Concurs- Castiga un pachet de remodelare corporala de la ECHO SLIM

Concurs 19.10.2010 Jeanette

Regaseste-ti forma ideala! ECHO SLIM Modelare-Corporala.ro iti ofera un pachet de remodelare care include: impachetari, masaj si electrostimulare. Pachetul este in valoare de 350 de lei.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Concursul se desfasoara in perioada 20.10.2010 - 05.11.2010. Ce trebuie sa faci? Logheaza-te in contul tau Dietetik sau daca nu ai unul inscrie-te aici, si lasa aici, in pagina de concurs, un comentariu cu raspuns la intrebarea: Cand ai descoperit ca ai celulita si prin ce metode ai incercat sa scapi de ea?

Multa bafta! Consultati si regulamentul concursurilor Dietetik.ro. Castigatorul va fi tras la sorti cu ajutorul serviciului random.org

 

Serviciile oferite de ECHO SLIM

 

ELECTROSTIMULAREA

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care curentii aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimuleaza muschii si ii face sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi.Pentru a satisface aceasta cerere muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite. Electrostimularea este practic un fel de fitness intensiv, pentru ca expertii au evaluat ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Astfel,efectele sunt vizibile imediat,pierzandu-se centimetri chiar de la prima sedinta. In afara de scaderea considerabila in centimetri,electrostimularea creste metabolismul,circulatia sangvina si gradul de oxigenare al zonelor in lucru ,luptand eficient impotriva celulitei. Dupa 12 sedinte de electrostimulare scaderea in centimetri este remarcabila, iar dupa 25 de sedinte se obtine un efect similar unei liposuctii.

 

IMPACHETARI

Cu cafea

Tratamentul de slabit cu cafeina se distinge prin capacitatea testata a activilor marini de  a penetra epiderma,  pentru eliminarea deseurilor de metabolism si arderea grasimilor.
Acesta este realizat pe baza de cofeina si alge marine  desfasoara-se  pe cinci etape:
1.Ulei de alge&seminte de struguri
Se utilizeaza pentru hidratarea pielii inainte de gomaj si  este extrem de drenant, protejand epiderma pentru timp indelungat .
2. Body  Polish de Cafea
Gomaj anti-celulita care contine principii activi de tratament (cafeina, oligo-elemente, anti-oxidanti)
3. Crema lipo-reducatoare cu alge si cafeina
Contine concentratii maxime in principii activi naturali extrem de drenanti extrasi din alge si iedera asociati cu cafeina ,care este cel mai puternic arzator vegetal de grasime.
Actiunea initiala de detoxifiere este urmata de declansarea lipolizei, hidratarea si remineralizarea tesuturilor.
4. Gel de cafea Anti- Celulita pentru masaj & Impachetare
Cafeina arde grasimea si are o actiune stimulanta usoara , ce favorizeaza relaxarea si starea de bine, activi marini continuand actiunea lor anti-celulitica si de slabit si in orele urmatoare.
5. Gel termic  anti-celulita cu alge & cafeina.
 Este un tratament profesional de ameliorare a aspectului de coaja de portocala si de reducere a depozitelor localizate de apa si grasime.

Cu parargil ( argila verde si parafina)

Argila are  efecte spectaculoase: activeaza cele doua circulatii ale fluidelor în organism, sangvin si limfatic, cicatrizeaza, intensifica schimburile metabolice, produce cresterea activitatii enzimatice si îmbogateste tesuturile cu substante nutritive. Acest tratament determina o subtiere vizibila a zonelor pe care este aplicat chiar dupa cateva sedinte, putand fi observate rezultate fascinante in inlaturarea celulitei si a vergeturilor. Substantele continute actioneaza profund determinand distrugerea nodulilor celulitici si eliminarea lor. Atat pentru a mari efectul, cat si pentru a imbunatati procedura anticelulitica, argila se foloseste la cald impreuna cu parafina pura, rezultand miraculosul PARARGIL

 

 

Castigatoarea concursului este Catalina Hotoboc, felicitari!

Tags:
celulita
echo slim
modelare corporala
concurs
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
58 Comentarii
  • oldwitch
    1. oldwitch 20.10.2010 09:38

    Celulele mele au celulita de cand am intrat in anii maturitatii, ca-ntr-o celula a timpului...da' ce n-am incercat...regim, sala, ceaiuri, e vremea si pentru un salon....

  • ratusfk
    2. ratusfk 20.10.2010 10:17

    Se intampla sa ma imprietenesc cu celulita mea in anul 3 de facultate, mai exact in 2007, datorita faptului ca nu mai frecventam cursurile :)) Inafara de sport intens, am incercat si eu varianta cremelor, regimului! In schimb beau multa apa si ceai, ceea ce cred ca ajuta sa scap de aceasta prietenie...stiu ca nu e de ajuns.. Am nevoie de un imbold pentru a ajunge la sala ;)) si de noroc pentru a ajunge sa castig acest pachet de remodelare!

  • carmita
    3. carmita 20.10.2010 16:02

    Din pacate ne confruntam multe femei cu aceata problema ,la fel ca si cu scaderea in greutate pe care am rezolvat-o ,insa problema cu coaja de portocala inca persista .Am incercat cu cateva creme dar fara nici un rezultat ,cred ca prin anumite procedee se rezolva ,insa cum cu o floare nu se face primavara ,un intreg pachet de remodelare ar rezolva situatia .Succes tuturor !

  • catalinah
    4. catalinah 20.10.2010 16:20

    Dupa ce am nascut primul copil si mai ales in tmpul perioadei de laptare, am constatat, cu ingrijorare, modificari ale aspectului pielii pe picioare si fese. Acesta a fost primul semn al aparitiei celulitei, care dupa a doua nastere si in ciuda efortului de a face sport si de a fi atenta cu alimentatia, nu a prea disparut. Pana in acest moment, din diverse motive nu am apelat la tratamente corporale, insa as fi foarte interesata sa stiu daca ar avea efectul pe care-l doresc, mai ales ca de ceva vreme m-am apucat sa fac si pilates. Succes!

  • Vizitator
    5. Vizitator 20.10.2010 18:11

    Am descopetit prima aparitie a celulitei la 16 ani,iar de atunci am incercat diferite masaje si aparate ineficiente.Doar prin jogging am observat mici atenuari.

  • lauralaura
    6. lauralaura 21.10.2010 00:49

    am descoperit ca am celulita pe la vreo 16 ani. atunci nu am facut mai nimic iar situatia s-a agravat incet incet. acum am 30 de ani si merg la masaj saptamanal, constant insa nu am scapat definitiv de ea. e ca o pacoste pe capul omului!

  • amaliaamy
    7. amaliaamy 21.10.2010 01:24

    mda...asa am descoperit-o...intamplator si tot odata surprinzator deoarece am facut sport de performanta si totusi...am celulita....continui sa fac miscare si mult masaj am mai folosot si creme de tot felul..am momente cand slabesc si nu mai am aceasa povara dar atunci knd mai acumulez cateva kg nedorite isi face si celulita aparitia...am cumva si bafta ptr ca sunt studenta la kinetoterapie si asta ma ajuta sa imbin utilul cu placutul si sa duc o lupta in cunostinta de cauza cu aceasta problema!

  • ralukkaa
    8. ralukkaa 21.10.2010 10:06

    dupa ce am nascut descoperisem ca am celulita insa ce la mai important lucru pentru mine este sa scap de ea m-am saturat de ea incerc cu diferite creme sport fac deobicei zilinc successs tuturor

  • pavel giorgiana
    9. pavel giorgiana 21.10.2010 10:17

    de pe la varsta de 18-19 ani am inceput sa am celulita.imi era foarte greu sa ma dezbrac ,mai ales cand megeam la strand.acum am 31 de ani si sunt mamica de 2 ani jumate imi este foarte greu sa scap de celulita.fara masaj,si alte tratamente.fac sport de 2-3 ori pe saptamana dar nu este suficient ...stiu

  • marginean
    10. marginean 21.10.2010 10:49

    Am vazut ca am celulita imediat dupa naterea fiului meu..nu era asa de pronuntata dar in ani sa agravat iar acum dupa a doua nastere arata mai urat ..in timp am incercat deiferite produse naturale si a mai atenuat celulita dar nu de tot..mi-ar placea sa scap de ea pentru totdeauna dar nu stiu ce produse sa mai folosesc..

  • mmbaciu
    11. mmbaciu 21.10.2010 11:28

    In urma cu 4 ani am constat cu regret acest fapt ca detin ceva celulita pe coapse, Astfel in prima faza am inceput cu o corectie alimentara. Am consumat 2 l de apa/zi (fara a lua in calcul ceaiul, cafeaua, supa). Am consumat mai multe fructe si legume in stare naturala. Am scazut consumul de glucide rafinate mai ales zaharul si am evitat carnea grasa, combinatiile de paine cu carne; am redus consumul de cafea, alcool, tutun si mai ales sucurile, acidulate. In a doua faza am inceput sa fac exercitii specifice in fiecare zi. In a treia faza am inceput un tratament cu o crema anticelulitica.

  • marilenna
    12. marilenna 21.10.2010 11:49

    Am descoperit ca am celulita in urma cu vreo 3 ani, iar de atunci desi am incercat sa inlatur problema cu o sumedenie de creme anticelulitice rezultatul se lasa asteptat. Urmatorul pas as dori sa constea in anumite procedee pentru remodelare. Sper sa am sansa de a le incerca si daca isi dovedesc eficacitatea sa continui in acest mod.

  • ncilie
    13. ncilie 21.10.2010 14:36

    pe la 24 ani am inceput sa am celulita, dar de scapat definitiv de ea nu am reusit niciodata. rezultate bune am avut dupa ce am facut o perioada mai lunga sport, sau dupa masaje cu diverse creme

  • allinna
    14. allinna 21.10.2010 14:37

    Am celulita de la prima sarcina, din pacate nu am facut mare lucru pana acum.

  • iuliaiulia
    15. iuliaiulia 21.10.2010 16:13

    am celulita de vreo 2 ani si incerc sa scap de ea prin masaj, creme anticelulitice

  • olimpiu
    16. olimpiu 21.10.2010 18:27

    am celulita de 2 ani si incerc sa scap de ea prin masaj si exercitii fizice.

  • paryss
    17. paryss 21.10.2010 21:11

    acum 3 ani si amincercat sa scap de ea cu gel anticelulitic Nivea

  • pnicoleta
    18. pnicoleta 21.10.2010 21:23

    Cand am constatat pentru prima oara aparitia celulitei, am fost tare suparata. Am inceput sa imi verific dieta cu rigurozitate, mi-am facut abonament la fitness si masaj anticelulitic. Mi-am achizitionat crema care" topeste" celulita. Am introdus acei 2 litri obligatorii de apa. Merge destul de bine, dar trebuie sa continui ce am inceput.

  • alexrina
    19. alexrina 21.10.2010 23:43

    cand am descoperit celulita? culmea, dupa ce am slabit aproape 15 kilograme. sau poate pana atunci nu o observasem. ce-i drept, nu era prioritara. toata copilaria si adolescenta mea am fost de la plinuta in sus, niciodata genul de fata dupa care sa se uite baietii. Pofticioasa, sedentara si cu o incredere in sine aproape de nivelul 0, nu am reusit deloc sa ajung la o greutate si un aspect normal, desi am incercat mai multe "diete improvizate" si sala de fitness. Ce m-a ajutat a fost aerobicul, 3 sedinte / saptamana, aproape 3 ani. Dar dupa ce am slabit am remarcat din ce in ce mai rau celulita de pe coapse, fund si abdomenul inferior precum si vergeturile de pe 3/4 din corp. Iar cum de gimnastica m-am lasat de ceva timp, iar dietele tinute cu intermitente au tot felul de efecte secundare "benefice", am incercat sa o tin sub control cu creme si masaj - din cand in cand.

  • luillix
    20. luillix 22.10.2010 13:40

    Am descoperi celulita probabil imediat dupa terminarea liceului. Pana atunci imi faceam doar probleme legate de silueta, in orice caz nu ma uitam dupa gropitele specifice celulitei. Pentru ca eram la o facultate ID (la distanta) si pentru ca nu aveam un job, am ajuns usor la un numar de kilograme insemnat, iar asta a insemnat si multa, multa celulita. In momentul in care m-am indragostit, culmea, tot la distanta de un baiat din alt oras, am facut in sfarsit ceva pentru mine, astfel ca am inceput sa tin regim, si sa merg la tae-bo de 3ori/saptamana. In 2 luni am ajuns la niste dimensiuni aproape de model, eram invidiata, iar celulita mea se diminuase considerabil. Din pacate, intre timp, datorita delasarii mele, aceasta a reaparut, iar acum imi este pur si simplu jena sa ma afisez, fie chiar si in fata actualului iubit, mai ales ca el este un impatimit al sportului. Mi-as dori mult sa castig acest concurs, pentru ca ar fi un mic impuls dat pentru a incepe o lupta care nu este deloc usoara, si anume lupta cu kilogramele in plus. Va multumesc! Cu stima, Laura

  • selenar
    21. selenar 22.10.2010 13:41

    Eram mandra posesoare a unor picioare fara strop de celulita! Si toate prietenele ma invidiau pentru asta. Ce facem? Nimic. Mama natura :) Cam de un an insa aceeasi Mama Natura s-a razbunat si mi-a trimis si mie cate putina pe picioare si pe fese. Na ca acum o am si eu!! Mi-am propus sa scap de ea si am inceput intens cu masaj anticelulitic, plus creme, plus sport, plus hidratare intensa (desi hidratarea nu mi-a lipsit niciodata) Rezultatele nu se lasasera asteptate, dar, din pacate, unele schimbari produse in viata mea m-au solicitat prea mult si rand pe rand am abandonat sportul si masajul. Si dansa CELULITA creste in voie!!! Trebuie sa reiau ce am inceput, pentru asta am nevoie de un imbold. Castigarea acestui concurs ar fi unul perfect! :)

  • buculei
    22. buculei 22.10.2010 15:22

    am descoperit celulita dupa ce am nacut primul baietel si de atunci nu prea am putut scapa de ea cu toate cremele posibile

  • desayli
    23. desayli 22.10.2010 23:28

    Cred ca oricum toate femeile si unii barbati au celulita, nu este o problema. Dar e bine sa o tinem sub control. Eu una as face jogging, impachetari cu cafea, creme hidratante, o alimentatie sanatoasa si mult mult masaj. Cam atat poti face acasa. Tratamente la salon inca nu am incercat deoarece nu mi-am permis asa ceva si nici nu stiu daca sunt sau nu eficiente.

  • carmenistrate
    24. carmenistrate 23.10.2010 00:06

    Normal ca am celulita, nu stiu de cand si cat de profund. Dar am observat ca s-a accentuat acum cand m-am ingrasat din cauza sarcinii. Am o bombonica de 4 luni si pentru ea vreau sa fiu frumoasa. M-am ingrijit in timpul sarcinii, insa celulita-i greu de combatut! Sper sa castig

  • filiprazvanrobert
    25. filiprazvanrobert 23.10.2010 21:09

    eu fac parte dintre barbatii cu celulita, datorita unei cresterii in greutate pe parcursul a 2 ani urmata de 5 ani de sala de forta si fitness ,celulita o "tratez" cu masaj anticelulitic saptamanal,hidratare intensa.sper sa ajung sa incerc Castiga un pachet de remodelare corporala si sa ma laud ca am batut celulita si sa le spun si sa le dau sperante si celorlalte persoane care sufera din cauza Ei...Multumesc

  • gabbyallme
    26. gabbyallme 24.10.2010 10:07

    Am observat aparitia celulitei pe la varsta de 16 ani si desigur, am adoptat diferite metode pentru a scapa de ea, cum ar fi: creme anticelulitice, jogging, aerobic, dus scotian (apa rece alterneaza cu apa calda), masaj anticelulitic, alimentatie sanatoasa etc...O imbunatatire am observat dupa ce am inceput sa fac sport, dupa ce am mers la aerobic, insa nu mi-a disparut complet, iar acum timpul si nici finantele nu mi-au permis sa continui cu acel stil de viata si astfel celulita este si mai pronuntata...Sunt destul de complexata din cauza celulitei de pe fese si picioare si nu imi place ca niciodata nu pot purta si eu o fustita, tocmai din aceasta cauza...Sunt nevoita sa imi ascund mereu picioarele...Va rog ajutati-ma sa ma simt mai bine in 'pielea mea'.

  • florynda
    27. florynda 25.10.2010 00:34

    am avut celulita inca de pe la 15 ani,am tot incercat prin tot felul de masaje atat cu geluri anticelulitice cat ci remedii naturiste:( nici un rezultat .. poate pe viitor voi avea mai multe sanse

  • alexandrailie
    28. alexandrailie 25.10.2010 10:41

    Deja sunt la varsta la care multe adolescente isi doresc un corp frumos si o piele de invidiat. De cand ma stiu am celuluita, datorita unei dereglari hromonale...si tot de cand ma stiu ma straduiesc sa scap de ea. Diete, abonamente ineficiente la diverse saloane...in zadar. Acum adaug la lista de incercari si participarea la acest concurs! :)

  • babylove
    29. babylove 25.10.2010 12:49

    In urma cu un an am fost diagnosticata cu hipotiroidie. Bineinteles ca din cauza acestei boli m-am ingrasat destul si nu am mai reusit sa slabesc atat de usor ca inainte. De atunci ma lupt cu dieta, mai am insa de dat jos cateva kg. Pe langa consumul mare de apa care in cazul meu a fost constant intotdeauna datorita bolii care imi da sete non stop mai fac si un automasaj acasa cu creme profesionale si de cateva ori pe saptamana fac cardio pe bicicleta statica din camera mea. Pe langa astea beau ceai diuretic destul de des.

  • claudialungu
    30. claudialungu 26.10.2010 08:31

    am descoperit ca am celulita destul de devreme,deoarece am fost cam plinuta dintotdeauna.incerc sa scap de ea cu diferite creme,masaj anticelulitic si sport.

  • mirancea
    31. mirancea 26.10.2010 13:24

    In momentul in care am inceput sa ma ingras au aparut si primele neplaceri vizulale ale copselor si picioarelor mele. Ce am facut ca sa scap de ea nu poti lua o crema minune si sa bati din palme. Ar fi prea frumos si prea usor. In primul rand multe lichide si ceaiuri diuretice, in al doilea rand dieta si nu in ultimul rand miscare. Plus un mic ajutor pentru hidratare creme. Toate acestea sunt cheia succesului.

  • lalely
    32. lalely 26.10.2010 14:45

  • lalely
    33. lalely 26.10.2010 14:47

    Cand am trecut de 40 de ani a inceput sa imi apara. Am facut sedinte de electrostimulare, impachetari cu parafango si acum vreau sa incerc si cu argila. Oricum trebuie multa hidratare si miscare pe linga alte tratamente. Dupa o anumita varsta nu mai scapi de ea dar macar sa nu inainteze.

  • epurasch
    34. epurasch 26.10.2010 22:32

    toate ne confruntam cu ea!!! Salvarea - un regim de viata sanatos: dietetik sa papam si mult sport sa practikam!!! Hmmm si masaj ...bien sure :))

  • alexandradionisie
    35. alexandradionisie 27.10.2010 12:03

    Recomand pt toate femeile care vor sa-si mentina silueta si celulita departe , spinning , eu fac de aprox 2 ani jumate si pot spune ca e sportul care da cele mai bune rezultate. Ce-i drept anul trecut am inceput sa ma lupt si eu cu un inceput de celulita (dupa o vara cu un exces de dulciuri, ma mir ca nu am facut diabet) insa dupa cateva sedinte de masaj si un regim (multa apa, fara sare, dulciuri, sucuri, alcol) am reusit sa scap, De cateva luni se pare ca iar am gafat cu alimentatia nesanatoasa si o pauza de 3 luni fara sport si a reinceput sa apara, insa am inceput sa iau masuri si sper sa dea rezultate si de data asta ! :)

  • Vizitator
    36. Vizitator 27.10.2010 12:23

    Prima data cand am inceput sa lupt cu celulita a fost cand am hotarat ca trebuie sa slabesc...aveam 17 ani si aveam 90 kg la 175 cm inaltime...Am slabit 35 kg in doar 3 luni si asa am scapat sii de toata celulita....nu aveam un gram...apoi tot ingrasandu-ma si slabind am reusit sa o fac sa apara....ce am facut apoi? Am mers la masaje...vreo 4-5 luni, faceam masaje regulat cam de 3 ori pe saptamana, am reusit iar sa scap de toata celulita, nu mai aveam deloc...Bineinteles ca in acest timp aveam si un ritm de viata sanatos...faceam miscare, mancam cat mai sanatos, beam multa apa...apoi m-am lasat prada dulciurilor din nou si iar mi-a aparut....am ajuns la concluzia ca celulita este ca si kg in plus....trebuie sa o intretii sa nu mai apara, orice ai face....daca te lasi prada junk food-ului e in pachet!! Tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la un stil de viata sanatos...nu la cure si diete....Asa reusesti sa dai si celulita jos sa si slabesti...:)

  • mitrea
    37. mitrea 27.10.2010 15:11

    Celulita o mare problema........Am facut si eu o singura data in viata cateva sedinte de electrostimulare, masaj anticelulitic (care e fff dureros si m-a invinetit),impachetari la cald in termocuverta care mi-au placut cel mai mult. Zic ca sunt fff eficiente impreuna cu regim alimentar drastic si multa apa.Eu nu m-am putut tine de ele si ca atare nu am slabit deloc.Cumnata mea care e slaba dar totusi avea celulita a scapat de ea prin masaj anticelulitic saptamanal.

  • mirabelamiry
    38. mirabelamiry 27.10.2010 15:54

    Buna ziua. Am 31 ani.Din totdeauna am fost o persoana "mai plinuta" am fost mereu complexata. Am reusit sa slabesc apoi am pus la loc si tot asa, acum am 78 kg si nu mai reusesc deloc sa slabesc, de celulita nici nu mai zic, am dat cu creme, degeabaaaa,,nu reusesc mai ales acum ca iar m am ingrasat.......dar poate am noroc si beneficiez de niste impachetari...

  • andreeacodruta
    39. andreeacodruta 27.10.2010 22:28

    Primele semne ale aparitiei celulitei au fost in perioada sarcinii .Am folosit manusa pentru masaj si un gel anticelulitic iar dupa doua saptamani pielea era mult mai ferma .

  • alybrasov
    40. alybrasov 31.10.2010 12:20

    nu prea am incredere ,adica nu stiu ce sa cred

  • capsunik
    41. capsunik 31.10.2010 14:32

    Salut. Ma numesc Ruxandra-Daiana si am 15 ani . Pana la varsta de 12 ani am fost o mica slabuta si mancam tot ce vroiam .Asta pana in clasa a5a cand am inceput sa ma ingras ajungand la 65 de kg la o inaltime de 158 cm.Atunci a inceput sa imi apara celulita,vergeturile ... etc .Intr-o zi m-am hotarat sa fac foame.Mancam dimineata un mar,la pranz un polonic de supa de legume si seara un compot . Am slabit pana la 55 , apoi am continuat cu sala , exercitii,dans ... etc. Momentan am 49-50 de kg . Acum am inceput sa realizez ca pielea mea arata rusinos...Am vergeturi si celulita. Am incercat diferite creme pt celulita de la avon ... etc . si tot felul de diete cu fructe ,dar mi-am dat seama ca tot foame e. Acum as vrea sa incerc masajul sau impachetarile pt ca totusi sunt tanara si nu prea imi convine sa fiu de la 15 ani plina de celulita :D . Va multumesc mult! :*

  • luliajulie
    42. luliajulie 01.11.2010 13:06

    Buna ! Am 22 de ani si din pacate am celulita. Am observat-o la varsta de 14 ani si am incercat cu diferite creme , si cu o alimentatie mai sanatoasa dar nu am reusit. Imi doresc acest premiu foarte mult

  • Mirea Mihaela
    43. Mirea Mihaela 01.11.2010 19:30

    Buna ziua! Am 24 de ani si am destul de multa celulita, o am de la 14 ani si am incercat multe ca sa o fac sa dispara si nici un rezultat. Spre exemplu am incercat prin sport ,masaj(acasa ,facut de un aparat),diferite creme ,dar nu am avut nici un rezultat ba chiar in ultima perioada este din ce in ce mai evidenta iar eu am obosit sa ma lupt cu ea,as vrea din tot sufletul sa scap de ea.

  • smurfa
    44. smurfa 01.11.2010 19:32

    Buna ziua! Am 24 de ani si am destul de multa celulita, o am de la 14 ani si am incercat multe ca sa o fac sa dispara si nici un rezultat. Spre exemplu am incercat prin sport ,masaj(acasa ,facut de un aparat),diferite creme ,dar nu am avut nici un rezultat ba chiar in ultima perioada este din ce in ce mai evidenta iar eu am obosit sa ma lupt cu ea,as vrea din tot sufletul sa scap de ea.

  • gabrielitta
    45. gabrielitta 02.11.2010 12:17

    Celulita, una dintre grijile tuturor femeilor preocupate de aspectul lor estetic, imi da si mie batai de cap.A aparut in momentul cand am inceput sa duc o viata sedentara si monotona, desfasurata dupa schema : serviciu, casa, gatit, somn. Asta pana intr-o zi , cand m-am hotarat sa-mi schimb regimul de viata. Cu 4 ani in urma am pasit pentru prima data intr-o sala de sport. La inceput imi era foarte greu sa fac fata sedintelor de aerobic, dar in timp au inceput sa-mi placa si sa merg din ce in ce mai des. Scapasem de cateva kg si ma simteam excelent! Scapasem si de celulita, sportul combinandu-l cu un regim alimentar echilibrat si din cand in cand cate un masaj cu ulei anticelulitic extras din plante de ienupar, rozmarin, salvie, busuioc, lamai, geranium,eucalipt. Efectele chiar erau vizibile ! As fi incantata sa testez si alte produsele profesionale cu efect anticelulitic!

  • alexandrahorga
    46. alexandrahorga 02.11.2010 13:05

    am descoperit ca am celulita la cateva luni dupa ce am adus pe lume o fetita.am incercat de scap de ea prin sport....dar din nefericire,aceasta metoda nu a dat rezultate

  • hanako
    47. hanako 02.11.2010 18:02

    Dupa ce am nascut un nazdravan de 3.500gr, am ramas cu 10kg in plus fata de momentul de dinaintea sarcinii. In perioada sarcinii am observat primele semne de celulita. Abia asteptam sa nasc pentru a face sport si a scapa de ea. Cateva probleme de sanatate aparute imediat dupa nastere, insa,nu mi-au permis sa fac sport mai bine de 6 luni, ceea ce a facut ca celulita sa se instaleze confortabil alaturi de kg in plus. Am nevoie de acest pachet pentru a ma simti mai frumoasa, pentru a mai simti macar un pic lucirea din ochii sotului meu atunci cand ma priveste. Multumesc mult!

  • dintishor
    48. dintishor 02.11.2010 22:03

    Acum 3 ani am observat ca celulita mea devenise suparator de vizibilia. Toate sucurile acidulate, pline de ingrediente arificiale pe care le-am baut, incepusera sa iasa la suprafata. Cum venea sezonul de mers la mare am decis sa iau masuri, sa fac miscare si sa beau apa. Rezultatele nu s-au lasat asteptate.

  • rapunzel
    49. rapunzel 03.11.2010 10:46

    am celulita de prin clasa a noua- a zecea.. am facut sport, am incercat si creme, si regim..si tot nu pot sa scap..

  • julica
    50. julica 03.11.2010 15:39

    mi-a aparut celulita in jurul abdomenului dupa a doua sarcina si am incercat s-o inlatur prin masaj cu RELAX and TONE.deocamdata nu am rezultate vizibile dar mi-as dorii f mult sa arat ca inainte,subtirica la mijloc si fara celulita.as incerca orice chiar si cu impachetari sa redevin o mamica model,la fizic binenteles!!!!

  • danaraisa
    51. danaraisa 03.11.2010 16:00

    Celulita este boala zilelor noastre la femei. Nu este persoana care sa nu se confrunte cat de putin cu aceasta probleme, dovada marturisile fetelor de mai sus. Eu am probleme cam de 2 ani (am 23 de ani in prezent). Am incercat mai multe metode mai usoare sau mai chinuitoare pentru organismul meu. In fiecare zi stateam pe forumuri si ma informam ce as mai putea face . Am aflat despre metoda cu bautul lamailor, timp de 2 saptamani, incepeam cu 1 lamaie in prima zi pana ajungeam la 7 lamai in a 7-a zi, pt ca apoi sa descresti pana ajungeai din nou la 1 lamaie in a 14-a zi. Nu am rezistat decat 5 zile, desi imi plac lamaile am dezvoltat o sensibiliate la stomac si la dinti :(. O alta metoda a fost electrostimularea, citisem eu daca reduce celulita, sincer dupa 10 sedinte nu am observat mare lucru, cred ca era si neprofesionist salonul pt ca nici nu mi-au facut masuratori la sfarsitul abonamentului ca sa se vada modificarile . Uff alta dezamagire. Pana sa apuc sa imi plang iar de mila mi-a sfatuit o prietena sa folosesc zatul de cafea si sa ma impachetez cu folie de plastic, parea ca da rezultate. insa insemna mizerie si timp ( 30 min cu folia pe tine murdara de zat). Am incercat apoi si alergatul seara infasurata in folie, a venit frigul si m-am lasat repede pt ca rezultatele intarziau sa apara. Mi-as dori un astfel de abonament la un salon, poate asa as reusi sa scap definitiv de celulita si sa port si si eu fustita :(. Va multumesc, o zi buna tuturor

  • dorina
    52. dorina 03.11.2010 21:03

    Of,of.Celulita si vergeturile mi-au mancat zilele.Am inceput sa observ o dezvoltare mai agresiva a acestor doua "belele"in timpul si dupa sarcina,Am incercat creme peste creme dar rezultate prea putin vizibile asa ca m-am dat batuta in aceasta lupta si le-am declarat invingatoare pentru ca bugetul meu si asa mic a avut de suferit . Atunci am decis sa imi pun familia pe primul plan iar eu am cazut pe planul 2 desi am doar 35 de ani.Va multumesc ca mi-ati oferit umarul D-voastra sa plang.

  • andreeaaa
    53. andreeaaa 03.11.2010 22:50

    am descoperit celulita pe la 19 ani....dupa ce nu am mai facut sport deloc... am incercat sa scap de ea prin diferite metode: creme anticelulitice, masaj, consumarea de min 2 l de apa pe zi, miscare.

  • flesaritza
    54. flesaritza 05.11.2010 01:03

    am 20 de ani si niciodata nu am fost subtirica,dar macar am fost usor supraponderala,nu obeza ca acum.in timpul sarcinii mi-am dat seama ca incep sa iau in greutate foarte mult(nu numai de la sarcina ci si pt faptul ca mancam mult),a aparut celulita pe solduri,coapse.in prima instanta nu am facut altceva decat sa ma dau cu crema de corp,nepreocupandu-ma foarte tare pentru ca ma gandeam ca dupa ce nasc voi reveni la forma initiala.dupa ce am nascut,surpriza,nu s-a intamplat asa.parca din contra,celulita s-a accentuat.am inceput sa fac miscare mai multa(mersul pe bicicleta) si masaj excesiv in zonele cu celulita cu ajutorul unui gel anti-celulitic si un aparat manual de masaj.inca nu mi se pare sa fie vreo schimbare majora,doar ca mi s-a mai netezit putin pielea,desi fac asta de aproximativ 3 saptamani.imi doresc sa scap de asta pentru ca nu e placut ca la 20 de ani sa nu iti doresti sa mergi la mare din aceasta cauza si multe alte activitati specifice varstei de la care ma privez! va multumesc!

  • bettyke
    55. bettyke 05.11.2010 14:26

    apoi am descoperit la 19 ani, si nu am incercat creme....inca ci am incercat sa ma masez inainte de dus cu zat de cafea :P apoi poate a avut putin efect ,dar nu prea cred :P sunt disperata ce sa zic :|

  • Dreamcatcher
    56. Dreamcatcher 05.11.2010 22:08

    Am dscoperit inca din adolescenta, la 16 ani aproximativ, mam incercat creme, dr nu am observat vreun efect pana nu m-am apucat putin de sport. Acum nu prea mai am timp de alergari si plimbari lungi, asa ca situatia s-a mai agrevat.

  • Dreamcatcher
    57. Dreamcatcher 05.11.2010 22:12

    Erata - am tastat neglijent: Am descoperit celulita inca din adolescenta, la 16 ani aproximativ, am incercat creme, dar nu am observat vreun efect pana nu m-am apucat putin de sport. Acum nu prea mai am timp de alergari si plimbari lungi, asa ca situatia s-a mai agrevat.

  • ncilie
    58. ncilie 23.11.2010 10:46

    de cativa ani, am incercat sa fac masaje si diverse tratamente naturiste

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare