Briose cu banane

O briosa dimineata la cafea sau o briosa ca desert nu strica nimanui. Din reteta urmatoare va ies 12 briose si se pastreaza bine cam vreo saptamana, acoperite, in camara sau balcon.

Ingrediente:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

 

  • 250gr faina
  • 175gr zahar
  • 1 plic praf copt
  • esenta de vanilie
  • 2 banane facute piure cu furculita
  • 100gr ciocolata cu lapte taiata marunt(razuita)
  • o cana de lapte(200ml)
  • o lingura de unt moale
  • 1 ou

 

 

Se amesteca separate ingredientele uscate si cele umede. Amestecam ingredientele uscate: faina cu praful de copt si ciocolata. In alt vas batem oul cu zahar, vanilia, laptele piureul de banana si untul si amestecam cu partea uscata.

Intre timp am incins si cuptorul. Am turnat in forme si am ornat fiecare briosa cu o feliuta de banana. Le-am lasat la foc cuminte vreo 20 minute.

 

Au iesit niste briose marmorate cu aroma delicioasa de banana! Delicios, rapid si simplu.

 

S-aveti pofta.

 

 

 

Tags:
faina
zahar
vanilie
banane
ciocolata
lapte
unt
oua
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • candice
    1. candice 24.03.2010 23:49

    Briosele au mult zahar,faina si ciocolata

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare