Briose cu pere

Acum, ca tot ti-ai cumparat formele alea superbe de briose, trebuie sa le testezi. Si ce fruct sa fie mai potrivit pentru un desert delicios de weekend decat perele? 

O sa-ti ia doar 10 minute sa pregatesti totul, apoi bagi la cuptor si gata! Desertul este servit. 
 
Ingrediente 
  • 4 pere 
  • 200 de grame de zahar
  • 3 oua mari 
  • 270 de grame de faina
  • 6 linguri de smantana
  • 100 grame de unt 
  • 1 plic de praf de copt
  • 1 plic de zahar vanilat 
 
Amesteca bine untul topit cu zaharul, adauga ouale cate unul, pe rand. Cand s-a format o crema galbuie adauga smantana si zaharul vanilat, iar dupa ce ai amestecat bine adauga si perele date pe razatoarea mare. 
 
Pune praful de copt si faina, iar compozitia obtinuta iti ajunge pentru 25 de briose. 
 
Incalzeste cuptorul la cel putin 150 de grade, apoi baga briosele pentru 40 de minute. 
 
 
 
 
 
Tags:
briose
pere
toamna
desert
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare