Ce mananca nutritionistii si antrenorii vedetelor la micul dejun

Daca nu mai stii ce combinatii sanatoase sa faci la micul dejun, ai putea sa te inspiri din meniul obisnuit pentru prima masa din zi a nutritionistilor si antrenorilor vedetelor de la Hollywood. 

Cu siguranta ca ei stiu cel mai bine care sunt alimentele cele mai sanatoase si mai nutritive si care iti dau cea mai multa energie. 
 
Harley Pasternak, antrenorul vedetelor precum Halle Berry, Kim Kardashian, Rihanna si Jessica Simpson
 
Acesta este de parere ca micul dejun trebuie sa contina proteine cu putine grasimi si carbohidtrati bogati in fibre. Proteinele te ajuta sa-ti tii sub control poftele isi iti tin de foame pentru mult timp. Pasternak le recomanda clientilor sai sa consume la micul dejun smoothie-uri nutritive
 
Ashley Borden, antrenor personal pentru Christina Aguilera, Natasha Bedingfield, Mandy Moore si Ryan Gosling
 
Pentru cei care nu au timp sa manance dimineata sau pur si simplu nu pot sa faca asta, Ashley are o propunere foarte simpla: shake de ciocolata si capsuni. Amesteca o jumatate de banana, cu capsuni congelate, o lingurita de ulei Udos, pudra proteica cu ciocolata si jumatate de cana de lapte de soia cu gust de ciocolata. Acest shake iti asigura necesarul de acizi grasi, proteine si antioxidanti. 
 
 
Tosca Reno, nutritionistul de care asculta Angelina Jolie 
 
Tosva Reno mananca alimente verzi la fiecare masa, iar micul dejun nu face exceptie. La prima masa din zi aceasta mananca doua oua prajite in ulei de cocos si doua cani de spanac putin calite in acelasi fel de ulei, servite cu rosii. 
 
Mary Helen Bowers, antrenoarea lui Natalie Portman pentru "Black Swan"
 
Mary Helen Bowers mananca, inainte de a pleca la antrenamentele de balet pe care le tine, ovaz cu migdale crude si fructe proaspete. Isi ia astfel portia de fibre, grasimi sanatoase si antioxidanti.  
 
Kira Stokes, antrenorul care s-a ocupat de participantele la Miss America 
 
Aceasta propune un smoothie verde, pentru diminetile cand iei micul dejun pe fuga: amesteca o mana de kale cu o mana de rucolla, jumatate de castravete, 1/3 lamaie fara coaja, 1/3 mar si ghimbir ras. 
 
Tags:
nutritionist
antrenor
mic dejun
mancare
vedete
sport
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare