Cel mai neinspirat produs de slabit

Afectiuni 15.01.2013 Jeanette

Am dat recent peste un articol in care pomenea o noua inventie care m-a lasat cu gura cascata: pompa gastrica de uz individual, o aberatie dupa cum veti vedea imediat, de pus in galeria trucurilor de slabit cum e inghititul unui pui de tenie.

S-a scris pe Dietetik.ro despre tot ce iti poti dori sa stii in legatura cu slabitul, si documentarea e mereu pe masura. Asa ca va pot spune cu toata sinceritatea ca ceva atat de gresit n-am mai intalnit pana acum in cautarile noastre legate de metode de dlabit miraculoase.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Cum functioneaza aceasta pompa gastrica, care a fost deja testata si e in aplicare pentru patent?

In primul rand, functioneaza prin a convinge pe cineva sa o foloseasca. Desi ar putea parea o solutie pentru cazuri disperate, mai multe sanse are sa devina noua jucarie la moda intre starurile hollywoodiene. Bun: mananci, si dupa 30 de minute trebuie sa infigi un furtun in aparatul care ti-a fost montat chirurgical pe stomac (ramai in trup cu o gaura care arata exact ca un fiting de aspirator. Ei bine, prin acest furtun scoti 30% din ceea ce ai mancat, inainte ca organismul sa absoarba caloriile. Dupa aceea, iti bagi tot pe acolo apa in stomac (bautul e demodat). In concluzie, poti sa te indopi oricat si apoi sa scoti afara 30% din ceea ce ai mancat.

Descriind asta m-a apucat o ironie amara si mi-e imposiil sa fiu serioasa, pentru ca luand asta prea in serios trebuie sa te iei si cu mainile de cap. Par foarte practic, nu? Sa nu mananci 30% si sa bei apa nu pare a fi, totusi, o alternativa? Pentru ca totusi, raman cei 70% din tona de junk-food care s-a mancat, si asta inseamna ca trebuie scapat de ele prin metoda traditionala dieta si sport.

Ce este foarte interesant de observat este ca alimentele sanatoase precum broccoli, conopida, alte legume fibroase, fructele, salatele si cerealele infunda pompa :-)), ceea ce inseamna ca se pot manca burgeri, gogosi, bomoboane...

Avand in vedere ca este atat de targetata, stim exact unde va ajunge cand se va breveta, insa chiar nu prea vad persoanele obeze obisnuite permitandu-si asa ceva sau dorindu-si cu ardoare o gaura in stomac, fara sa o fi cerut-o supravieturiea.

Ramane insa intrebarea: de ce se inventeaza solutii atat de extreme si absurde cum este aceasta pompa gastrica? S-a ajuns cu adevarat atat de departe? In orice caz, noi va recomandam dieta, fitness si retete bune, cu mancare adevarata!


 

Tags:
pompa gastrica
acasa
slabire
obezitate
patent
dieta
junk food
solutii extreme
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Millana
    1. Millana 01.02.2013 20:49

    POate cu scopul de a speria persoanele care mananca fara sa se poata opri, cine stie?

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare