Bronz superb fara sa te arzi

Pielea necesita ingrijire si protectie impotriva actiunii nocive a radiatiilor UV de-a lungul intregului an. Insa vara, utilizarea produselor cu factor de protectie solara devine obligatorie pentru persoanele care aleg sa traiasca sanatos si sa isi protejeze pielea de afectiuni dermatologice si de imbatranire prematura.

Lotiunea naturala pentru protectia solara ridicata (SPF 30+), cu aroma tropicala, de la Aubrey, este protectia ideala pentru inot si activitati intense in aer liber. Dioxidul de titaniu si oxidul de zinc actioneaza ca o bariera ce protejeaza pielea de actiunea nociva a razelor UVA/UVB.

Oxidul de zinc este cel mai puternic si eficient ecran solar si actioneaza ca o bariera care respinge radiatiile UV. Untul de shea si sucul de aloe vera sunt ingrediente ce asigura protectie naturala impotriva razelor solare. Uleiurile din nuci kukui si macadamia sunt bogate in acizi grasi, care imbunatatesc textura pielii.

Mod de aplicare: Se aplica o cantitate generoasa de produs pe toate zonele corpului expuse razelor solare. Daca transpirati abundent sau inotati, este indicat sa reaplicati la 40 de minute. Ecranele minerale actioneaza ca milioane de mini oglinzi care reflecta radiatiile UV astfel incat actuinea lor este imediata.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!



Gasiti lotiunea solara numai azi pe Prefero, la cea mai buna oferta. Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Ingrediente active: Zinc oxide 12%, titanium dioxide 5.6%.
 

Tags:
Bronz superb fara sa te arzi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare