Ce sa pui in smoothie ca sa slabesti

Principala conditie pe care trebuie sa o respecti atunci cand incerci sa slabesti este sa nu sari peste micul dejun. In caz ca nu ai timp sa iti pregatesti o omleta sanatoasa, apeleaza cu incredere la smoothie-uri.

Iti spunem imediat ce ingrediente sa arunci in blender ca sa poti slabi mult mai rapid si sustinut.

Seminte de in

Cheia slabitului sta intr-o alimentatie bogata in alimente cu multe fibre si putine calorii, care sa mentina senzatia de satietate cat mai mult timp posibil. Semintele de in se incadreaza perfect la aceasta categorie deoarece contin atat fibre solubile cat si insolubile. In plus, in smoothie nici nu le simti. Ca sa iti oferim inca un argument, semintele de in vin la pachet cu acizi grasi Omega 3, de care ai nevoie ca sa functionezi corect.

Fructe de padure

Cele mai bune fructe pe care le poti pune intr-un smoothie sunt cele de padure. Iti aduc aproximativ 11 grame d fibre, care te ajuta sa nu mai rontai nimic pana la pranz. Tot fructele de padure reduc balonarile si te ajuta sa scapi rapid de grasimea de pe abdomen. Incearca un smoothie de afine:

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Tofu

Stim ca suna ciudat, dar tofu iti da energia de care ai nevoie ca sa incepi dimineata cu dreptul. Ce il califica? Proteinele pe care le contine. Sigur ca poti folosi o pudra cu proteine, dar aceasta te baloneaza si iti da o stare de inconfort. In schimb, tofu este usor de digerat si nu schimba cu nimic gustul unui smoothie.

Iaurt grecesc

Din iaurtul grecesc iti iei calciul si proteinele de care ai nevoie in fiecare zi. Ambele sunt de mare ajutor in procesul de slabire. Il poti folosi in loc de lapte, iar daca vrei un smoothie care sa te ajute sa scapi de balonare, adauga si ananas pentru ca va deveni mult mai eficient.

Spanac


Pentru ca sunt la moda smoothie-urile verzi, arunca o mana de spanac in blender. Previne constipatia si te ajuta sa rezisti poftelor culinare.


 

Tags:
Ce sa pui in smoothie ca sa slabesti
smoothie dieta
smoothie detoxifiere
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare