Echipa de zane

Blog 24.05.2010 Jeanette

Mai mult decat un concurs cu un premiu atragator, am creat o legatura intre mai multe moduri de a trai sanatos, de a ajuta natura, de a te infrumuseta si a manca bine.
Asa ca am invitat cateva bloggerite pentru a impartasi ce am descoperit, pentru ca ele sa ne poata ajuta sa raspnadim mesajul. Si vestea despre concurs :)

La cocktail-ul nostru cu bloggerite au vorbit reprezentantii Medicover, Keiko Slim Spa, FLP si Casa Natural, si cu noi dar si intre ei :), despre ce inseamna frumusetea, pornind de la sanatate si pana la infrumusetare.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!



Le multumim pentru prezenta zanelor noastre: Minxie, Maldita, Cireasa, Pietricel, Blonda ganditoare, Alina si Roxana. O parte dintre ele sunt si in juriul care va contrabalansa sistemul de voturi: Alina, Daniela, Miruna, Roxana si Sana.

 



Am aflat de la Medicover despre un excelent program care iti ofera practic un medic personal care sa urmareasca toata evolutia sanatatii tale, dar si a unei cure de slabire, de la Keiko despre o suita de tratamente menite sa te scape de ceea ce dieta nu poate elimina: celulita, vergeturile, pielea deteriorata, si tot despre sanatate si infrumusetarea pielii am stat de vorba si cu Forever Living Products, de la care am aflat ce minuni poate face aloe.

 

 

Cei de la Casa Natural ne-au tentat cu bunatati bio, cu atat mai apetisante (ni se facuse tuturor pofta de dulceturi si miere bio), iar seara s-a sfarsit in discutii amicale, unele chiar inflacarate.

Asa ca va asteptam sa va inscrieti la concurs, iata ca este un premiu complex, care va poate schimba intreaga perspectiva asupra tratamentului pe care il aplicati propriului corp.

 

Tags:
zana intr-o luna
dietetik
concurs
medicover
aloe vera
flp
keiko slim spa
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare