai rau, nu mi-am mai putut permite nici sa ajung la endocrinolog sau la stomatolog. Stiu ca acest tratament nu ma va scapa de toate problemele pe care le am, dar macar ma va ajuta sa-mi recastig increderea in mine si cu siguranta ma va ajuta in sfarsit sa-mi tonifiez corpul.

  • elenaadina
    17. elenaadina 19.05.2010 15:00

    Chiar daca zilnic merg cateva ore merg pe jos cu fetita la plimbare(in f-ctie de vremea de afara),in casa totul este ok adica me refer la treburile gospodaresti,nu cred ca stau cel putin 1 ora jos si tot nu reusesc sa scap de kilogramele in plus,de asemeni am renuntat treptat la paine si incerc sa consumn numai salate si fructe. Dar fara nici un rezultat dar nu ma las batuta pana nu reusesc sa slabesc 9 kg si sa revin cum eram inaine.

  • corinutzal
    18. corinutzal 19.05.2010 15:39

    Sint o mamica fericita pentru ca am un baietel minunat< vlad, nascut acum 2 ani, dar si foarte trista pentru ca sarcina mi-a schimbat dramatic aspectul fizic si implicit viata sociala. Kilogramele acumulate in timpul sarcinii nu au disparut dupa ce am nascut, ba chiar s-au acumulat citeva in plus. Cei 2 ani in care am stat acasa cu Vladut au zburat fara sa imi dau seama, timpul a trecut foarte repede.Am fost implicata suta la suta in cresterea si viata lui Vlad, doar casa, parc si iar casa. Dar acum 3 saptamini m-am intors la servici si am avut parte de un soc cind am realizat ca toate dietele nu au avut efectul scontat si a trebuit sa schimb din garderoba de "servici" de dinainte de a naste, in favoarea altor haine cu 2-3 numere mai mari. Depozitele de grasime sint localizate exact pe zonele cu probleme, abdomen si coapse, nu cedeaza in fata dietelor, deci este nevoie de tratamente speciale.Timp sa merg la sala nu am, mamicile ma vor intelege. Am 31 de ani, 1,68 si 88 de kg, imi doresc enorm de mult sa cistig acest concurs, sa ma pot simti din nou bine in pielea mea, sa pot purta din nou hainele care zac uitate in dulap, sa nu mai am senzatia ca traiesc intr-un corp strain care nu este al meu si care nu ma defineste. Salonul Keiko, care ofera premiul constind in tratamente corporale, este foarte aproape de locul meu de munca, ar fi perfect sa ma pot opri acolo cind ies de la servici. Va multumesc mult pentru aceasta sansa si pentru acest concurs minunat!

  • lauravasilescu
    19. lauravasilescu 19.05.2010 15:50

    am 22 de ani si sunt studenta. din cauza unui program mult prea incarcat am ajuns sa mananc mult si tarziu in noapte si evident, numai mancaruri luate de la fast food pentru ca nu stiu si n-am timp sa gatesc lucruri complicate. totdeauna am avut celulita si vergeturi chiar de cand eram mult mai mica (o fi genetica treaba?) si tratamentul vostru m-ar ajuta sa ajung la silueta pe care o aveam inainte sa incep facultatea. in ultimii 4 ani m-am ingrasat constant si sunt foarte nefericita cu felul cum arat si desi am incercat sa tin diete imi este imposibil sa le impac cu programul de la facultate. am nevoie de un specialist sa mi spuna ce si cand sa mananc in functie de programul meu. multumesc

  • VALENTINA
    20. VALENTINA 19.05.2010 16:00

    Ma bucur ca s-a ivit aceasta ocazie si iti doresc mult,mult succes.

  • elenaadina
    21. elenaadina 19.05.2010 16:07

    renunta la mancaruai timp sa da-i inapoi kg,dupa 30 de ani este mai greu te asigur pentru ca incep grijile mai ales daca ai un copil sau va veni in curand va trebui sa lasi de la tine mereu punand copilul pe locul 1 si tu ramai la urma ca de obiceiri luate de la fast food esti prea tanara si ai timp sa da-i inapoi kg,dupa 30 de ani este mai greu te asigur pentru ca incep grijile mai ales daca ai un copil sau va veni in curand va trebui sa lasi de la tine mereu punand copilul pe locul 1 si tu ramai la urma ca de obicei

  • kerkyra
    22. kerkyra 19.05.2010 16:07

    Buna fetelor si dupa cum vad, colege de suferinta. Am 41 de ani si ma confrunt cu celulita de cand ma stiu. Acum 5 ani am descoperit ca sufar de hipotiroidie si acesta ar fi motivul pentru care greutatea mea ajunsese la o suparatoare cifra de 70 ( sunt miniona 1,53 ) . In urma tratamentului si impreuna cu un regim prescris de medicul endocrinolog, am reusit sa slabesc de la 70 kg la 52, dar sa nu credeti ca celulita a disparut cumva. Am reusit sa rezistat eroic cu aceasta greutate 4 ani, cu mari sacrificii . Incet incet, in decurs de 1 an , am reusit performanta sa pun la loc tot ce reusisem cu greu sa dau jos. Explicatia ar fi ca nu am urmat regimul pentru toata viata. Usor de spus, dar cand lucrezi intr-un mediu stresant si ajungi seara acasa, ce faci mai repede, mananci, sigur ca da. In momentul de fata am 70 kg si dealuri de celulita, ca sa nu spun munti. Tot ceea ce imi doresc , este sa pot fi un om normal si atat.

  • Vizitator
    23. Vizitator 19.05.2010 19:45

    eu o sustin pe giulliana si votez pentru visul ei si cum se spune din batrani, daca iti doresti ceva din tot sufletul si visezi la elacel lucru atunci tot univresul va fi in favoarea ta si va lucra la indeplinirea visului tau.

  • pitoracalexandra
    24. pitoracalexandra 19.05.2010 19:57

    Nu stiu ce sa zic,pe aici sunt multe mamici care ar merita sa`si revina dupa nastere. Insa povestea mea e putin diferita,de mica am drept teren de joaca,coridorul spitalului,si de la foarte multe anestezii totale,si antibiotice,mi sa dat peste cap sistemul,si din acest motiv slabesc foarte greu,asta e explicatia care am primit`o si eu avand in vedere ca am 1.70 si 75 kg. Mi-ar placea sa castig sincer,pentru ca,aparatele acelea fac chinul mai usor. Si,speranta mea nu e sa scap de cine stie cate kg,ci doar sa`mi remodelez corpul ca are o forma cam ciudata. Succes tuturor .

  • cameliagradinariu
    25. cameliagradinariu 19.05.2010 20:21

    Buna, Va scriu in speranta ca poate fericirea si increderea in mine va reveni cu ajutorul dvs.Ma numesc Camelia G.am 24 de ani si am o fetita de 1 an si 8 luni ,din acest punct de vedere sunt fericita .Tristetea a aparut in momentul in care am realizat ca nu mai pot scapa de kg puse in timpul sarcinii 20 (acum am 70 de kg si 1.70 h) in ciuda sportului ,dietelor si zilelor de "greva foamei" in urma carora am capatat o anemie si migrene.Din punctul meu de vedere pot spune ca nu arat de 24 de ani ci de 40.Am ajuns sa imi fie rusine de corpul meu si in fata sotului eu fiind fost model al unei agentii de prestigiu. Nu exagerez cu nimic cand spun ca sunt transformata pt ca pot enumera si : rupturi ale pielii pe burta destul de multe , vergeturi fff multe pe sani si sunt foarte lasati ,burta de care nu pot scapa si celulita foarte vizibila gr 3.Acum nu mai depinde mine ci de votul si parerea dvs de a-mi recapata fericirea si increderea in mine mai ales ca ma voi reaintoarce la servici. va multumesc, Camelia Gradinariu

  • cameliagradinariu
    26. cameliagradinariu 19.05.2010 20:27

    Buna, Va scriu in speranta ca poate fericirea si increderea in mine va reveni cu ajutorul dvs.Ma numesc Camelia G.am 24 de ani si am o fetita de 1 an si 8 luni ,din acest punct de vedere sunt fericita .Tristetea a aparut in momentul in care am realizat ca nu mai pot scapa de kg puse in timpul sarcinii 20 (acum am 70 de kg si 1.70 h) in ciuda sportului ,dietelor si zilelor de "greva foamei" in urma carora am capatat o anemie si migrene.Din punctul meu de vedere pot spune ca nu arat de 24 de ani ci de 40.Am ajuns sa imi fie rusine de corpul meu si in fata sotului eu fiind fost model al unei agentii de prestigiu. Nu exagerez cu nimic cand spun ca sunt transformata pt ca pot enumera si : rupturi ale pielii pe burta destul de multe , vergeturi fff multe pe sani si sunt foarte lasati ,burta de care nu pot scapa si celulita foarte vizibila gr 3.Acum nu mai depinde mine ci de votul si parerea dvs de a-mi recapata fericirea si increderea in mine mai ales ca ma voi reaintoarce la servici. va multumesc, Camelia Gradinariu

  • Anca alias vizitator
    27. Anca alias vizitator 19.05.2010 20:29

    Sper ca universul sa lucreze in favoarea ta si sa castigi pentru ati indeplini visul

  • Vizitator
    28. Vizitator 19.05.2010 22:41

    cred ca chestia cu voturile e subiectiva; una e sa ai 53 kg si alta 90 sau 95; stiu ca toate trebuie sa fim frumoase dar ar fi bine sa castige cineva care chiar are nevoie; nu vreau sa fiu rea, asa e regulamentul , dar cred ca si ptr cei care sponsorizeaza concursul ar fi o reclama mult mai buna sa arate cum poate slabi sau isi poate imbunatati VIZIBIL aspectul o persoana cu adevarat grasa .Va doresc succes la toate! nu uitati sa aveti grija de voi!

  • ingerashultau
    29. ingerashultau 20.05.2010 15:46

    In regulamentul concursului (reiese din spusele tale ca l-ai citit) este mentionat clar ca poate participa orice cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania care are cont pe dietetik.ro. Asta implica automat faptul ca, idiferent de varsta, inaltime, greutate, ca e o fericita mamica sau nu, orice femeie are dreptul sa se inscrie la acest concurs si sa spere la castig. Nu conteaza ce greutate ai daca tu nu esti multumita de aspectul tau fizic. Cred ca stii deja ca nesuferita celulita nu iarta pe nimeni, poti sa fi slaba si sa arati mai rau decat o persoana mai plinuta, care se bucura de o piele ferma si sanatosa! Chiar tu spui ca toate vrem sa fim frumoase si sa ne simtim bine in pielea noastra. Daca era un concurs pentru doamnele si domnisoarele care au kilograme in plus, trebuia specificat in regulament, iar noi, astea care "chiar nu au nevoie", ne dadeam la o parte. Si inca ceva...fii draguta data viitoare si logheaza-te pentru a stii si noi cine esti, iar daca mai vrei sa postezi pareri legate de concurs, cred ca ar fi indicat sa intri pe pagina dedicata lui de pe blog ca sa nu se supere nimeni! Succes si tie!

  • claudialungu
    30. claudialungu 20.05.2010 16:25

    Excelenta ideea concursului ,deoarece dietele de la o anumita varsta nu mai au nici un efect,poate doar sa sporeasca kg.Am incercat si incerc diferite diete si asa numitele suplimente alimentare care te scapa de kg in plus ,dar fara reyultat.Poate ca nu am cea mai buna inspiratie la scris ,dar mi/as dori sa castig acest concurs ,pentru ca nu mai am vreo sansa sa slabesc prin metodele traditionale si incep sa am probleme de sanatate din cauza greutatii.

  • Vizitator
    31. Vizitator 20.05.2010 21:04

    iti dorim succes !

  • Vizitator
    32. Vizitator 20.05.2010 22:11

    as vrea sa castigi si nu uita sa te simti bine in pielea ta si sa te privesti cu incredere

  • Vizitator
    33. Vizitator 21.05.2010 13:19

    problema ta depaseste posibilitatile tratamentului de fata. ti-l recomand pe doctorul ranetti de la spitalul militar. transformarea ta va fi de un an, nu de o luna.

  • darmar
    34. darmar 21.05.2010 15:52

    Buna tuturor! Va scriu povestea mea, care sunt sigura ca se aseamana cu a multor femei, in special mamici. Am 25 de ani si un baietel de 1 an si 2 luni.Sunt fericita si implinita, ca am un copilas dragals si sanatos, dar eu dupa sarcina am ramas complet schimbata din punct de vedere fizic.Chiar daca m-am ingrijit pe toata perioada sarcinii, pe la 8 luni ,,am explodat,, daca pot spune asa, mi-au aparut vergeturi, am celulita de coapse fese si picioare, sunt de nerecunoscut!!!!Am ramas cu vreo 15 kg pe care ma tot chinui sa le dau jos si ft greu reusesc, plus ca majoritatea timpului sunt ocupata cu cel mic! Mi-e jena si sa ma vada sotul asa, mi-e rusine de cum arat!Am 168 cm inaltime si 73 kg de la 58 kg cat aveam inanite de sarcina.Va multumesc si le doresc tuturor parcipantelor bafta....in fond toate meritam sa fim frumoase..acum depinde care-i cea mai norocoasa!!! :)

  • lalely
    35. lalely 21.05.2010 19:14

    Foarte interesant concursul dar ce facem daca nu avem prea multi prieteni sa ne dea prea mulrte voturi?....Oricum va felicit pentru toate concursurile care le lansati...si eu am fost una din castigatoare mai demult si pot sa va spun ca serviciile salonului Keiko sunt exceptionale...multa bafta tuturor...

  • angelioana
    36. angelioana 21.05.2010 19:17

    povestea mea e povestea oricarei femei care sufera din cauza greutatii...totul a inceput acum 5 ani cand am inceput ca "castig" in greutate nimeni nestiind de ce...acum la 22 de ani am un minune de baietel de 1 an si 3 si o greutate excesiva de 89 de kg la 1.69m impreuna cu o impresionanta colectie de vergeturi ...problema cea mai mare a mea este ca a inceput sa imi fie rusine sa mai ies din casa iar in fiecare seara ma gandesc cu groaza la ziua nuntii mele ..imi doresc ca orice femeie sa fiu frumoasa cu adevarat in aceea zi si nu sa stau tot timpul sa ma gandesc la greutatea mea si la aspectul meu fizic din acea zi magica

  • Vizitator
    37. Vizitator 21.05.2010 19:47

    Daca ai fost model...nu cred ca nu va permiteti sa te duci la sala si tratamente,nu mai postati rugaminti aberante,lasa-ti adevarate persoane care au nevoie de acest premiu,Penibil pt cele cu posibilitati sa fure sansa unei persoane care are cu adevart nevoie...RUSINE!!!!!!

  • Vizitator
    38. Vizitator 21.05.2010 19:53

    Bai ma lasi......esti culmea...ai 53-58 de kg...si ai tupeul sa vrei sa castigi acest concurs....???esti nebuna...cum e posibil...in loc sa lasi o persoana care are cu adevarat nevoie,,,,o proaspata mamica,cu 10-15 kg in plus....si mai si spui ca mananci si ca e vina ta,PENIBIL,INCREDIBIL

  • amazing
    39. amazing 21.05.2010 20:22

    povestea ingrasarii mele a inceput in urma cu 5 ani,pe cand aveam 16 ani aveam 52 de kg eram o persoana activa.am facut handbal de performanta,dar din cauza unor probleme de sanatate a trebuit sa renunt. de acolo vin toate probleme aspectului meu fizic.atunci cand am renuntat l;a sport si la viata de sportiva am fost internata in spital 2 luni in care luam un pumn de pastile si de la care m`am ingrasat 15 kg intr-o luna.atunci m`am umplut de vergeturi.dupa socul sta de 15 kg au mai urmat inca 10 .treptat din cauza tratamentului care mi`a dat organismul peste cap(am avut o problema la plamani) .acum am 80 de kg si 1,68 inaltime.am incercat de nenumarate ori sa slabesc.dadeam jos 5-6 kg dar se intorceau inapoi mai multe cate 7-8....si de fiecare data cand incerc sa slabesc este un esec.ba chiar am stari depresive din cauza aspectului.acum am 21 de ani si arat de 30 sincer.imi pare rau ca am ajuns asa...mormal si din vina mea nu numi a problemelor de sanatate dar as fi foarte fericita daca as putea sa fiu si eu o zana .

  • lauravasilescu
    40. lauravasilescu 21.05.2010 20:40

    Penibila esti tu. Toata lumea poate castiga acest concurs nu doar tu ca esti mamica.Concursul e cu jurizare, se va decide ce persoana poate fi ajutata mai mult. Dar doar pentru ca ai un copil nu inseamna ca ai dreptul la orice. Sa stii ca la orice greutate te poti simti prost cu corpul tau, cu celulita, cu vergeturi, cu alte probleme. concursul e deschis oricui si daca aveai tu un pic de tupeu te logai. Tu nu meriti s acastigi pentru atitudinea ta

  • vioceania
    41. vioceania 21.05.2010 22:22

    Dragele mele FEMEI !!!!!! Stimatii mei Barbati !!!!!! Este stiut ca Dragostea rodeste si pentru Omul Iubit faci minuni si capeti puteri magice Ca si toti Altii, mi-am intalnit Iubirea acum 8 ani si Dragostea noastra ne-a unit pentru o vesnicie in cele trei comori nepretuite pe care le-am primit de la Dumnezeu: Christian-Ovidiu, de 7 ani Theodor-Liviu, de 6 ani Nica-Margo, de 4 ani Aceste Daruri mi-au schimbat universul in care traiesc, mi l-au facut plin de Lumina si Sens. Nascand 3 copii in 5 ani, am facut paralel si doctoratul la Iasi, participand lunar si la Conferinte sau simpozioane stiintifice. Aveam puteri si ardeam de dorinta sa fiu atat o mama exemplara, o sotie iubitoare, dar si un profesionist in sfera mea de activitate. Zilnic, Multumesc Domnului de toate cate vin in viata mea, mai bune sau mai putin bune! Am sa fiu Extrem de Fericita daca Ma ajuti si TU sa redevin din punctul de vedere fizic asa cum este bine sa fiu - sa scap de cele 25 kg in plus si sa redescoper in mine anii care au trecut nevazuti crescand copiii, studind si muncind in regim stresant. Crede-ma, nu doar eu iti voi fi recunoscatoare, ci si copiii mei care imi doresc binele si vad eforturile pe care le depun sa revin la greutatea optima. Grabeste-te sa FACI UN BINE! EL, cu siguranta, TI SE VA INTOARCE !!! Cu recunostinta, Viorica.

  • madalina
    42. madalina 21.05.2010 23:49

    Buna ziuaa :X:X: euu sunt o fata de doar 17 ani care vreau sa fac pt mama macar 1 % din ce a facut ea pt mine cu ajutoru acestui concurs.Sa va povestesc de mama singura fiinta care o iubesc eu o am doar pe ea si ea pe mine eu nu mai am tata de la 2 ani ne-a lasat pe mine si pe mama care pana la ani astia sa luptat cu mine fara sa avem casa bunika nu ne primea nu aveam nici un ajutor din partea la nimeni dar nu ma lasat la orfelinat care muult mame in ziua de azi asi lasa copii ....Pe vant pe ploaiee ninsoare afara ea se ducea sa muceasca sa stam cu chirie sa ma tine intr-o scoala sa nu rada copii de mine k nu am tata ,prea muult sa chinuit pt mine dupa ce sa chinuit cu tata 10 ani k era un afemeiat acuma a intalnit un barbat care e de 8 ani cu el avand si el 2 copii din o casnicie anterioara dar in casa stau doar eu cu mama si el dar se simte cand exista un copil din alta casatorie pe el il intereseaza doar EL noi 2 nu prea existam pt el.... mama acuma munceste de dim pana seara la un restaurant in bucatarie ca sa ma intretina si pe mn si pe el sa plateasca o casa care daka nu avem 20 mil pe luna banca o ia ....seara de seara stau cu mama si o vad k plange pt ce soarta a avut SI K NU MAI POATE .....mama acuma are probleme cu sanatatea din cauza la greutate are 120 kg la 1 70cm ea fiinca are si glanda si pe sistem nervos se ingrasa si de acea au aparut probleme de sanatate incearca sa slabeasca dar nu reuseste si nici nu are bani si timp pt diete saloane etc.......SPER SA-I FAC O BUCURIE CU AJUTORUL CONCURSULUI D-NV SI SA STIU K AM PUTUT SA FAC CEVA PT MAMa MEA .vaa pooop:*:*:*

  • loriem
    43. loriem 21.05.2010 23:58

    este bine ca ti-ai dat seama cit ai gresit fata de corpul tau, ca l-ai intoxicat cu tigari si cu covrigei, si stii si ce ai de facut pe viitor... sa le lasi deoparte... dar draga mea, asta nu este un concurs pentru tine... ce ai zice sa incerci un alt concurs? la 160 cm si 53 de kilograme, te asigur ca arati bestial, chiar daca sunt vergeturi care danseaza pe corpul tau... si inca ceva, ai avantajul celor 21 de ani. Profita de ei!!

  • janina
    44. janina 22.05.2010 08:10

    Buna fetelor. Si eu ,ca majoritatea celor care participa la concurs am o mare problema: greutatea. Am 168 de cm si 73 de kg. Ma straduiesc sa scap de ele de la inceputul lunii februarie cand aveam undeva la 88 de kg. ele facand parte din viata mea odata cu nasterea celor doi copii.Cand am ramas insarcinata cu fetita acum 8 ani de zile, m-am pricopsit si cu vreo 30 de kg, scapand ulteriordoar de 10, iar acum 1,3 ani am ramas insarcinata si am facut un baietel , luand si la aceasta sarcina vreo 20 de kg.Iata cum am am ajuns la 96 de kg. Dar usor, usor cu diete si cu ambitie si rabdare am reusit de am dat jos 23 de kg, ajungand acum la 73 de kg.Insa sincer va spun ca am obosit de atatea diete si meniuri atent alese si mi-as dori foarte mult sa iau o pauza in care sa ma relaxez si sa slabesc in acelasi timp.Va multumesc anticipat celor care ma vor vota si multa bafta tuturor participantelor.

  • dayamanty
    45. dayamanty 22.05.2010 10:05

    Mult succes, stiu cit de greu iti este si cit de mult te chinui sa slabesti. Te voi sustine in fiecare zi :)

  • Vizitator
    46. Vizitator 22.05.2010 10:33

    Faci foarte bine ceea ce faci, intr-adevar trebuie sa salbesti, as vrea si eu, iti urez multa bafta si casa de piatra.

  • Vizitator Iulia
    47. Vizitator Iulia 22.05.2010 12:58

    Te sustin pentru ca stiu cat de mult iti doresti si sper ca tot universul sa "lucreze" pentru tine pentru ati indeplini acest vis

  • mady88
    48. mady88 22.05.2010 13:57

    Hey salutare.S i eu am o problema am 21 de ani un 1.59 si km in jur de 78 de kg am tinut tot felul de diete ,am facut sport de geaba am slabit pana la 5 kg in 3 luni si a poi a stagnat si nu am mai slabit dar in schimb am pus dublu kt slabaisem e km un pic rau chestia asta dar am zis k nu ma las si sa mai incerc pana o sa reusesc (DOAMANE AJUTA) MI-AS DORI SA FIU O ZANA SI SPER CA INTR-O BUNA ZI SA SE INDEPLINEASCA ACEST VIS !MULTUMESC MULT SI SUCCES TUTUTOR !

  • degetzik
    49. degetzik 22.05.2010 14:04

    pff...pe scurt:am 1.66 si 66 kg,frumusica,cu sani lasati si picioare groase,pline de celulita si vergeturi. Acum doua saptamani am terminat o cura cu herbal life..in doua luni jumatate am reusit sa dau jos abia 2 kg,in conditiile in care am tinut strict regimul.Inainte,am tinut o cura cu pastile chinezesti,am dat jos 5 kg,dar le am pus la loc in 3 saptamani.Orice as face,oricat m-as stradui sa nu mananc,nu slabesc..Am incercat si exercitii fizice,dar in van.Sa fac sedinte la salon nu imi permit,k sunt studenta cu 700 mii pe saptamana.

  • ingerashultau
    50. ingerashultau 22.05.2010 14:21

    De aceea evit sa particip la astfel de concursuri...trebuie sa se gaseasca mereu cineva care sa se injoseasca si sa faca comentarii nelalocul lor doar pentru ca au impresia ca pot influenta cumva concursul. Inteleg ca vrei sa castigi concursul sau ca esti un sustinator inrait al vreunei participante, dar tu pentru mine esti un nimeni daca vii sa ma judeci. Draga mea "proaspata mamica", mai bine ai avea grija de copilasul tau in loc sa dai comentarii fara rost. Aici se vede cu adevarat cat de inapoiata este gandirea romanilor si cat de mult egoism si mancatorie exista inca in tara noastra.

  • ingerashultau
    51. ingerashultau 22.05.2010 14:33

    Crede-ma ca regret ca mi-am facut cont pe site-ul asta! Nu ma asteptam sa intalnesc astfel de persoane, atata mahalagism si proasta crestere! Niciodata nu am facut diferenta intr-un om slab si unul "cu greutate". Oameni suntem cu totii, avem aceleasi drepturi, inclusiv sa participam la astfel de concursuri. Dar pentru ca nu-mi place sa ma pun la mintea altora, o sa-mi sterg contul de pe acest site. Sper doar sa castige cineva care nu trimite comentarii disperate!

  • ralluca
    52. ralluca 22.05.2010 22:22

    Buna tuturor, De 5 ani iubitul meu imi spune ca sunt o zana, ca sunt frumoasa si ca ma place pentru ca sunt feminina. Mi-ar placea ca dupa o luna impreuna cu Medicover si Keiko Slim Spa sa devin o adevarata zana pentru el, o zana foarte, foarte fericita in asteptarea marelui moment din viata noastra! Un alt motiv pentru care particip la concurs este convingerea ca, pe langa un stil de viata sanatos, alimente organice, sport, multa apa, tratamentele corporale inovative, pot face minuni cu trupul oricarei femei. Va multumesc! Raluca V.

  • samara
    53. samara 22.05.2010 23:20

    buna am citit cateva povesti scrise mai sus si pot spune ca imi pare tare rau pentru toate cele care au probleme de acest gen. cine nu si-a cantarit fiecare frunza de salata si nu s-a uitat cu invidie la cele care pot manca orice si arata super probabil nu intelege de ce atata panica pentru cateva kg in plus.. ma numesc roxana si am 29 de ani. cam de pe la 14 am inceput sa pun kg in plus si celulita. atunci nu era un subiect asa de mediatizat ca acum asa ca nu mi-am facut probleme. ulterior insa am aflat ca era din motive hormonale si dupa o interventie chirurgicala destul de urata am fost obligata sa iau anticonceptionale fara intrerupere. asta n-a ajutat deloc la silueta:) acum cativa ani am divortat si am decis ca merit un nou inceput. asa ca am inceput sa slabesc. cu dieta si sala in prima faza am reusit sa dau jos cam 10kg. apoi m-am blocat. am mers la salon, am facut diverse proceduri si am mai rezolvat ceva din aspectul pielii. eram destul de optimista dar acolo fetele de la masaj mi-au spus ca nodulii de grasime pe care ii mai am nu se vor rezolva cu masaj sau vacum. am apelat la o doctorita super si am facut 10 sedinte de mezoterapie. ceva mai bine...dar nu foarte. pielea arata groaznic, pe dedesupt se simteau in continuare noduli..si am facut inca un pas: lipoabsorbtie. trebuia sa fie simplu dupa toate tratamentele de dinainte dar nodulii astia nu s-au solubilizat si a trebuit sa intrerup interventia dupa 4 ore inainte de a rezolva problema pentru ca deja era prea traumatizant. poate ca vi se pare o prostie sa particip dar cine are astfel de probleme stie cat e de frustrant sa incerci si sa nu mearga cu nimic. eu vreau sa pot. dar am obosit...si dupa lipo am cam saracit:) recunosc... so pls..help! macar cu o incurajare ceva:) multumesc si bafta celorlalte! rox

  • Vizitator
    54. Vizitator 23.05.2010 10:23

    Atunci cand iti doresti un lucru foarte mult il obti si sunt sigura ca si tu vei reusi .Esti printre putine persoane care recunosc cu adevarat ca au o problema si nu numai dar iau masuri in acest sens iar pt asta ai toata sustinerea mea. Baftate

  • cristinaachim
    55. cristinaachim 23.05.2010 11:08

    multa bafta, ma bucur pentru voi

  • Vizitator
    56. Vizitator 23.05.2010 12:48

    In primul rand eu nu particip la acest concurs,nu sunt nici proaspata mamica si nici un influentez concursul pt o alta persoana.Sunt doar o simpla cititoare care din intamplare am citit despre concurs si cateva povesti.Imi sustin parerea ca nu ai ce cauta inscrisa in acest concurs,cum ar fi fost sa vin si eu care am 1,65 si 62 de kg,sa zic ca eu sunt cea mai potrivita...bla bla.???nu mi se pare corect.Oricum sper sa castige persoana cu cele mai multe kg in plus si sa aibe cu adevarat nevoie.Nu o persoana care mananca pana numai poate si se intreaba dc s-a ingrasat.

  • laureta
    57. laureta 24.05.2010 10:49

    zana zana :) cand aude fetitza mea de zane i stralucersc ochi :) vreau sa fiu o zana superba . vara asta sa fie vara zanelor

  • andreeatam
    58. andreeatam 24.05.2010 11:28

    Buna.ma numesc Andreea si pana nu demult duceam o viata f frumoasa alaturi de baiatul care cica ma iubea enorm de mult.sunt blonda am 1.62, 65 de kg da am ceva kg in plus sunt si ele ceva acolo iar prietenul meu nu era multumit de mine si imi zicea tot timpul k umplu pantalonii k imi curg slaninile pe mine si multe jigniri la adresa mea.am tinut un regim timp de 2 luni numai ca sa ii arat ca sunt ambitioasa si ca nu vreau sa il pierd si am reusit sa dau doar 3 kg jos.nu arat rau imi sta bine cu ce ma imbrac(asa cred eu ) doar ca fostului meu prieten(k acum nu mai este si o sa va povestesc si de ce ii era rusine cu mine)nu ma mai ducea la plimbare si cand mergeam mergeam cu masina si ne plimbam pe dig sa nu ne vada nimeni niciodata pe centru nu m-a duceam cu el pt ca zicea k i se fac cosuri pe fata de la praf si venea numai seara sa iesim niciodata ziua ca sa aflu intr-un tarziu k prietenii lui ii tot ziceau k sunt grasa si intrebau k ce face grasa si chestii de genul acesta.cel mai tare ma doare pt ca eu am mai avut un prieten cu care am stat 4 ani de zile si el nu mi-a reprosat niciodata felul cum arat sau sa ii fie rusine cu mine.din contra in fiecare saptamana ma ducea la discoteca cu prietenii lui era super ok doar k s-a intamplat sa ne despartim...pacat ....sa revenim la subiectul nostru eu nu am fost slaba niciodata si as vrea si eu sa isi intoarca capul dupa mine sa fiu admirata si sa ma simt si eu macar odata in viata bine in pielea mea.de cand ma stiu ma lupt cu kg in plus si acum sper sa mi se deschida o cale spre un viitor mai bun si m,ai ales pentru o sanatate mai buna.in al doilea rand as vrea numai sa vada fostul meu iubit ce a pierdut ascultand de prietenii lui si fiindu-i rusine cu mine. va rog din suflet sa imi acordati o sansa sa fiu si eu o zana.cred k multe fete se confrunta cu chestiile astea si majoritatea sufera enorm si de aici se ajunge la depresii si eu nu vreau sa ma imbolnavesc vreau sa am o viata linistita si sa uit tot ce mi sa intamplat .va rog ajutati-ma.din suflet va rog.va multumesc din suflet ca ati avut rabdarea de a-mi citi povestea si sa ne auzim de bine.va pupacesc :*:*:*:*

  • Ralu
    59. Ralu 24.05.2010 16:00

    Draga mea, da-mi voie sa te felicit pt ca te-ai inscris la concurs! Te felicit ca ti-ai dat seama ca mancarea nesanatoasa si lipsa miscarii face rau, mie mi-a luat cu vreo 3 ani mai mult decat tie sa ajung aici :) De asemenea, te felicit pentru ca intr-adevar faci ceva pt asta, nu stai si te plangi, dar nici nu te infometezi, riscand sa-ti faci mai rau. Am citit cateva povesti de pe aici si pot sa spun ca esti cea mai tare in ceea ce priveste modul prin care vrei sa corectezi cu ce ai gresit fata de corpul tau! Eu te sustin in totalitate, atat in ceea ce faci, cat si in participarea la concurs. De ce ar fi, ma rog, mai indreptatita o "mamica" sa castige? Cred ca o persoana ca tine, care are deja un awareness legat de cum ar trebui sa isi traiasca viata, ar putea invata mult mai multe din premiul acestui concurs si, in plus, ai putea apoi sa te si mentii, spre deosebire de altii,care dupa o luna ar ajunge la fel! Multa bafta si imi pare sincer rau ca sunt oameni asa rautaciosi si invidiosi pe lume, care cred ca daca ai cateva kg in minus, ar trebui sa te simti norocoasa si sa nu mai faci nimic! Atat corpul, cat si sanatatea se mentin, nu doar se dobandesc la un moment dat si atat!

  • Vizitator
    60. Vizitator 24.05.2010 16:11

    Iti doresc succes! Multa ambitie, si multa rabdare si vei reusi

  • Vizitator
    61. Vizitator 24.05.2010 18:24

    Nu lasa greutatea sa scape de sub control iar daca vei castiga ia acest premiu ca pe un inceput si cu vointa vei reusi sa ajungi la greutatea normala. Casa de piatra!

  • Vizitator
    62. Vizitator 24.05.2010 18:38

    Draga Andreea, daca acel baiat s-a uitat in gura prietenilor inseamna ca nu te-a iubit suficient de mult cat sa nu se lase influentat de anturaj. Deci nu merita sa suferi pentru el. Iar cu greutatea, daca zici ca ai reusit sa dai jos tine-o tot asa si cu vointa vei reusi sa ajungi la greutatea potrivita pentru tine.Si nu uita ca pentru a fi o femeie frumoasa nu trebuie sa ai 90 60 90, ci trebuie sa te simti bine in pielea ta si sa fii multumita de tine, frumusetea vine din interior.

  • anamarian
    63. anamarian 24.05.2010 19:53

    am 12 ani si am 79 kg mam ingrasat foarte mult dupa operatia deapedincita va rog ajutatima

  • Vizitator
    64. Vizitator 24.05.2010 20:47

    draga mea, la 12 ani si 79 de kg parintii tai ar trebui sa ia masuri urgente, sa mearga cu tine la un control de specialitate, un endocrinolog si sa la un nutritionist care sa-ti explice ce si cum sa maninci. mult succes

  • pimita
    65. pimita 26.05.2010 08:41

    Buna,sunt putin dezamagita de mine pt.ca in ultimul timp nu am mai avut ambitia necesara sa pot tine un regim alimentar si de aceea mi-a zis ca aceasta poate fi si sansa mea.Am slabit in 2008 cam 10 kg destul de repede si am ramas cu vergeturi foarte inestetice.Mi-ar placea foarte mult sa castig,mai ales ca nu sunt o persoana norocoasa.Bafta tuturor

  • Vizitator Paula
    66. Vizitator Paula 26.05.2010 11:40

    Te sustin si sper sa reusesti sa ajungi la kg dorite de tine, la kg care te vor face sa te simti bine in pielea ta. Nu e usor dar cu vointa si perseverenta ai sa reusesti. Sper sa poti castiga acest concurs tocmai pentru ati veni in ajutor, pentru a te corecta acolo unde gresesti in dietele sau exercitii fizice... sper sa castigi pentru a fi sustinuta mai mult din toate punctele de vedere in incercarea ta de a ajunge la greutatea ideala si mai ales pentru a arata cat mai bine in luna de miere, asa cum iti doresti. Bafta

  • yanayana
    67. yanayana 26.05.2010 11:47

    Eu ce sa va zic? Am 24 ani si am nascut in ianuarie..Eram 2 bete si cu o burtica mica, insa dupa ce am nascut m-am mai ingrasat un pic. De la 53 kg(cat aveam normal) am acum 60..Sa zicem ca incetul cu incetul o sa le dau jos..Dar am o burtoaieeeeeeeeee si cu niste vergeturi pe eaaaa de ti vine sa o tai de tot:))) Vreau sa castig pt ca's tanara si nu vreau sa ma ascund sub haine. Am fost o sg data la mare (acum 2 ani) si anul asta as vrea sa merg iar( dc ne ajuta Doamne -Doamne) si nu vreau sa mi fie rusine sa ies pe plaja..Adica de la 53 kg sa zgudui plaja. Momentan fac exercitii cu aia pe youtube:)))) dar nu prea se cunoaste si oricum fac max 30min (cu pauza ca nu ma lasa bebe- ca sunt singura cu bebe-ca am vrut noi bucuresti fiindca am terminat facultatea si am terminat-o degeaba-dar asta e alta poveste)......Sper sa ma votati acolo un pic...Daca nu tot pe youtube:)) As putea sa merg in parc sa alerg..Da, asta daca ar avea cine sa stea cu bebe..ca nici din partea sotului nu prea am sprijin... Cum sa te mai conving sa ma votezi?? :)))

  • Gabriela
    68. Gabriela 26.05.2010 15:20

    Nici nu stii cat m-a impresionat grija ta fata de mama, grija pe care mi-o doresc reala.Chiar mi-ar placea sa castigi concursul, pentru ca gandul tau a fost indreptat catre ea.Succes!

  • anairam
    69. anairam 26.05.2010 22:26

    In urma unui tratament m-am ingrasat brusc, a urmat perioada de crestere. In momentul de fata, am 23 de ani si de cativa ani ma chinui sa slabesc. Indiferent de faptul ca mananc foarte putin, sanatos si fac sport, nu imi reuseste. Nu sunt consumatoare de fast-food sau sucuri acidulate, nu ma dau in vant dupa dulciuri, dar am obosit sa ma chinui si sa nu se vada un rezultat. Daca as castiga concursul mi-as imbunatati relatia de cuplu, as avea mai multa incredere in mine si mi-as iubi, in sfarsit corpul, pe care, incerc de mai bine de 4 ani sa il modelez. Am 1.70 si 65 de kg, doar ca kg nu sunt proportionare cum trebuie. Va rog sa ma ajutati!

  • madalina
    70. madalina 26.05.2010 23:17

    Multumesc frumos mi-ai dat incredere in mine nu credeam k cinevaa o sa ma ia in seama ...Dar sper sa castige cine are mai multaa nevoie :*:*:*:eu doar raman cu speranta:X:X:

  • onitza
    71. onitza 27.05.2010 10:16

    Sa zicem ca suna banal: 29 de ani, fara posibilitati, dar optimista. Cam asta sunt eu. Am 29 de ani si de vreun an incoace nu scad sub greutatea de 63-64 kg. Problema e cu celulita si depunerile din talie, de pe abdomen si fese, acolo "imi place" mie sa ma ingras. Sunt si o patrioata, adica prefer sa imi platesc datoriile la stat si cele legate de intretinerea la bloc, chirie, etc, deci nu mai ramane nimic pentru mine. Abia daca raman 15 lei pe luna pentru paine si e absolut frustrant, cred ca sunteti de acord cu mine. Imi doresc, la fel ca si cele ce au lasat comentarii mai sus, sa ma pot ocupa de mine, macar 2-3 luni, pentru a reveni la greutatea initiala (de maxim 53 kg). Stiti cum e atunci cand ti se spune ca nu se vede rau ca te-ai ingrasat, nu-i asa? Ei bine, tu si corpul tau o stiti cel mai bine. Se observa la urcat scarile, la alergatul in fuga pana la autobuz, la probatul unei fuste mai scurte (la fusta mini nici nu indraznesc sa visez). Nu, nu sunt mamica si nici lovita de soarta in ultimul hal, stiu ca sunt alte femei care au probleme mult mai mari. Insa imi doresc enorm sa pot fi in forma, din nou, pentru a putea avea candva si un bebe, pe care mi-l doresc tare mult. Iar atunci vreau sa ma gandesc doar la el si la binele lui si nu la cate kg voi mai castiga in urma sarcinii sau de la ce mancare sa ma abtin. Multumesc pentru rabdare :) O zi frumoasa!

  • crisdany
    72. crisdany 27.05.2010 16:42

    Nu am sa incerc sa va impresionez foarte tare cu vreo poveste siropoasa sau pompoasa. Am sa va spun simplu si pe scurt de ce imi doresc sa castig. De ce? Pentru ca problemele mele legate de greutate au aparut dupa ce m-am lasat de fumat. O performanta laudabila ar spune multi dintre voi si recunosc ca si eu sunt mandra de mine (observati ca sunt modesta), numai ca am inceput sa ma umflu precum un balon cu heliu. Inca nu foarte tare (sper sa stagnez macar la kilogramele actuale sa nu mai urce - am avut 52kg si acum am ajuns la 65kg), dar suficient cat sa ma faca sa disper si sa primesc observatii din partea sotului, a familiei si a prietenilor. Asa ca nu va rog decat sa ma ajutati sa castig acest concurs. Cu multumiri, Cristina

  • loryiuli
    73. loryiuli 27.05.2010 21:33

    Buna ziua,am 22 ani,1.70 si 88 kg si cosmarul meu a inceput la varsta de 18 ani,cand am inceput sa prind proportii destul de mari.Nu mananc dulce,mancare f putina,alerg de 2 ori p saptamana,fac bicicleta si totusi nu inteleg de unde atata grasime.se cumuleaza pe zi ce trece.analize nu am curaj sa merg sa-mi fac deoarece mie frica de rezultat;sunt studenta in ultimul an,iar din cauza ca mie f rusine sa ies pe strada merg foarte rar la facultate,mie rusine de colegele mele care au un aspect fizic foarte placut si sunt foarte apreciate de toata lumea;mi-am cautat un loc de munca timp de 3 ani de zile,iar peste tot unde mergeam se uitau urata si gaseau tot felul de pretexe pentru a nu ma angaja;Anul asta termin facultatea si din toamna sper sa prind un loc de munca in invatamant,dar mie foarte frica de viitorii elevi care sper sa nu procedeze la fel cu colegii mei strigandu-ma "elefantica":( Va rog din inima,ajutati-ma sa ajung la o greutate mai normala...nu mai suport felul in care arat,nu ma mai supot pe mine,stiu ca pentru a fi o femeie frumoasa nu trebuie sa ai 90 60 90, ci trebuie sa te simti bine in pielea ta si sa fii multumita de tine, frumusetea vine din interior...dar eu nu ma simt bine in pielea mea deloc! Vine vara,vreau sa ies din casa sa ma plimb:( m-am saturat de cei 4 pereti ai camerei...

  • nitumirela34
    74. nitumirela34 27.05.2010 23:07

    BAFTA MULTA

  • anayeu
    75. anayeu 28.05.2010 07:58

    Imi spun si eu povestea. Nu stiu daca voi castiga dar poate ca citind-o se va regasi cineva in ea si nu va face aceleasi greseli pe care le fac si eu. La 18 ani aveam 1.60 si 70 kg. Am inceput o cura drastica si sa practic mult sport. Pana la sfarsitul clasei a 12-a am ajuns la 59 kg.Un an am fost multumita, dar in anul 2 de facultate m-am hotarat ca vreau sa ajung la 52 kg.Dieta nu mai functiona si nici sportul nu ma mai ajuta prea mult.Ajunsem sa mananc pufuleti si apa plata.Tot citind pe net am ajuns la laxative si din curiozitate am inceput si eu sa iau. La inceput 2 pastile pe seara pana am ajuns la 10 pastile pe seara. De un 1 an am redus la 8 pastile. Avand in vedere ca iau de 4 ani va dati seama ca sunt ca si un narcoman, nu pot sa le las.Am impresia ca daca nu le mai iau ma ingras. Am incercat si cu pastile de slabit (a inceput sa imi cada parul), dar am renuntat la ele. Sala fac in continuare de 5 ori pe saptamana si culmea in loc sa slabesc, in 6 luni am pus 3 kg pe mine. De mancat mananc cat sa nu lesin pe strada.Stiu ca am o problema.Stiu ca "piticii de pe creier" sunt uriasi. La 1.67 si 60 de kg nu ar trebui sa ma plang.Dar totusi ma consider grasa.Si de vina pentru asta, imi pare rau sa o spun pentru ca si eu sunt femeie, tot femeile sunt de vina. La cum arat nici un barbat nu mi-a spus ca sunt grasa sau diforma, insa pot sa spun cu mana pe inima ca mai multe femei mi-au spus ca ar trebui sa mai slabesc cel putin 7 kg ca sa arat bine.Asa ca va intreb, oare e gresit sa mai doresc sa slabesc, sa doresc sa castig acest concurs?

  • ancutza34
    76. ancutza34 28.05.2010 08:22

    Multa bafta inca o data .

  • Vizitator
    77. Vizitator 28.05.2010 11:10

    :) o persoana ce vrea acest cadou pt cineva drag, merita tot efortul. Bravo ;)

  • catanicegirl
    78. catanicegirl 28.05.2010 12:53

    mult succes.

  • Vizitator
    79. Vizitator 28.05.2010 13:12

    Good luck

  • alinaelenagrigore
    80. alinaelenagrigore 28.05.2010 13:17

    draga mea cred ca femeiile care ti-au spus ca ar trebui sa mai slabesti sunt un pic nebune...be happy with you and everything will be fine

  • ELENA .V
    81. ELENA .V 28.05.2010 18:33

    Va salut . Va scriu in speranta ca poate fericirea si increderea in mine va reveni cu ajutoru dvs. .Sint V. ELENA am 28 ani ,1,70h si 100kg. In zilele noastre din ce in ce mai multe persoane sufere din cauza obezitatii ,celulitei si din pacate eu sint una dintre ele. Am incercat tot felul de diete ,creme,ex. fizice, atit cit pot dar nu reusesc. Imi doresc foarte mult sa cistig deoarece am ajuns sa imi fie rusine de cum arat, iubesc apa,soarele , nisipul si decind am ajuns in situatia asta pt mine au devenit doar un vis frumos , si mai nou sotul meu mia propus sa divortam dupa 10 ani de casatorie si 2 copii minunati. VA MULTUMESC DIN SUFLET ACUM NU MAI DEPINDE DE MINE CI DE VOTUL SI PAREREA DVS. DE AM RECAPATA FERICIREA .VA PUP V.E. .

  • darmar
    82. darmar 29.05.2010 00:05

    sper din tot sufletul sa reusesti sa castigi si sa-i ai pe ei dragi alaturi!!..sincer cred ca sotul ar trebui sa te sustina, mai ales ca aveti 2 copilasi!! Multa sanatate si bafta!

  • Marcica
    83. Marcica 29.05.2010 00:07

    Te votam si te sustinem in speranta sa ajungi zana. Multa bafta si sper sa reusesti sa iti rezolvi problemele cu greutatea

  • Vizitator
    84. Vizitator 29.05.2010 00:10

    SUCCES chiar imi doresc sa castigi povestea ta e chiar:(....

  • lili
    85. lili 29.05.2010 15:28

    Te sustinem pentru a deveni o zana

  • Ilinca
    86. Ilinca 29.05.2010 16:33

    Te sustin si iti doresc sa cistigi, si eu sint mamica ca si tine si stiu ca nu ti-ai putea permite financiar asemenea tratamente, cind apare un copil in viata cuiva toti banii sint canalizati spre el, ca sa aiba parte de tot ce e mai bun. Asa ca multa, multa bafta, stiu ca meriti sa cistigi si stiu cite sperante ti-ai pus in concursul asta.

  • floricel
    87. floricel 30.05.2010 18:03

    Este tot ce imi doresc . In urma cu 3 ani m-am angajat in Bucuresti . De atunci am inceput sa mananc seara tarziu si cu timpul m-am ingrasat 13 kg . Imi doresc foarte mult sa slabesc dar sunt foarte pofticioasa si nu reusesc . Sper ca cu ajutorul dumneavoastra sa reusesc acest lucru . Va multumesc

  • ella
    88. ella 30.05.2010 19:41

    sunt foarte nemultumita de corpul meu......nu imi place ca am burta su solduri,,,,am incercat orice ca sa pot sa scap de ele:((:(.........nu mai rezist asa ata mie ceea mai mare dorinata sa poth sa slabesc.....sa poth sa am si eu incredere in mine

  • Vizitator
    89. Vizitator 30.05.2010 20:04

    Ma numesc Laura si am 1,72 m si 56/57 kg. Vi se pare ca sunt grasa ? Mie una nu-mi place corpul meu . sa va spun si de ce.. in zona bazinului am asa numitii "colacei". Prietenii imi spun ca arat bine.. dar mie imi este rusine si sa merg la piscina .

  • Irina
    90. Irina 30.05.2010 21:17

    Buna! Numele meu este Irina am 24 de ani, 1,68 si 80KG deci sunt grasuta :). Am ajuns la acesta greutate in urma unui tratament cu anticonceptionale pentru un fibrom destul de mare pe care la varsta mea medicii nu vor sa-l opereze...dupa tratament ma ingrasasem de la 55 kg la 65...era cat de cat ok ma straduiam sa ma mentin cu dieta si sala ptr ca de scazut nu am reusit sa scad nici macar cu un kg. Am fost pana acum cateva zile cu un tip 8 ani si eram cat de cat linistita pentru ca il aveam pe el langa mine intr-o perioada foarte nasta cand eram in punctul de am pierde mama si aveam senzatia ca daca e el langa mine mama isi va revenii si totul va fi bine...de aparitia unui bebe in viata noastra se pusese problema dar nu f clar si de mutat impreuna sau casatorie lafel...din spusele medicilor imi era f greu sa raman insarcinata cu fibromul care este cat un fat de 4 luni...dar la o luna dupa ce am intrerupt tratamentul cu anticonceptionale am ramas insarcinata dar fara sa-mi dau seama pentru ca timp de 2 luni mensta a fost normala ...in a 3 luna cand am mers la control medicul mi-a spus ca sunt insarcinata si ca bine ar fi sa ma chinui sa-l pastrez pentru ca nu se stie exact cu fibromul nu se stie daca voi reusii asa usor...am stat de vorba cu iubitul meu asteptandu-ma la o reactie de bine din moment ce eram de 8 ani impreuna...nu a fost asa si si-a exprimat f clar dorinta de a scapa de "problema" cat mai repede pentru ca din punctul lui de vedere asta era punctul in care viatza lui ar fi luat sfarsit( are 29 de ani deci nu e copil sa se sperie dar ...asta e). dupa un sir lung de vorbe grele din partea lui am inteles ca nu voi avea sustinerea lui iar in situatia mea cu mama nu imi permiteam un copil asa ca am mers la medic am stat de vorba iar sfatul a fost sa fac intreruperea cu anestezie totala datorita fibromului; mi-am facut programare tot am mers la clinica unde urma sa aiba loc intreruperea si numai bine medicul de la clinica mi-a spus ca sarcina se oprise din evolutie si ca oricum tot acolo ajungeam lucru care m-a terminat pentru ca speram totusi ca iubitul meu sa zica...hai iubita sa-l pastram...am zis ca nu a fost sa fie si asta trebuie sa fac. dupa cateva intrebari legate de sanatatea mea anterioara mediul a refuzat sa-mi faca anestezia acolo si m-a trimis catre materninate pentru ca avusesem de curand pneumoie si am si alergie la ou asa ca exista riscul unui soc in urma anestezie. am mers direct la materninate am vb cu medicul care era de garda care sa straduit sa ma convinga sa fac intreruperea cu anestezie locala dar cand am vazut reactie femeilor care ieseau de la intreruperi...m-am speriat si nu am vrut asa ca am facut anestezie totala. dupa cum a spus si primul medic ce era mai rau s-a intaplat si am facut un soc anafilactic daca zic bine...cer e ca am intrat in stop respirator practic dupa cum s-au exprimat medici a servenit moarte clinica si am fost resuscitata 7 minute din fericire dupa cum se vede :) cu succes. am stat in spital la reanimare 3 zile dupa care mi-am revenit si am fost ok. Mult iubitul meu prieten nu a calcat de4cat odata pe acolo iar cand mediul ii explica ce patisem a spus ca mai bine nu-i mai povesteste ... stiind ca nu prea ii placeau spitalele am trecut peste aia era mai fusesem inernata de cateva ori si nu venise...eram obisnuita cu sentimentul. m-am intors acasa si la servici si totul parea ok desii eu eram terminata moral si cu toate astea ma chinuiam sa disimulez ptr ca lui nu-i plac oamenii supararti si tristi. in prima zi acasa prietena mea cea mai buna fosrte suparata pe comportamentul iubitului meu mi-a spus ca stia de vreo 2 luni ca iubitul meu incepuse sa iasa cu o tipa si ca nu a vrut sa-mi spuna ca sa nu ma supere nevroind sa se bage. bineinteles ca m-am pus pe urmariri si asa a fost l-am prins cu tipa la o piscina fosrte relaxat si fericit...asta la 5 zile dupa interventia mea. Motivul lui a fost ca sunt grasa ca am probleme cu tenul si ca el nu are nevoie de asa ceva langa el si ca vrea altceva ca se bucura ca a scapart de problema si ca acum se poate relaxa linistit alaturi de cine vrea si de cine are chef...il puteam contrazice? nu...ce pot sa spun asta e viatza. pe timpul celor 3 luni de sarcina am mai luat 14 kg si sincer sunt disperata sa slabesc sa arat cat de cat bine nu pentru el ci pentru mine. mi-as dorii foarte mult ajutorul vostru pentru ca increderea mea in mine este 0 in acest moment si sunt sigura ca daca as primii ajutor si mi-as revenii putin as putea sa trec mult mai usor peste toate cele intamplate pana acum si sa ma axez cat mai mult pentru un viitor mult mai buna!

  • Leontina Melnic
    91. Leontina Melnic 31.05.2010 10:16

    Ma bucur ca te-ai inscris la acest concurs si sper sa castigi, pentru ca stiu ca iti doresti ff mult sa-ti revii la forma dinainte de nastere. Sper din tot sufletul sa fii tu cea aleasa, sunt sigura ca ambitia nu-ti lipseste, asa ca multa multa bafta. pupici, TINA

  • Mirela
    92. Mirela 31.05.2010 10:54

    Te votez in fiecare zi in speranta sa castigi. Stiu ca nu ai avut parte de astfel de tratamente, mai ales ca nu ai avut posibilitate, dar sper ca acum sa te poti bucura si tu de aceste tratamente. Bafta si sa te auzim castigatoare. pupici

  • Rody
    93. Rody 31.05.2010 11:27

    Bafta.Fie ca dorintele sa ti se inplineasca!

  • Ramona
    94. Ramona 31.05.2010 11:44

    Multa, multa bafta! Sper sa castigi.

  • Andrei
    95. Andrei 31.05.2010 11:57

    Buna, Cat de mult iti doresti sa slabesti? Daca doresti ajutor gratuit te rog contacteaza-ma pe "emanuel_andrei@yahoo.com"; nu vom discuta despre pastile, bani sau eu mai stiu ce tratamente.

  • adelynna
    96. adelynna 31.05.2010 12:27

    E prima data cand ma inscriu la un concurs...intotodeauna am avut probleme cu greutatea dar de vreo 4 ani de zile am inceput sa fac ceva in privinta asta..cu atat mai mult cu cat ginecoloaga mi-a zis ca ar trebui sa slabesc ca sa pot avea un copil...am 1.74 m si 86 kg.Am incercat diverse regimuri...nu vrea diversificate pentru ca sunt destul de costisitoare si banii nu sunt punctul forte...am reusit asta vara sa scap de 6 kg cu regimul lui cotabita dar imediat s-au pus la loc...de vreo 3 luni de zile am renuntat complet la paine, nu mai mananc seara si aveam zile in care mancam numai iaurt si nimic....uneori ma dat batuta dar glumele iubitului meu atunci cand ma fac grasuta si ma loveste in sunculite.... ar fi cel mia frumos cadou de ziua mea acest premiu...multa bafta tuturor care vor sa slbeasca..

  • oanairina
    97. oanairina 31.05.2010 12:50

    sunt oana,am 25ani am 160 si 75kg,am o fetita de 6luni si nu reusesc sa mai slabesc,sunt divortata de 2luni si asi dori sa fiu fericita castigatoare a concursului pt k am nevoie.de la sarcina am ramas si k vergeturi si celulita,vreau sa am iar incredere in mine,va rog ajutati-ma.multumesc

  • anairam
    98. anairam 31.05.2010 13:19

    multumesc fetelor pentru voturi, nu ma asteptam sa bage cineva povestea mea in seama!!!

  • alexandrailie
    99. alexandrailie 31.05.2010 15:49

    Buna, Ma numesc Alexandra si e prima data cand indraznesc sa particip la un concurs oline, insa premiul mi s-a parut extrem de atractiv. Ca majoritatea adolsescentelor, in primele luni de menstruatie (evident, neregulata) am inceput sa acumulez kg in plus. In acea perioada am facut si fff multa celulita si vergeturi. Am vergeturi de la 11 ani! Acum am 22 de ani, 64 de kg si 1,60. Am incercat mii de diete, abonamente la saloane, impacetari de tot felul. Am aruncat bani pe geam, am aplelat la nutritionist si tot nu am reusit sa am vreun rezultat multumitor desi sunt destul de ambitioasa. Plecam mai devreme de la munca (mintind ca trebuie sa merg la scoala - sunt studenta) pentru a nu-mi rata programarea la salon. Bani si timp aruncate pe geam. Desi mi-as dori enorm de mult sa am parte de acest program, sper macar si sa primesc niste sfaturi RELEVANTE nu doar COSTISITOARE care SA DEA REZULTATE. Va multumesc frumos.

  • anytza
    100. anytza 31.05.2010 21:32

    cine nu isi doreste o zi de rasfat, la sfarsitul careia mai scapi si de cateva kg. o "reclamatie" - ar trebui sa fie un numar mai mare de castigatoare, nu doar una sa beneficieze. sunt foarte multe femei care, de dragul familiei, renunta la ele. toate femeile ar trebui sa beneficieze de o astfel de oportunitate, sa fie rasfatata si tratata ca o zana sau macar de beneficieze de o consultatie. ca multe altele, am incercat: alergat, programe pillates, joya, pentru abdomene, diverse diete, 2,5 - 3l apa pe zi, soc, ceai negru, insa totul mi-a adus contrariul, cu cat ma uit in oglinda si pe cantar, totul este impotriva dorintelor mele. la 1.53, cateva kg bune in plus, varice, balonari si o scadere a increderii de sine, ma declar si ma inscriu in clubul "plinuta incurabila", dar dornica de schimbare.

  • iuliatina
    101. iuliatina 01.06.2010 12:56

    buna.eu am 24 de ani si de cand ma stiu m-am luptat cu kg in plus...acum am inaltimea de 1.70 si 86 kg....poate pentru unele persoane nu este foatre mult...dar pt mine este enorm...deja am reusit sa slabesc 10kg,dar parca acum nu mai pot....si este atat de grea viata si de frustranta, intr-o lume in care primul lucru care conteaza este aspectul....de aceea mi-as dori sa castig acest premiu..si dupa cum am scris....cred ca as deveni o zana pentru toata viata....eu sper ca o sa fie bine pentru toti....si va fi bine si pentru mine daca o sa castig....mersi

  • Claudia
    102. Claudia 01.06.2010 15:51

    Buna tuturor, felicitari celor ce au reusit sa slabeasca pe cont propriu, multa bafta celor care incearca s-o faca! Povestea mea incepe pe la 120 kg, pe care le cantaream cu demnitate anul asta in luna februarie, dar de care am scapat incet incet, kg cu kg, pana la frumoasa (pentru mine) greutate de 103 kg (cantarite chiar azi-dimineatza) ca de, de la zi la zi am surprize frumoase... Ceea ce m-a determinat sa incep sa fiu mult mai atenta ce mananc, a fost faptul ca de la o vreme, sotul meu e atras din ce in ce mai mult de fete mai mult sau mai putin dragutze, dar cu siguranta mult mai slabe ca mine... Si atunci de ce nu? sa nu incerc sa-l vrajesc chiar eu, sa-l recastig si sa-i fac si lui si mie un cadou superb! Acum ca am slabit e perfect, dar pielea nu arata prea bine, s-a lasat si nu mai arata asa cum ar trebui la cei 23 de ani inca neimpliniti. Si ca tot vb de cifre, am 1.75 m si 103 kg :) Va pup si mult succes tuturor! Votati-ma!

  • Andrei
    103. Andrei 01.06.2010 16:50

    Imi pare mie sau usor usor Giulia este castigatoarea ? Sunt sigur ca tratamentul functioneaza si o sa puteti da jos. O sa va simtiti perfect in pielea dvs, dar dupa aceea o sa reveniti la acele kg in plus. As vrea sa purtam o discutie cu si despre slabit, pentru totdeauna si sa nu mai punem inapoi. Nu discutam despre produse, pastile, bani sau sa va propun sa cumparati ceva. Subiectele de barfa sunt dietele sau asa zisele diete, si miscarea. Imi puteti scrie pe "emanuel_andrei@yahoo.com"

  • giulliana
    104. giulliana 01.06.2010 22:34

    buna. In primul rand as vrea sa specific faptul ca nu sunt castigatoarea acestui concurs. Imi doresc foarte mult dar inca nu stim ce vor decide juriul si pe cine va alege. Este adevarat ca am sustinerea mai multor prieteni decat, poate au parte celelate concurente dar sa nu uitam ca, castigatoarea se decide pe baza de voturi si jurizare. Am mare incredere in aceste tratamente si mai ales in sfaturile pe care le poti primi de la specialisti. Este un program bine gandit, care pe langa tratamente vin in ajutor si cu medici si specialisti in nutritie pentru a descoperi exact problemele specifice ale fiecaruia. Este adevarat ca, daca dupa toate aceste tratamente, indiferent cine e castigatoarea , daca, nu tine cont de sfatul medicilor, si de eforturile depuse de cei adusi special pentru ai oferi indicatiile necesare pentru a-si schimba stilul de viata, kg se pot depune la loc si eforul poate fi in zadar. Imi vine insa greu sa cred ca dupa aceasta experienta si oportunitatea de care are parte castigatoarea va cadea iar prada stilului de viata de dinainte responsabi pentru problemele ei. Multa bafta tututor, si sper sa castige cea care are cea mai mare nevoie. Si tare mult as vrea sa fiu eu castigatoarea deoarece chiar am nevoie si imi doresc mult.

  • Vizitator
    105. Vizitator 01.06.2010 23:32

    Esti singura din concurs care nu se gandeste la propria persoana si asta am apreciat am citit toata povestea ta si mama ta chiar merita sa fie sanatoasa cu aceste tratamente....nu prea ai multe voturii dar eu te votez in fiecare zi sper ca juriu sa te aleaga pe tine MA-SI BUCURA ENORM DE MUULT

  • ivanusionels
    106. ivanusionels 02.06.2010 14:08

    Votat !

  • wiinacris
    107. wiinacris 02.06.2010 15:16

    am incetat de la varsta de 16 ani sa visez ca am sa ma trezesc intr`o zi cu 25 kg in minus si de 2 ani ma lupt cu povara kilogramelor in plus. Deci de 2 ani mi`am impus un regim de viata mai sanatos zik eu : fara paine dulciuri sau prejeli de fast food nici nu mai pomenesc! Din aprilie de dupa paste mai exact tin regimul disociat dar vad ca la mine nu vrea sa functioneze sub nicio forma:(.Pe langa asta merg de 3 ori pe saptamana la sala si in alte 3 zile cate o ora de alergat in parc.Pe langa faptul ca ma dor articulatiile picioarelor ingrozitor de rau nu se vede nici o schimbare.Stiu ca sportul e important pentru sanatate si nu am de gand sa renunt chiar daca nu am dat nici macar 3 kg jos asta este incep sa ma conformez.Am fost zilele trecute sa imi cumpar rochita pt majorat si ce credeti?nimic care sa ma avantajeza de aceea am hotarat sa nu mai fac nicio petrecere de ziua mea.Nu am veniturile mele si parintii nu imi pot oferi tratamentele necesare pt atat de mult visata transformare 8-> Imi doresc cadoul asta mai mult decat orice! .

  • ladylf
    108. ladylf 02.06.2010 16:44

    va rog sa mai iertati daca o sa va par rautacioasa dar MAJORITATEA de pe site sunt mamici,soti...v-ati gandit vreodata la fetele care nu au un prieten din cauza kg in plus? ma indoiesc..sunt o gramada de fete care asteapta sansa lor 'de-a deveni o zana'.....multa bafta fetelor>:D

  • badgirl
    109. badgirl 02.06.2010 19:24

    eu nu ma consider grasa dar am multe probleme cu sanatatea ce se si vad si pe ten, pe piele... in primul rand am foarte multe cosuri si mi-au rams si urmele acestora pe piele.pe fata si la fel si pe spate. mai ales in aceasta peroada ce vine, adica perioada verii inseamna pentru mine o teama pentru ca iesind la strand, la plaja trebuie sa apar in costum de abie si bineinteles ca se vad si petele, cosurile.aceste cosuri apar cu puroi impreuna.am incercat deja n de feluri de produse, la ginegologie am umblat si la noi acasa si si in alt oras la mai multi medici...dar zic eu ca fara rezultat.nu stiu ce sa fac.... a doua problema e ca am si celulita si nu stiu cum sa am si o talie mai ferma si mai supla.fac si miscari.ma dau si cu creme anticelulitice dar si astea tot fara rezultat sunt. dar nu ma las.am zis ca am sa lupt si in continuare impotriva cosurilor si si impotriva celulitei...o sa mai umblu desi am lasat o gramada de bani la medici si la farmacii pentru tratamente si medicamente... eu zic ca doar un adevarat specialist ma poate ajuta legat de problemele pe care le am.sper sa fie asa!

  • lavimada
    110. lavimada 02.06.2010 20:21

    Cu toate ca niciodata nu mi s a intampat sa castig ceva, nu imi pierd speranta. De un an tin o dieta de la doctor dupa care am slabit 15 kg dar atat....m am orpit. Din februarie anul acesta pana in mai am mers la sala si nu am slabit deloc, am facut doar putina masa musculara de aproximativ 3 kg. Dupa o luna de sala toata lumea mi a spus ca m am ingrasat, ceea ce nu era normal. Inclusiv medicul de la sala a ramas uimit pt ca toata lumea slabise doar eu nu si din contra ma ingras. Chiar nu mai stiu ce sa fac in privinta aceasta si am ajuns sa ma stresez foarte tare. Daca as castiga ar fi cadoul perfect de ziua mea, avand in vedere ca implinesc doar 22 de ani dar de cele mai multe ori nimeni nu mi da aceasta varsta din cauza problemei mele. Sper din suflet sa castig, mi as dori enorm de mult!

  • lavimada
    111. lavimada 02.06.2010 20:53

    Cu toate ca niciodata nu mi s a intampat sa castig ceva, nu imi pierd speranta. De un an tin o dieta de la doctor dupa care am slabit 15 kg dar atat....m am orpit. Din februarie anul acesta pana in mai am mers la sala si nu am slabit deloc, am facut doar putina masa musculara de aproximativ 3 kg. Dupa o luna de sala toata lumea mi a spus ca m am ingrasat, ceea ce nu era normal. Inclusiv medicul de la sala a ramas uimit pt ca toata lumea slabise doar eu nu si din contra ma ingras. Chiar nu mai stiu ce sa fac in privinta aceasta si am ajuns sa ma stresez foarte tare. Daca as castiga ar fi cadoul perfect de ziua mea, avand in vedere ca implinesc doar 22 de ani dar de cele mai multe ori nimeni nu mi da aceasta varsta din cauza problemei mele. Sper din suflet sa castig, mi as dori enorm de mult!

  • Vizitator
    112. Vizitator 02.06.2010 21:32

    multa bafta

  • Ami
    113. Ami 02.06.2010 22:54

    Bafta

  • miky
    114. miky 02.06.2010 22:58

    bafta sa devii o zana !!!

  • Gia79
    115. Gia79 02.06.2010 23:06

    sa ai bafta

  • Marga
    116. Marga 03.06.2010 11:52

    Iti urez sa - ti regasesti trupul si sa ai silueta pe care ti-o doresti! Pentru un om bun exista totdeauna o bagheta magica care sa-i indeplineasca visul. Succes!

  • Nice_brunette
    117. Nice_brunette 03.06.2010 21:15

    Iti urez mult succes si sper ca visul sa devina realitate!!!

  • ari
    118. ari 03.06.2010 21:33

    sper sa cistig ai o poveste interesanta si in acelasi timp dureroasa . bafta

  • ildi
    119. ildi 03.06.2010 21:49

    esti o zana draguta, succes!!!

  • crisdany75
    120. crisdany75 04.06.2010 13:05

    Multumesc tuturor celor care m-au votat si ma vor vota.

  • ddorina
    121. ddorina 04.06.2010 19:06

    Exista o varsta care nu tine cont de ocupatie (mai mult sau mai putin), de varsta pe care o afisezi in cartea de identitate sau de cea din privirea ta. O s-o numesc varsta celulitei. Ca orice varsta, este trecatoare. Cel putin, asa am inteles din unele povesti din reclamele frumoase si asa-mi place si mie sa cred. Atunci cand ii creezi un mediu favorabil, ea, varsta, nu mai da semne de plecare si daca o ignori, iti promite ca o sa-ti ramana alaturi pentru totdeauna. Personal, aproximativ 6-7 ani am tinut-o din scurt (prin miscare, in sensul general si nu foarte specific al cuvantului) si nu si-a facut de cap, asa cum probabil planuieste. Imi amintesc ca in clasa a 11 am beneficiat de cateva mici sedinte de masaj anticelulitic care nu costau mult deloc (de aceea imi si permiteam). De atunci folosesc constant (dar nu foarte consecvent) creme anticelulitice, de la cele foarte scumpe (la care m-am oprit la cateva doze) pana la cele demne de preturi studentesti (pe care le folosesc in prezent). Am incercat si cateva tehnici de automasaj, insa chiar daca nu-l efectuam foarte intens, ramaneam cu vanatai si venisoare sparte. Nu o sa ma plang, intrucat chiar daca aceste creme nu elimina celulita (integral), reusesc totusi sa redea pielii fermitatea, mai reusesc sa-ti induca ideea ca ai grija de corpul tau (cand parcurg zile in care nu folosesc o astfel de crema, celulita imaginata inconstient creste exponential, bine ca numai aceasta, sper). Totusi, un asemenea tratament ar elimina celulita (de gradul 2) pedefinitiv si as continua sa folosesc cremele pentru a o stopa. Desi celulita e pronuntata, vizibila si atunci cand port blue jeans sau pantaloni mai grosi, nu sunt cel mai nefericit caz de celulita, insa consider ca orice fata sau femeie merita satisfacerea acestei nevoi. Am silueta in forma de para, dar nu acesta este motivul pentru care nu am mai purtat de foarte multi ani pantaloni scurti sau rochite, ci insasi prezenta celulitei. Mai adaug ca celulita este mostenita genetic (desi am grija, in general, ce manac si nu evit sa fac miscare, asemanarea este izbitoare cu a mamei), ca am 23 de ani in curand, 1.76 si 76 de kilograme si tintesc la o piele fara celulita (sau cat mai putina) si undeva intre 60 si 66 de kilograme. Daca as avea banii necesari unui astfel de tratament, as apela cu siguranta, insa orice rasfat momentan este scuzat de masterul pe care doresc sa-l urmez anul acesta. Bafta mie si tuturor!

  • ateloin
    122. ateloin 04.06.2010 21:19

    Am 55 de ani. Viata mi-a demonstrat ca trebuie sa infrunti greutatile ei si cu fruntea sus sa reusesti sa le depasesti. Tot viata m-a invatat sa lupt cu problemele de sanatate chiar daca in tinerete am facut mult sport. Am ajuns ca dupa 5 interventii chirurgicale si un diabet capatat acum 5 ani sa ajung la 100kg. Nimeni nu ma poate ajuta sa dau jos ceea ce am stran "cu grija". Nu sunt egoista, vreau sa dau jos sau cui vrea sa ia kg pe care le am in plus. Strig mereu ajutor dar.........

  • Vizitator
    123. Vizitator 04.06.2010 21:41

    ms mult

  • lavimada
    124. lavimada 04.06.2010 21:49

    ......nu cred ca vreti sa stiti k pe masura ce trece timpul si tin tot felul de diete nu dau nici un randament pozitiv, doar negativ, chiar nu mai stiu ce sa fac!!!!!Dovada tin o dieta pe care a tinut o o persoana de vreo 40 de ani, care a slabit 30 kg in doua luni, eu am pe 15 iunie o luna de cand tin si nu am slabit nimic, foarte trist!!!!

  • Vizitator
    125. Vizitator 05.06.2010 11:14

    sucees in continuare

  • cosmon2004
    126. cosmon2004 05.06.2010 11:15

    bafta la concurs

  • ivanusionels
    127. ivanusionels 05.06.2010 11:16

    Sper ca visul tau sa se implineasca !

  • rocsy_4800
    128. rocsy_4800 05.06.2010 13:51

    bafta multa

  • Dana si Petrica
    129. Dana si Petrica 05.06.2010 15:03

    iti dorim din toata inima sa fii tu cea aleasa,stiind cat de mult iti doresti.DOAMNE-AJUTA!!!

  • anita
    130. anita 05.06.2010 15:07

    iti doresc mult succes

  • Mihai-Cosmin
    131. Mihai-Cosmin 05.06.2010 15:36

    Sper sa-ti indeplinesti visulllll!!!!

  • Nice_brunette
    132. Nice_brunette 05.06.2010 16:01

    Mult succes si sper sa ti indeplinesti visul!!

  • otiliatec
    133. otiliatec 05.06.2010 19:26

    DEFORMARE Incet, isi pierde forma frumusetea mea, Imbatranesc intre eforturi de-a m? tine treaza, Un vierme a patruns,si-ncet lucreaza, Lasand sa cada fara vlaga amintirea grea. Nu mai sunt forma din oglinda Corsetul acesta trebuie schimbat . Si chiar de il preschimb,cu un imens oftat Tot firul amintirii incepe sa-l cuprinda . La cursul de balet oftez din greu . Si-ades intre eforturi de-a ma tine treaza, Altcineva se mut?-n timpul meu si il lucreaz?, Nu mai e loc pentru oglinda ce am fost odat? EU. Implinesc 47 de ani curand.Imbatranesc si nu mi-e usor sa o spun , intr-un târg sordid , fara lampioane cu iluminatii feerice , un targ neprovincial , nevrednic de a se numi cu adev?rat targ..intr-un ..loc unde nu se mai intampla niciodata nimic ..(cum spunea Sadoveanu) . Si totu?i , ma pierd in intunericul sau , departe de adevar si de lume , fara oglinda , ca sa nu mai vad cum am ajuns ..efect al unei menopauze timpurii , cu schimbari profunde fizice si psihice. Sa nu uit , eu nu am prieteni care sa ma voteze . Asa ca , toate bune tuturor . Si bafta .

  • ateloin
    134. ateloin 05.06.2010 21:19

    succes!

  • Ana MARIA
    135. Ana MARIA 06.06.2010 10:56

    Bafta multa!

  • Durus Octavia
    136. Durus Octavia 06.06.2010 11:05

    Te sustin! Sper sa castigi!

  • Ioana
    137. Ioana 06.06.2010 11:09

    Astep sa devii ZANA si atunci multe probleme vei rezolva cu bagheta magica.

  • laura
    138. laura 06.06.2010 11:45

    multa bafta. te sustin!!!!

  • Rebreanu Sebastian
    139. Rebreanu Sebastian 06.06.2010 11:54

    Iti tin pumni, meriti acest premiu. Sa-l stapanesti sanatoasa dupa :D

  • andreea
    140. andreea 06.06.2010 12:31

    multa bafta,sper sa reusesti sa-ti indeplinesti visul

  • Vizitator
    141. Vizitator 07.06.2010 10:44

    votat

  • Alexxa
    142. Alexxa 07.06.2010 10:49

    Multa, multa bafta, Vladutz merita sa aiba o mamica frumoasa ca o ZANA. Pupici si pentru tine si pentru Vladut, si sper din tot sufletul sa-mi dai o veste buna pe 18 iunie.

  • agrestic
    143. agrestic 07.06.2010 11:30

    succes si sa ajungi o zana buna :D

  • cristalcristal
    144. cristalcristal 07.06.2010 11:51

    IMI DORESC TARE MULT SA PIERD IN GREUTATEA MA LUPT DE LA VARSTA DE 16 ANI CU KG(ACUM AVAND 22 DE ANI) DORESC SA AM O SILUETA SI SA MA PASTREZ LA O ANUMITA GREUTATE FARA A MAI OSCILA .SUNT TANARA SI CONSIDER CA TREBUIE SA INVAT SA MA ALIMENTEZ CAT MAI CORECT SI SA INVAT SA MI MODIFIC STILUL DE VIATA CU AJUTORUL INOR SPECIALISTI .NU MANANC MULT DAR CU TOATE ASTEA AM PRIN PROPORTII SI MA DEPRIMA SI VREAU SA AJUNG LA FORMA CORESPUNZATOARE UNEI FETE DE 22 DE ANI CU VOI ,VOI GASI SOLUTI SI VOI TRATA CAUZA IAR EFECTUL CRED CA AR FI UNUL MAI MULT DEAT SURPRINZATOR VA MULTUMESC!

  • Ioana
    145. Ioana 07.06.2010 13:12

    Multa bafta si castiga bagheta de zana sa poti face si mai multe fapte bune.

  • Ami
    146. Ami 07.06.2010 13:14

    bafta !

  • agrestic
    147. agrestic 07.06.2010 13:19

    Succes!!!

  • bruneta_anytza
    148. bruneta_anytza 07.06.2010 13:26

    (813 voturi) Votul tau a fost inregistrat

  • Vizitator
    149. Vizitator 07.06.2010 15:57

    vot pentru corintza

  • cotoranu
    150. cotoranu 08.06.2010 07:09

    mda ...oricine si-ar dori asa ceva...dar sa fim realiste e o sansa la o mie?trebuie sa fii norocoasa ,nu gluma....in ceea ce ma priveste pe mine...eu da am avut probleme cu greutatea...si mai am....am un program tampit de alimentatie...am incercat sa imi creez o balanta...niciodata nu am primit un ajutor din partea unui specialist ca ''deah e scumpe'' si vreau sa zic ca am 21 de ani si am ramas cu vergeturi,am celulita si viata mea e un continuu chin in lupta ,mea cu kilogramele,ce-i drept acuma fac si sport,da acuma sa fim seriosi''e prea frumos sa credem in povesti si sa fim si noi zana macar o data in viata ''

  • ancutaelena
    151. ancutaelena 08.06.2010 14:02

    am 25 de ani ,iar in septembrie o sa fiu mireasa.as dori sa castig pentru ca am nevoie de ajutor :am avut 70 de kg am reusit sa slabesc iar acum am 59 de kg ,si tot mai trebuie sa slabesc (am 1.56 m inaltime)pentru ca daca m-ati vedea acum in costul de baie ....... am picioarele ca doua buturugi pline de celulita si vergeturi,fund lasat cu celulita , coapse si burtica proeminente ,sanii s-au lasat si am vergeturi pe ei.vreau sa fiu o mireasa perfecta dar mai intai de toate vreau sa ma simt bine cu mine . am incercat atatea diete dar slabesc si ma ingras din nou nu stiu ce sa mai fac nu mai pot . va rog ajutati-ma

  • dsofia
    152. dsofia 08.06.2010 14:42

    Am vazut ca suntem foarte putine care chiar avem nevoie de acest concurs,adk fff multe va plangeti de cele 3-5 kg in plus si celulita,dar ce sa spunem noi care avem 20-25kg in plus si care icercam din rasputeri sa slabim si tinem diete si nu reusim ,noi la care greutatea ne pune in pericol sanatatea,cele care nu ne permitem financiar sa mergem la un salon,la o sala,va rog sa ma votati,chiar am nevoie de acest tratament Mutumesc

  • Vizitator
    153. Vizitator 08.06.2010 14:53

    meriti sa castigi!

  • Vizitator
    154. Vizitator 08.06.2010 15:08

    Ai mare dreptate!! Succes!

  • Vizitator
    155. Vizitator 08.06.2010 15:53

    esti tare!

  • Vizitator
    156. Vizitator 08.06.2010 16:34

    hai ca poti

  • Vizitator
    157. Vizitator 08.06.2010 21:49

    super tare tine o asa

  • Vizitator
    158. Vizitator 09.06.2010 15:13

    Nu te ingrasi de la hipertiroidie ,ci pt ca mananci(mult,evident).Hipertiroidia doar iti creste apetitul,atat.Un lucru e cert:oricine ar castiga concursul o sa slabeasca nu tocmai natural iar datorita naravurilor culinare se va ingrasa la loc.Asadar mult efort pt nimic.Bafta anyway.

  • Vizitator
    159. Vizitator 09.06.2010 20:54

    Iti doresc sa castigi si sa arati asa cum iti doresti pentru a te bucura de viata si se baietelul tau. Multa bafta!

  • Vizitator
    160. Vizitator 09.06.2010 20:56

    Iti doresc sa castigi si sa arati asa cum iti doresti pentru a te simit fericita si a te bucura de baietelul tau. Multa bafta!

  • ovidia
    161. ovidia 09.06.2010 21:39

    Sa-ti traiasca baietelul si sa te bucuri de el. Sper sa castigi acest concurs. Si eu sunt mamica si te inteleg perfect. Multa bafta!

  • Vizitator
    162. Vizitator 10.06.2010 11:51

    bafta

  • Adi
    163. Adi 10.06.2010 12:43

    Iti doresc sa castigi ceea ce-ti doresti. Noroc si bafta!

  • giagia
    164. giagia 10.06.2010 13:00

    buna. salutari tuturor celor care cel putin o data au rabdat de foame k sa imbrace o rochie la o nunta, sau au inghitit in sec cand au trecut pe langa o cofetarie. salutari mamicilor care incearca sa revina la "forma initiala" de dinainte de a aduce pe lume copilasi mult doriti. Am intrat din intamplare pe acest site, am citit cateva din comentariile postate de doamne sau domnisoare...unele chiar cu probobleme de greutate f mari. eu am 1.67 si acum 3 saptamani aveam 65 de kg. am inceput un regim de care sunt f multumita si beau si ceai antiadipose din aceasta saptamana. ieri de dimineata m-am cantarit si am avut 58.6 kg. sunt destul de multumita dar singura problema este k trebuie sa scap si de burtica, CELULITA care este destula....dar cea mai mare problema este k m-i s-a lasat pielea de la brate si este destul de inestetic. stiu k imi ve-ti spune toate sa fac sport dar imi este f greu. stau la curte si in fiecare seara dupa serviciu sunt acasa sa fac treaba prin curte si termin undeva la ora 9.30 si salile de sport se inchid la ora 10. am uitat sa mentionez k am un job de birou...de 10 ore. Imi este foarte frica sa nu ma ingras prea mult pentru k am antecedente in familie de obezitate. Daca am sa am un gram de noroc in plus fata de celelate fete si am sa castig va fi cel mai minunat cadou pt k pe 19 iunie fac 25 de ani. Daca nu. macar sa castige cineva care are cu adevarat nevoie de acest program. eu mi-am incercat norocul. Multa bafta tuturor. va pup

  • bruneta_anytza
    165. bruneta_anytza 10.06.2010 16:33

    Votul tau a fost inregistrat!

  • Vizitator
    166. Vizitator 10.06.2010 22:26

    si eu am o fetita de 1 an si pot spune ca sunt supraponderala , asta de cand am nascut. M-am ingrasat 20 de kg am 74 kg la 1.64 :(( nu am bani sa ma duc la sala sau la spa, nu m-am dus la frizer da pai la spa, un bebe iti mananca tot timpul si nu ai timp cateodata nici sa te pensezi da sa mai te gandesti sa te impachetezi cu cine stie ce ca sa slabesti ... aia fotomodeala du-te si apeleaza la sotul ca vedem ca ai bani sunt altele mai neajuorate ca tine pa

  • Vizitator
    167. Vizitator 11.06.2010 10:24

    Bafta!!!

  • darena
    168. darena 11.06.2010 13:09

    Buna ziua tututor cititoarelor site-ului si mult succes participantelor! Imi doresc sa castig acest concurs pentru ca la 23 de ani celulita mea este intr-un stadiu destul de grav. Este dureroasa, pielea mi-e inflamata si de la intrarea in pubertate nu pot scapa de ea. Nu este atat un deficit estetic, cat unul de sanatate. Imi simt mereu picoarele grele, umflate, pentru ca am ajuns sa am probleme cu celulita chiar si pe gambe. Nu pot fi considerata o persoana grasa, dar nici foarte slaba, la 171 cm si 64 de kilograme. Problema e ca nu prea pot face foarte mult sport pentru ca nu am timp (lucrez la birou peste program, iar acasa petrec timpul cu bunicul meu care are cancer in faza finala si incerc sa ma bucur de ultimele clipe alaturi de el) si pentru ca nu am rezistenta la efort. Din punct de vedere alimentar, ma straduiesc sa mananc cat mai sanatos, fara prajeli, dulciuri si sare in exces, dar exista momente cand mai si depasesc limita :P. Cel mai mult m-a ingrijorat ca am fost la o consultatie la acele aparate care iti masoara printre altele si indicele de grasime si rezultatul a fost unul dezamagitor: compozitia organismului meu e compus din mai mult de o treime numai din grasime, cu mult peste limita normala, de doar 23%. Chiar cred ca am nevoie de acest sprijin, ma simt ca si cum as fi sub o platosa de celulita si oricat m-as stradui sa ma eliberez de ea nu reusesc, de parca ar fi sudata! Va rog votati-ma!

  • pisi13
    169. pisi13 11.06.2010 16:07

    Multa bafta! Meriti sa fi o zana.

  • bruneta_anytza
    170. bruneta_anytza 11.06.2010 16:58

    Votul tau a fost inregistrat!

  • Rodye
    171. Rodye 11.06.2010 17:04

    Bafta cat de multa finca meriti din plin!

  • danidr
    172. danidr 11.06.2010 20:35

    Nu vreau sa incep chiar cu cea mai urata parte a povestii mele. Sunt mama a doi copii minunati,o fata de 15 ani si un baietel de 10 luni.Desi diferenta dintre ei este foarte mare am avut mereu suportul sotului meu si al ficei mele care m-au sutinut in absolut fiecare moment din sarcina. La prima nastere a fost usor ,eram mult mai tanara si am reusit sa ajung la greutatea initala in mai putin de sase luni. Acum varsta si-a pus amprenta.Am incercat diferite regimuri,iar acum urmez un regim greoi ,disociat.Imi doresc sa ma pot simiti bine in pielea mea din nou,pentru a avea energia si putera de a fi un exemplu pentru copii mei.In prezent am 76 de kg si 42 de ani.Intradevar baietelul l-am facut foarte tarziu , si desi uni numesc asta inconstienta eu mi-am dorit enorm un al doilea copil.Nu astept multe voturi deoarece abea am aflat de acest concurs,dar sper sa fie o speranta si pentru mine.

  • lili
    173. lili 11.06.2010 21:58

    Sper din tot sufletul sa castigi , sunt alaturi de tine .

  • SoranaMiruna
    174. SoranaMiruna 13.06.2010 01:34

    pfff nu stiu cum sa incep....am 1.70 cm si multe kg in plus...sincer am tinut multe diete si cand nu mai tineam luam kg in plus...am 18 ani si mi-e rusine sa ies la un strand pt k am vergeturi..si inca multe pe burta.....as vrea sa fiu si eu ca o fata normala sa nu mai am probleme cu kg....

  • sotul tau
    175. sotul tau 13.06.2010 12:30

    shtiu cat de mult iti doresti asta . sper sa reusheshti . te iubesc si vreau sa imi cer scuze pe aceasta cale . te sustin si iti urez sa cashtigi .

  • ruxandra
    176. ruxandra 13.06.2010 19:23

    Se spune ca daca tu te simti bine in propriul corp , toata lumea te iubeste si te vede cu alti ochi..ei bine , eu am incercat sa "ma iubesc" , sa nu imi mai fie rusine cu mine shi cu corpul meu. Nu am reusit , tata e bolnav de cancer , eu incerc din rasputeri sa par puternica shi fericita , dar sunt sigura ca nu o sa reusesc.De ce? Pentru ca nu am incredere in mine , nu imi place cum arat si mai ales pentru ca mi-e frica sa nu-l pierd pe tata inainte de vreme ...E dureros sa stii ca un parinte e bolnav, am incercat cu tot felul de sporturi si cure (baschet , tenis de camp , fotbal + diete) , dar tot nu am reusit sa slabesc...Am 16 ani shi 75 de kilograme...e rusinos shi mai ales arata foarte uran....sincer, imi este rusine cu propria persoana.

  • Vizitator
    177. Vizitator 13.06.2010 21:17

    stiu ca ai mare nevoie de a castiga acest concurs si iti dores mult bafta si multtttttttttttttttttt noroc .

  • Vizitator
    178. Vizitator 13.06.2010 21:27

    te vrem castigatoare te vrem zana

  • Vizitator
    179. Vizitator 15.06.2010 00:55

    1033 curios numai tu sti cum ai ajuns la cifra aceasta

  • didisor25
    180. didisor25 15.06.2010 13:51

    multa bafta!!

  • Ioana
    181. Ioana 15.06.2010 16:41

    Meriti sa fi zana de aceea te si sustin.

  • bruneta_anytza
    182. bruneta_anytza 15.06.2010 17:54

    bafta

  • giulliana
    183. giulliana 15.06.2010 19:04

    Nu e curios si iti pot raspunde. Prin schimb de voturi dar si prin voturile prietenilor, a familiei, a fostilor colegi, a rudelor... voturi adunate pe parcursul unei luni de zile. Se poate verifica. Nu e o problema. Si cu aceasta ocazie veau sa Multumesc din suflet celor care m-au votat zi de zi. Va iubesc si va pup dulce. :-*:-*

  • George
    184. George 16.06.2010 17:48

    Inca putin si vei fi zana.Multa bafta!!!

  • cosmon2004
    185. cosmon2004 16.06.2010 17:48

    iti dorim succes !

  • cata
    186. cata 16.06.2010 18:24

    Hai ca mai putin .....bafta sper sa castigi

  • denisaandreipopescu
    187. denisaandreipopescu 16.06.2010 18:50

    sper sa reusesti sa-ti surpeinzi sotul

  • danaandrei67
    188. danaandrei67 16.06.2010 21:39

    Sper sa iti indeplinesti visul!

  • alessiamaria
    189. alessiamaria 16.06.2010 21:48

    votat

  • dragamary
    190. dragamary 16.06.2010 22:03

    Sunt grasa.Fostul meu sot m-a parasit pentru ca sunt grasa in noaptea revelionului 2006-2007.A plecat fara sa spuna macar dupa o secrfetara cu 6 ani mai mare decat el.Noroc ca are cat de cat grija de copii, pentru ca eu functionar public fiind nu ma pot descurca.Mai alea acum cand ne vor reduce salariile cu 25% si voi ajunge sa am salariul minim pe economie de 600 lei. Dupa ce a plecat el am reusit sa am ca prieten un profesor.Aceeai poveste, nici nu ma observa....in fata mea vorbea cu alte femei de pe site-uri matrimoniale.acum sunt disperata..am 41 ani si nu stiu ce sa fac.Am nevoie de ajutor, va rog frumos...poate ma ajutati sa am o viata!

  • mysulika
    191. mysulika 17.06.2010 11:24

    sper sa castigi.Oricum te voi sustine.

  • Vizitator
    192. Vizitator 17.06.2010 11:26

    mult succes corina!

  • catanicegirl
    193. catanicegirl 17.06.2010 11:29

    multa bafta,iubita.sa castigi

  • Adela
    194. Adela 17.06.2010 11:50

    Corinutza, iti doresc mult succes , sa castigi acest premiu si sa redevii tu, cea dinainte...Stiu si eu cum te simti, sunt si eu mama, am doi copii, si acelasi sentiment il am si eu!! Fii tu insuti si ai incredere in tine!!! Bafta, iti tin pumnii stransi sa castigi!

  • Adela
    195. Adela 17.06.2010 11:58

    Corinutza, iti doresc mult succes , sa castigi acest premiu si sa redevii tu, cea dinainte...Stiu si eu cum te simti, sunt si eu mama, am doi copii, si acelasi sentiment il am si eu!! Fii tu insuti si ai incredere in tine!!! Bafta, iti tin pumnii stransi sa castigi!

  • Vizitator
    196. Vizitator 17.06.2010 12:30

    multa bafta

  • Ioana
    197. Ioana 17.06.2010 12:30

    Multa bafta si sper sa devii zana cat mai repede.

  • ana
    198. ana 17.06.2010 13:12

    vot inregistrat!! Bafta multa!!

  • Cristina
    199. Cristina 17.06.2010 13:25

    sa slabesti si pt mine!

  • lilianah
    200. lilianah 17.06.2010 13:56

    hiar imi doresc sa castig aceste tratamente pentru a-mi recapata increderea in mine.Vad ca multe concurente au f multe voturi si ma intristez.Stiu ca se poate trisa in privinta voturilor pentru ca am mai aveut ceva experiente si stiu cum se face ,dar eu sper din tot sufletul ca va ve-ti ghida si dupa alte criterii.Cum va spuneam mai sus m-am ambitionat si am slabit pentru ca nu ma mai suportam car timp de sport nu am avut asa ca pielea mea nu arata deloc bine.As vrea sa am banii necesari ca sa-mi pot permite singura aceste tratamente dar.....nu-i am.

  • Speranta
    201. Speranta 17.06.2010 16:04

    O speranta un vis ....si iata castigatoarea ;))

  • Ioana
    202. Ioana 17.06.2010 16:07

    Inca putinn si vei fi zana din lista mea

  • mysulika
    203. mysulika 17.06.2010 16:07

    bafta! Sper sa ai mult noroc sa reusesti in tot ceea ce iti doresti

  • Vizitator
    204. Vizitator 17.06.2010 16:56

    iti doresc multa vointa si realizarea visurilor tale si ... mult succes!!!!!!!

  • Vizitator
    205. Vizitator 17.06.2010 17:02

    Multa bafta si viesele sa ti se implimplineasca!!!

  • antoanela
    206. antoanela 17.06.2010 17:45

    mult succes!

  • bruneta_anytza
    207. bruneta_anytza 17.06.2010 17:47

    succes

  • Andrei
    208. Andrei 17.06.2010 17:58

    Mai e putin si juriul va alege. Iti tin pumnii pt maine!!!

  • shineyasiris
    209. shineyasiris 17.06.2010 18:36

    votat

  • mulica
    210. mulica 17.06.2010 19:12

    Va scriu in numele suroii mele, care are 20 de ani si din cauza unor probleme de sanatate a luat foarte mult in grutate(pana la 100 de kg) .In anul 2009 dupa foarte multe foarte multe incercari nereusite de a salbi , de mers la sala , de diete drastice, s-a hotarat sa isi puna balon gastric, a reusit in sfarist sa slabeasca mai mult de 20 de kg, insa acum din cauza ca a pierdut mult in grutate aspectul pielii s-a degradat si niste tratamente corporale ar ajuata-o destul de mult, Va multumesc

  • dayamanty
    211. dayamanty 17.06.2010 19:49

    Vreau sa multumesc din suflet celor care m-au votat in fiecare zi, familie, rude, prieteni, cunostinte, colegelor de la servici, tuturor celor care si-au rupt din timpul lor cite 2 min in fiecare zi sa ma voteze :) Decizia apartine juriului , si chiar daca nu voi fi eu aleasa, ma bucur ca am participat pt ca asa am descoperit citi prieteni am.

  • Angela
    212. Angela 17.06.2010 21:59

    bafta Giulia, sa castigi

  • mihaela
    213. mihaela 17.06.2010 22:38

    sper sa castigi acest concurs.Meriti!

  • Ioana Manole
    214. Ioana Manole 17.06.2010 22:54

    De maine cu siguranta vei fi o zana buna. Eu asta imi doresc

  • ionelat
    215. ionelat 17.06.2010 23:16

    mult succes!

  • Sotul
    216. Sotul 17.06.2010 23:38

    iti tin pumnii !!!

  • giulliana
    217. giulliana 18.06.2010 12:04

    Multumesc din suflet pentru sustinerea voastra. Va pup >:d

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare