Ciorba de miel

 Ingrediente:
-700-800 de grame de carne de miel,
-200-300 de grame de morcovi,
-150-200 de grame de radacina de patrunjel si telina,
-250 de grame de ceapa,
-4 galbenusuri de ou,
-100 de grame orez,
-patrunjel, sare, tarhon,
-50 ml de otet,
-faina (putina),
-250 de grame de smantana.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mod de preparare
Se curata legumele si se toaca marunt. Se pune carnea de miel la fiert si se ia din spuma ce se formeaza. Dupa care se va fierbe orezul. Se adauga legumele tocate peste carnea care fierbe.
Carnea fiarta se pune pe o farfurie, se scot oasele, dupa care se pune din nou la fiert.

 

Dupa aceasta se toaca ceapa verde si tarhonul. Intr-un bol se amesteca faina cu smantana si galbenusurile. Se adauga in oala: orezul, ceapa verde, amestecul de faina, otetul si sarea. Dupa care se mai lasa cateva minute vasul pe foc.

 

Pofta buna!

Tags:
miel
morcovi
ceapa
patrunjel
telina
ou
orez
smantana
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Draghia Margareta
    1. Draghia Margareta 08.03.2010 01:35

    Minunat ,deabia astept sa o savurez,dar la paste pentru ca atunci este obiceiul si poate la 1 Mai ca este o mancare greu digerabila,dar merita

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare