Cum ramai in forma in vacanta

Cand sunt in vacanta nu-mi refuz nimic fie ca e vorba de parasailing, excursii sau un plonjeu in gastronomia locala.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Capriciile, odata satisfacute, lasa urme adanci care mai in portofel, care pe talie. Mai mult, ambele dauneaza grav confortului meu psihic.

 

Ca sa nu sterg cu buretele toate orele de sala transpirate asiduu in lupta cu Burta Monstru, am apelat la cateva trucuri.

 
Cand mi-am planificat vacanta, am pus totul la punct : transport, hotel, excursii dar si un program zilnic de miscare. In fiecare dimineata dupa micul dejun de la hotel, fie merg la piscina pentru cateva ture de bazin, fie ma aventurez intr-un jogging pe malul marii. Sau explorez sala de fitness.
 
Ziua incepe in forta, si am o energie de nedescris pentru excursiile care urmeaza.Cand imi fac bagajul nu uit niciodata sa strecor si adidasii – nu stii cand se iveste o ocazie de alergat. Au cu siguranta loc langa laptop, pe testate. 
 
In conditiile in care grevele aeriene blocheaza tot mai mult zborurile prin Europa, profit intotdeauna si ma apuc sa fac putina miscare. Bat aeroportul de la un capat la celalalt si nu folosesc niciodata banda rulanta.
 
Odata asezata pe un scaun, incep sa ma ridic in picioare si sa ma asez ritmic, si plusez cu putin stretching. Dupa toate astea ma simt minunat, chiar daca oamenii ma privesc cu o usoara urma de amuzament. 
 
Nu sunt o super-femeie, sa nu va imaginati ca nu ma roade des foamea, si ca nu imi vine sa ma infig in primul hamburger. Nici vorba, dar ma abtin. Trec mai usor peste impulsurile astea distructive rontaind niste migdale, pe care le port permanent cu mine.
 
La fel de bune sunt merele, kiwi, portocalele sau pomelo. In afara faptului ca te ajuta sa nu dai iama in snacksuri pana la urmatoarea masa, rontaielile sanatoase te vor tine departe de tentatii culinare prea grele :)
 
 
Tags:
pomelo
portocale
kiwi
nutritie sanatoasa
exercitii
yoga
stretching
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare