Ciudatele secrete ale vedetelor

Secrete 17.11.2009 Madalina Stama

Incepem cu Elizabeth Hurley. Pe frumoasa englezoaica ai vazut-o probabil in seria Austin Powers, unde a jucat alaturi de Mike Myers. Desi anul acesta a implinit 44 de ani, actritei nu i-ai da mai mult de 35. Sa fi schimbat platoul de filmare cu sala de fitness? Asta mi-am zis si eu. Dar, nu.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Altul este secretul prin care se mentine in forma. Iar un abonament la sala valoreaza mai putin decat un pahar cu…vodca. Da, da vodca! In timp ce exista vedete care fac eforturi sa duca un stil de viata sanatos, la polul opus sunt altele carora nu le este jena sa recunoasca ca au dat paharul cu vin pe un altul de tarie.

 

Continuam demersul nostru jurnalistic, in evidentierea secretelor din stilul de viata pe care il au vedetelor si dam peste o alta englezoaica celebra - Victoria Beckham. Victoria a scandalizat in nenumarate ori presa din cauza aspectului sau fizic. Multele kilograme la care a renuntat foarte usor i-au determinat pe experti sa creada ca fosta componenta Spice Girls tine o cura drastica. Desi este slaba (sa nu zicem bat) Victoria tot mai vrea sa slabeasca. Pentru a ajunge la talia dorita Victoria bea zilnic ceai negru-Pu-Erh. Se presupune ca acest tip de ceai ii ajuta metabolismul sa arda depozitele de grasimi.

 


Nu stim daca Madonna se va intoarce in Romania sa adopte un copil dar stim cert ca aceasta duce un stil de viata spartan, pe care putini dintre noi l-ar adopta. Ca sa se mentina in forma face zilnic yoga (este o adepta a regimului Ashtanga) si respecta regulile dietei macrobiotice (pune accent pe cereale integrale si indulcitori naturali). Sub tinutele extravagante ale vedetei se observa niste pachetele de muschi. Din vedeta sexy cu forme pline de altadata, intr-o luptatoare de wrestling. Asa ca, ne permitem sa-i spunem Madonnei ca a exagerat cu orele de la sala.

 

“Bubulina, gospodina…”. Ah, ma scuzi, m-a luat valul! Am ajuns la Julia Roberts si al sau secret de mentinere in forma. Unul foarte traznit de altfel. Actrita marturiseste ca a reusit pana acum sa-si puna pofta in cui de la unele alimente…tricotand. Ce!? Tu ca si mine esti uimit auzind toate acestea. Dar, privind la silueta vedetei suntem nevoiti sa-I dam crezare celor spuse. Oare cate pulovere a tricotat Julia pana acum?

 

Jennifer Lopez sau cu alte cuvinte vedeta cu cel mai mare posterior din showbiz marturiseste ca se mentine in forma cu ulei de grapefruit. La prima vedere am fi tentati sa spunem ca a descoperit niste retete dietetice cu ulei de grapefruit. Dar, nu. Uleiul este inhalat si nu consumat. Studiile arata ca mirosind ulei de grapefruit de trei ori pe zi (timp de 15 minute) iti scazi apetitul. Nu stim in ce masura J.Lo tine ceasul dupa ea pentru a nu depasi cele 15 minute de inhalat ulei de grapefruit, dar stim sigur ca acesta este unul dintre cele mai ciudate secrete de mentinere in forma.

 

Reese Withespoon. Actrita din filmul Legally Blonde (Blonda de la Drept) marturiseste ca se mentine in forma prin jogging si plimbari. Aparent nimic ciudat. Pana cand blondina afirma ca face toate acestea invers. Cum invers? Adica merge inapoi? Da! Si se pare ca da rezultat, caci actrita a slabit 2 kg. Pana una-alta, Reese ai grija la treptele din spate! :)

 

Cindy Crawford
Cine ar fi banuit ca si manechinele au secrete din cele mai ciudate in ceea ce priveste dieta? Dupa spusele lui Cindy , ea  se mentine in forma band otet (bleah!). Se pare ca de fiecare cand ia masa in oras, Cindy isi potoleste apetitul luand cateva inghitituri din sticla cu otet. 

 

Spune drept! Tu ai astfel de secrete?

Tags:
Julia Roberts
Madonna
Jennifer Lopez
Elizabeth Hurley
Victoria Beckham
cum slabesc vedetele
trucuri de slabit
diete celebre
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare