Cat o sa te ingrasi in week-end

Ai mers constiincioasa la sala intreaga saptamana si ai facut chiar si 3 dimineti la rand abdomene? Nu pot decat sa te felicit. Mai pot insa sa iti spun ca ti-ai cam ruinat regimul de viata sanatos daca ai de gand sa calci stramb in week-end. Hai sa iti spun cat o sa te ingrasi in week-end daca te lasi prada festinurilor din cele trei zile.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Vineri

Noroc ca ai disponibila doar seara pentru petreceri si te feresti ziua de bombele calorice care plutesc in cocktailuri. Daca pleci de la birou cu colegii si te opresti la un pahar de vin, sa zicem un Merlot, ai dat pe gat 119 calorii. Te loveste si foame si comanzi o portie de cartofi prajiti, gandindu-te ca ai fost la sala toata saptamana, mai asimilezi inca 281 de calorii la 10 cartofi.  

Sambata

Sambata e seara fetelor. O noapte numai pentru tine si prietenele tale cele mai bune in care ti-ai propus sa dansezi pana in zori. Daca ai impresia ca vei arde caloriile pe care le iei din cocktailuri si cina in oras, e semn de usoara naivitate. Hai sa numaram impreuna. Cina te duce la peste o mie de calorii si daca mai bei si doua, trei vodka tonic cand mergi la dans, ai ajuns la aproape 2000 de calorii in doar cateva ore. Sfatul nostru e sa bei multa apa.

Duminica

Brunch-ul iti pune capac. E acea parte a zilei care nu e nici mic dejun, nici pranz si iti induce o stare de confort atat de mare incat ai impresia ca poti manca orice fara prea multe urmari. Gresit. Cafeaua cu frisca si zahar are cam 154 de calorii, ca nu o sa te opresti doar la o singura cana. Ai pofta de friganele? Deliciul care te face sa inghiti in sec, vine la pachet cu aproape 500 de calorii pentru o portie.

Nici nu mai am curaj sa trag linie si sa adun. Sper totusi ca nu va mai fi nevoie acum, dupa ce ai aflat cat o sa te ingrasi in week-end.

 

Tags:
Cat o sa te ingrasi in week-end
calorii
dieta cu 2000 de calorii
abdomen plat
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare