Cum s-a antrenat Chris Evans pentru Captain America

Chris Evans n-a aratat nicicand mai bine decat in Captain America. Pe langa faptul ca are o fata perfecta, uiti sa mai si urmaresti povestea din film cand apare el la bustul gol. Dar pana aici a fost drum greu, cu diete si antrenamente intense. 

Marele avantaj al actorului este ca are o constitutie atletica si nu are decat 10% grasime corporala. Chiar si asa, Chris s-a antrenat 6 zile pe saptamana, timp de cateva ore pentru a ajunge la forma fizica din film. Responsabil pentru transformarea fizica a lui Chris Evans este Simon Waterson, un antrenor de la Hollywood caruia i se datoreaza imaginea lui Jake Gyllenhaal din “The Prince of Persia” si a lui Daniel Craig din “James Bond”. 
 
Pentru a avea muschii lui Captain America, poti sa lucrezi doar 4 zile pe saptamana. Luni fa exercitii pentru spate, marti pentru piept, iar miercuri fa pauza. Joi reia antrenamentul pentru partea de jos a corpului, iar vineri pentru partea de sus. In weekend ia-ti liber, timp in care sa te odihnesti si sa faci exercitii usoare. 
 
Din moment ce muschii nu se fac cu apa plata si lamaie, Chris a avut o dieta bogata in proteine si suficiente calorii care sa-l ajute sa aiba energie. 
 
 
 
Muschii puternici se construiesc cu proteine, asa ca trebuie sa consumi pui, curcan, peste, soia, linte, naut, iaurt grecesc, oua, lapte, unt de arahide. Incepe sa-ti calculezi cantitatea de proteine pe care trebuie sa o mananci pe zi in functie de greutatea ta corporala. De exemplu, daca ai o greutate de 50 de kilograme, trebuie sa mananci 50 de grame de proteine pe zi. 
 
Caloriile trebuie luate din alimente bogate in proteine, bogate in fibre (ovaz, orez brun, grau) si grasimi sanatoase precum peste gras, seminte de in, nuci, avocado.
 
 
O zi obisnuita a lui Chris Evans cu prinde trei mese principale si 4 gustari. La micul dejun mananca un castron de cereale intergrale cu fructe de padure si nuci, la pranz, o salata de pui cu orez brun si la cina peste, pui sau vita cu legume. Gustarile consta in fructe, migdale sau shake-uri proteice. In plus, a luat suplimente de Omega 3,6 si 9. 
 
 
Tags:
dieta
Chris Evans
Captain America
muschi
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare