Beyonce implineste azi 33 de ani

Nu pot sa mananc ce vreau si nu pot sari peste orele de sport – declara recent Beyonce pentru revista Self. Cea mai evidenta prezenta de la MTV VMA 2014, cantareata a avut un an plin de succes. Acum, la 33 de ani, cantareata este pe val.

Am aflat cum reuseste sa se mentina in forma printre concerte, familie si aparitii in filme.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Secretul ei este concentrarea, spune actrita care a vorbit in mai multe interviuri despre cum trebuie sa se motiveze permanent pentru a duce un stil de viata sanatos.
“Nu conteaza nici ce antrenor ai si nici cat e aglomerat este programul tau. Esential este sa ai un stil de viata sanatos “, spune Beyonce care a inceput anul trecut o dieta pe baza de plante. Desi acum a reintrodus carnea in meniul ei, dieta vegan a ajutat-o pe Beyonce sa arate excelent la ultima gala a premiilor Grammy.

Cum a slabit Beyonce dupa nastere

Cantareata a trebuit sa slabeasca 20 de kilograme dupa nastere si a reusit sa o faca intr-u timp extrem de scurt. Pentru a atinge acest obiectiv, Beyonce a muncit din greu la sala si nu a mancat mare lucru – dupa cum a declarat presei.

Printre cele mai drastice diete pe care le-a tinut vedeta, se numara cea cu rosii, o dieta de doar 1000 de calorii pe zi. Rosiile sunt sarace in calorii, doar 23 la 100 de grame, reduc senzatia de foame, sunt bogate in vitamine si minerale, contin licopen, un antioxidant foarte puternic care lupta impotriva cancerului, si scad colesterolul.

Pe Dietetik gasiti dieta cu rosii pe care a tinut-o cantareata.


Cand are timp Beyonce pentru sport

Intre concerte, filme si familie, Beyonce gaseste timp sa faca si sport. Secretul ei este un antrenament special care o ajuta sa eficientizeze exercitiile, lucrand mai multe grupe musculare in acelasi timp. Pentru a arde cat mai multe calorii, Beyonce alearga si face exercitii pe bicicleta eliptica.


Cum se motiveaza Beyonce

Presa de specialitate scrie ca Beyonce are langa bicicleta eliptica fie o poza cu un premiu Oscar, fie o rochie in care si-a propus sa incapa. Cantareata povesteste ca nu poate face sport fara muzica, asa ca isi pune in casti o melodie care ii place foarte mult si face antrenamente cu greutati pana se termina melodia.
 

Tags:
Beyonce implineste azi 33 de ani
dieta Beyonce
turneu Beyonce
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare