Bradul de Craciun

Bradul de Craciun  nu poate sa lipseasca din alaiul de sarbatoare. Fara brad, Craciunul nu-i Craciun. Pe de alta parte bradul a capatat un aer prea sofisticat, a devenit un pretext pentru a etala globuri si decoratiuni pretioase.

Sarbatoarea Craciunului este o sarbatoare a sufletului, este calda si este strans legata de familie. Craciunul adevarat este acasa! Farmecul Craciunului inseamna dragoste, simplitate, frumos. Asa ca dupa parerea mea cel mai frumos brad este cel facut de tine. In fond, uitam ca bradul de Craciun este un simbol, o idee, este parte din ceea ce numim spiritul Craciunului, dar preocupati sa decoram bradul de Craciun nu mai avem vreme sa intelegem exact ce inseamna spiritul Craciunului.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Intrebam acum doua zile pe Facebook ce fel de brad alegi: unul artificial, din plastic, unul natural sau o improvizatie. Cele mai multe voturi au fost in favoarea bradului artificial. Nimeni nu a votat “improvizatia”. Daca anul trecut am avut bradul cu portocale, pe care l-am decorat cu nuci si scortisoara, anul acesta am ales sa facem o improvizatie. Nici brad din plastic, nici brad adevarat, nici macar brad in ghiveci. Ideea este sa facem un brad cu cele ce gasim prin casa, folosind sau nu, decoratiunile deja cumparate, beculetele sau ornamentele vechi.

Iata ce ai iesit:

 

 

 Care brad de Craciun iti place cel mai tare? Cum arata bradul vostru? Asteptam poze pe Facebook.

Tags:
Bradul de Craciun
bradul din plastic
bradul la ghiveci
Craciun
decoratiuni pentru Craciun
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare