Ce reguli sa incalci intr-un regim fara sa te ingrasi

Aia nu, aia nu, aia nu si peste o felie de secara. Toate dietele au un tipar bazat pe restrictii care le incadreaza pe toate in categoria “Dieta Nu”. Doar 2 lucruri ai voie din belsug : apa si aer. Ce nu e suficient ?


Se vede treaba ca nu e din moment ce intru in sevraj dupa ce 2 saptamani nu am avut voie sa ma ating nici macar de guma de mestecat. Momente ca astea iti aduc moralul la nivelul podelei de-ti vine sa te arunci in frigider si ai face-o dar e inutil pentru ca nu mai gasesti decat mancare de dieta.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!


Ca sa nu cazi in pacat iti recomand niste
trucuri importante cat sa nu renunti la cura dar nici sa nu te ingrasi.


Nimeni nu e atat de organizat incat sa apuce sa manance cinci mese pe zi. Recomandarea nutritionistilor este apelarea la alimente bogate in fibre, cum ar fi fructele, laptele si cerealele integrale.


Toata curele si-au trimis solii nutritionisti sa militeze impotriva cinelor tarzii. Dar ce e de facut cand ajungi acasa mult dupa 19, ora dupa care nu mai ai voie sa mananci nici daca risti sa mori de inanitie peste noapte ?

 

Solutia sta in iaurt. Hraneste organismul si creeaza starea de satietate. Ca sa isi faca efectul si sa va potoleasca foamea nu faceti greseala de a manca in fata televizorului, deoarece nu constientizati decat dupa 20 de minute ca ati mancat si atunci apare si senzatia de satietate.


Stim cu totii ca dulciurile sunt inamicul de moarte al siluetei, in consecinta nu au ce cauta in nici o dieta. Dar e atat de dificil sa te abtii de la dulciuri !

 

Ei, nu disperati acum, exista un mod de a pacali dieta. Daca intrati in sevraj puteti manca o tableta de ciocolata neagra pe zi. Nu va afecta cu nimic procesul de slabire si va va oferi si motivatia necesara sa continuati regimul.

Tags:
dieta
dieta rapida
diete eficiente
retete de slabit usoare
calorii alimente
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • elena
    1. elena 15.06.2010 19:46

    buna......am 1.55,77kg si 17 ani.as vrea sa slabesc cel putin 20 kg pana la inceperea scolii dar nu stiu ce diete sa urmez?m.ar putea ajuta un nutritionist?????????pls

  • Pufosu\'
    2. Pufosu\' 13.12.2010 12:29

    Buna , 35 ani . 75 kg si 1,70 cm . vreau sa slabesc 6-7 kg. Stiu la un barbat nu sunt multe kg dar sincer nu ma simt eu bine in pielea mea. Astept un sfat...

  • veronica
    3. veronica 20.10.2012 16:50

    buna , am 15 ani 60 kg shi am 1,71, vreau sa slabesk vrio 9-10kg.....dar nush ce diete sa urmez am incercat m-ai multe dar miau eshuat...

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare