Ceaiul verde te scapa de burta

Daca esti in cautarea unor solutii sanatoase ca sa dai jos grasimea abdominala afla ca ceaiul verde te scapa de burta. Chiar si dupa o dieta, este foarte posibil ca grasimea abdominala sa nu dispara complet. O solutie este sa faci miscare, dar cea mai buna combinate este sa asociezi o alimentatie sanatoasa, exercitiile fizice si ceaiul verde. Ceaiul verde te scapa de burta in mod natural, contribuie la mantinerea unei greutati normale, este bogat in antioxidanti si are un efect tonic general asupra organsimului, fara sa fie deloc agresiv, scrie eHow.

        

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Exista trei cai prin care ceaiul verde te scapa de burta.

Scade apetitul si iti da senzatie sa satietate pentru mai multa vreme. Daca bei ceai verde inainte de masa vei manca mult mai putin, pentru ca acesta taie pofta de mancare. Efectul este imediat si dureaza cel putin doua ore. Daca bei o ceasca de ceai verde, dupa masa, senzatia de satietate o sa dureze mult mai mult.

Cel mai bine este sa bei o ceasca cu ceai verde dimineata, dupa ce te trezesti, in loc de cafea sau, si mai bine, dupa micul dejun. Poti bea ceai verde inainte sau dupa pranz si cina, in functie de scopul pe care il urmaresit, de stilul de viata sau de contextul care iti este favorabil.

Cu cinci cesti de ceai verde pe parcursul intregii zile (asta inseamnand aproape doua cani, ceea ce reprezinta doza ideala), iti vei tine sub control apetitul, vei avea energie, o mina mai buna si un ten mai frumos. Iar in decurs de cateva saptamani o sa remarci ca o cura de ceai verde te-a scapat de burta, pentru ca o parte din grasimea abdominala o sa dispara. Potrivit cercetatorilor americani, arderea grasimilor de pe abdomen este grabita cu 77 la suta in cazul celor care beau constant ceai verde. Dar asta nu este tot. Daca suferi de balonari ceaiul verde iti este de ajutor, pentru ca anuleaza aceasta dezagreabila suferinta.

Culturile de ceai verde din Japonia

Este dovedit ca persoanele care consuma ceai verde slabesc mult mai repede decat persoanele care nu consuma ceai verde. Si nu uita ca, pe langa faptul ca  ceaiul verde te scapa de burta, minunata bautura are un puternic efect antioxidant si intareste imunitatea organismului. Antioxidantii puternici din ceaiul verde blocheaza acumularea de celule adipoase. Ceaiul verde este de 200 de ori mai eficient asupra pielii decat vitamina E, pentru ca actioneaza asupra radicalilor liberi, care afecteaza celulele sanatoase.

Daca in paralel cu cele cinci cesti de ceai verde ai sa faci miscare de cateva ori pe saptamana si ai sa respecti regulile fundamentale ale unei diete sanatoase, grasimea abdominala o sa devina amintire. In concluzie ceaiul verde te scapa de burta daca dovedesti, la randul tau, putina vointa, oarecare ambitie si un strop de efort.

Afla cum prepari corect ceaiul verde aici.

Tags:
ceai verde
grasime abdominala
calorii
dieta pentru scaderea in greutate
fitness
verde
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Harbuzariu paula
    1. Harbuzariu paula 08.01.2016 22:16

    Vreau sa scap intr-o saptamana de grasimea de pe burta cu sa fac ???va rog un raspuns

  • Harbuzariu paula
    2. Harbuzariu paula 08.01.2016 22:17

    Se poate scapa.intro saptamana

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare