Concurs: slabeste cu Betty Blue!

Blog 01.11.2009 Jeanette

Stiti deja cum procedam, va asteptam sa va logati in contul dvs. de pe Dietetik (daca nu aveti  cont puteti crea unul AICI), si sa lasati la acest articol un comentariu legat de subiect. Se iau in considerare dar comentariile persoanelor logate.

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Centrul de Slabire BettyBlue, cu o experienta de peste 5 ani in domeniul slabirii si tratamentelor anticelulita efectueaza peste 40 de tratamente profesionale, consultatii GRATUITE, recomandari alimentare, evaluare corporala, si promite rezultate excelente chiar dupa prima sedinta!

 

Concursul se desfasoara intre 2-16 noiembrie iar castigatoarea va fi anuntata in data de 17 noiembrie!

 

 

Si castigatoarea esteeee.... EQUIVOC! Te asteptam cu un mail la mariejeanne@dietetik.ro pentru a afla cum sa intri in posesia premiului. Felicitari, multumim tuturor pentru participare si nu va descurajati, avem mereu cate un nou concurs!

Tags:
betty blue
concurs
electrostimulare
cum scap de celulita
slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
28 Comentarii
  • lalely
    1. lalely 02.11.2009 12:17

    Eu am mai fost la betty blue si am avut abonament la electrostimulare cu termosauna, a fost super ok, dar din pacate nu poti avea rezultate doar intr-o luna...Eu atat mi-am permis. Ma bucur mult ca aratati interes pentru noi si putem afla lucruri utile de pe sit-ul Dvs. FELIOCITARI. Tare mi-ar prinde bine o electrostimulare sa dau burtica jos.

  • imalina
    2. imalina 02.11.2009 15:46

    mi-as dori foarte mult sa castig pentru ca am nevoie

  • ivanka
    3. ivanka 03.11.2009 09:14

    Am facut electrostimulare si pielea a devenit mai ferma, acum fac impachetari si ar fi bine sa completez cu electrostimulare pentru a avea rezultate optime.

  • sexymamma
    4. sexymamma 03.11.2009 09:33

    la un targ de infrumusetare se faceau demonstrati pe diverse aparate si am incercat un aparat de electro.desigur ,nu am avut nici un rezultat dar m-am bucurat ca nu am simtit durere.mi-am promis mie ca o sa incerc un abonament dar momentan nu imi permit financiar.am prietene care au avut rezultate vizibile in urma electrostimularii.

  • jana
    5. jana 03.11.2009 09:44

    mi-ar place si mie un asa tratament ,am nevoie de el ,ptr ca nu mai pot sa dau nici un cm jos din talie ,insa din pacate nu imi permit un asemenea tratament nici macar ptr cateva sedinte

  • mirelaturlacu
    6. mirelaturlacu 03.11.2009 10:04

    Mi-as dori sa castig foarte mult aceste sedinte, deoarece in urma sarcini am ramas cu putina burtica de care as vrea sa scap.

  • luminitadiaconu
    7. luminitadiaconu 03.11.2009 10:43

    Asa da concurs.Astept sa ma numar printre castigatoare.

  • cleota
    8. cleota 03.11.2009 11:06

    mi-as dori sa castig acest premiu pt ca chiar daca sunt slaba nici eu nu duc lipsa de celulita.in plus am auzit de multe ori ca electrostimularea e foarte benefica in plus cred ca este si o relexare

  • devona
    9. devona 03.11.2009 11:52

    Wow! Nu am facut niciodata electrostimulare,dar presupun ca e benefic trupului in combinatie cu miscare si dieta.

  • oanadiva
    10. oanadiva 03.11.2009 12:56

    kiligramele in plus sunt chiar o povara si nu poti da jos cateva kilograme pentru ca ai nevoie si de un tratament corporal, eu sunt o fata tanara si am ceva kilograme in plus su mi-as dori enorm sa pot avea parte de cateva sedinte la un centru specializat. In mare parte m-ar ajuta foarte mult.

  • selkirkitten
    11. selkirkitten 03.11.2009 13:32

    La 14 ani aveam 53 kg, la 16 ani 27 kg, la 22 ani aveam 85 kg, iar acum, la 28, am 58 kg. Cred ca va puteti imagina cat m-am chinuit in acesti 14 ani(la 85 kg am ajuns cu ajutorul unor tratamente hormonale prost administrate), acum sunt multumita ca am o greutate cat de cat OK, dar din pacate am ramas cu ceva grasime in zona abdominala, destul de dizgratioasa...Am mai facut acum cativa ani cateva sedinte de electrostimulare care au fost extrem de eficiente, dar din pacate nu am putut continua deoarece nu mi-am mai permis din punct de vedere financiar. As fi foarte fericita sa castig!

  • ionescu monica
    12. ionescu monica 03.11.2009 14:26

    as avea mare nevoia sa castig pentru ca ma chinui de mult timp sa scap de vreo 10 kg ramase dupa 2 nasteri si nu reusesc. va multumesc foarte mult ca ne dati astfel de ocazii la unele doamne care nu asi permit sa mearga la asemenea saloane .mult succes

  • Emonik
    13. Emonik 03.11.2009 17:40

    Traim intr-o lume plina de complexe...sau cel putin asa se vede prin ochii mei! De fiecare data cand sunt parasita de un "boyfriend" incerc sa gasesc posibilele motive care au dus la asa zisa ruptura......si cam intotdeuna ajung la aceeasi concluzie....ca celulita de pe picioare, coapse, fese este singura vinovata, doar ea se incapataneaza sa-mi puna piedici ( o fi invidioasa ca as putea fi fericita si fara ea!!!!). Si nici bine nu ma obisnuiesc cu ideea ca tocmai un oarecare mi-a aruncat papuceii cine stie pe unde..incep sa caut diverse leacuri contra acestei boli care-mi acapareaza trupul incetul cu incetul..... Dar...intotdeauna exista un dar :) noroc cu voi, pastiluta care luata chiar si pe stomacul gol face bine!!!

  • jeanette
    14. jeanette 03.11.2009 17:45

    nu uitati sa va logati, pentru ca doar comentariile acestea sunt luate in considerare!

  • raducanu
    15. raducanu 03.11.2009 18:28

    Am 30 de ani si sunt mama de un an si noua luni si din cauza sarcini am ramas cu 20 kg in plus din cele 40 , tin tot felu de cure dar nu mai reusesc sa dau jos .....am nevoie de ajutor am 1,74cm si 95 kg Asa ca ma alatur si eu celor care isi doresc sa primeasca ajutor in eliminarea celulitei

  • alexuta
    16. alexuta 04.11.2009 21:39

    Buna seara, eu am 36 ani si incerc in fel si chip sa scap de cele 78 kg pe care le am. Am inteles ca si sedintele de electrostimulare ajuta.Am slabit anul trecut cu o dieta super, vreo 8 kg in 2 luni, dar nu mai reusesc sa ma mobilizez, sa fac ceva cu mine......

  • lauricius
    17. lauricius 05.11.2009 21:13

    Trebuie sa admit ca nu am incercat niciodata niciun tratament de acest tip, pentru a ajunge la formele dorite. In general problema mea a fost legata de partea materiala si nu neaparat de faptul ca le contest sau nu cred in ele. Chiar mi-ar placea sa am posibilitatea de a testa eficienta acestora, mai ales ca ma obsedeaza cele cateva kg pe care le am in plus si care nu vor sa "plece" de pe burta si soldurile mele nici cu rugaminti, nici cantandu-le "bye-bye sweet chocolate, bye"...

  • cossmina
    18. cossmina 06.11.2009 11:02

    ar fi minunat sa alternez cura mea de slabire cu aceste sedinte...de la 68 de kg merg incet incet...spre 60:((

  • victory
    19. victory 07.11.2009 13:07

    Super concurs!Ma apasa foarte tare kilogramele pe care le am in plus si nu prea reusesc sa scap de ele,dar celulita ma deranjeaza mult mai tare.Nu mai merg nici la plaja si orice am incercat n-am reusit sa scap de ea.Sunt foarte fericita ca pot participa la acest concurs si imi doresc foarte tare sa castig.Mult noroc tuturor participantelor

  • magda
    20. magda 09.11.2009 11:33

    Super! si pe langa o dieta eficienta, ar fi minunat. Plus ca, nu ne prea putem permite financiar sedintele acestea. Felicitari pentru initiativa si succes tuturor participantelor!

  • gazutza
    21. gazutza 09.11.2009 12:41

    Buna :) Va urmaresc de mult timp si va apreciez foarte mult. Era nevoie de asa ceva:) Pe ideea blogurilor sau site-urilor de nisa care lipsesc:) In legatura cu articolul, pot sa va spun ca pana acum 2 ani am avut 43 de kg timp de 10 ani cred. Nu m-am ingrasat 1 kg. Acum insa am pus 6 kg pe mine si nu le pot da jos. Am bicicleta acasa,ma tot indemn singura sa o folosesc, am fost o perioada la sala dar munca plus masterul ma termina si nu ma rezistam. Am mare grija ce mananc si merg mult pe jos, urc scari etc. Nu am incercat creme miraculoase pt ca toate prietenele mele au avut experiente negative cu ele. Am ajuns sa nu ma suport si vreau sa scap de celulita intr-un fel. Cred ca am nevoie doar de "un sut in fund". Asa ca mi-as dori foarte mult sa am parte de asa ceva, o astfel de sedinta, care sa ma trezeasca la realitate si sa imi spuna ca trebuie sa lupt cu celulita! Va multumesc :)

  • emonik
    22. emonik 10.11.2009 16:20

    Traim intr-o lume plina de complexe...sau cel putin asa se vede prin ochii mei! De fiecare data cand sunt parasita de un "boyfriend" incerc sa gasesc posibilele motive care au dus la asa zisa ruptura......si cam intotdeuna ajung la aceeasi concluzie....ca celulita de pe picioare, coapse, fese este singura vinovata, doar ea se incapataneaza sa-mi puna piedici ( o fi invidioasa ca as putea fi fericita si fara ea!!!!). Si nici bine nu ma obisnuiesc cu ideea ca tocmai un oarecare mi-a aruncat papuceii cine stie pe unde..incep sa caut diverse leacuri contra acestei boli care-mi acapareaza trupul incetul cu incetul..... Dar...intotdeauna exista un dar :) noroc cu voi, pastiluta care luata chiar si pe stomacul gol face bine!!!

  • cadinuta
    23. cadinuta 10.11.2009 17:28

    Super idee! De obicei nu particip la niciun fel de concurs, pentru ca premiile mi se par banale, dar de data asta m-ati nimerit. Dat fiind ca programul de munca nu imi permite timp pentru mai nimic, nu am timp nici pentru sala :(. Am incercat zeci de diete fara un rezultat simtitor. Am incercat chiar si un regim gen Oshawa. Si n-aveti idee ce chin presupune sa mananci grau fiert si sa bei suc de radacinoase 2 luni!! Groaznic! Ei? V-am convins ca merit? :)

  • equivoc
    24. equivoc 11.11.2009 08:30

    Acesta este un premiu ideal. Cred ca orice femeie isi doreste in secret sa poata merge la centre specializate care sa o ajute sa isi depaseasca problemele de natura fizica. Nu exista suflare feminina care nu ar dori sa scape de celulita, sau cel putin sa o amelioreze. Mai ales in aceasta perioada a anului, cand vin sarbatorile si trebuie sa ne prezentam la cat mai multe evenimente, petreceri, reuniuni familiale. Toate vrem sa aratam nemaipomenit. Eu fac parte dintr-o familie numeroasa, in care toate cumnatele si verisoarele mele au masurile ideale si la astfel de reuniuni ele sunt tot timpul in centrul atentiei. Macar o data vreau sa cada privirile si pe mine. Si cum nimic nu este imposibil, acum merg la sala dar daca as reusi sa combin antrenamentele cu sedintele de electrostimulare sunt sigura ca efectul ar fi cel scontat.

  • gabydo
    25. gabydo 13.11.2009 14:59

    Nu mai sunt tanara si nici cu kilogramele nu ma pot mandri - am destule in plus, dar pentru o scurta perioada am fost la un salon pentru diverse tratamente - masaj, cavitatie, vacum, electrostimulare etc. Am oprit aceste beneficii aduse corpului meu din motive financiare. Mii-ar placea foarte mult sa pot repeta experienta avuta. Cat de bine a fost si cate regrete am avut cand am intrerupt, m-am simtit cu adevarat rasfatata, dar... Cred ca orice femeie, la orice varsta apreciaza tratamentele corporale, oricare ar fi ele. Multumesc pentru oportunitate si sper sa castig

  • luminitadiaconu
    26. luminitadiaconu 15.11.2009 10:17

    Cred ca majoritatea femeilor au nevoie de cateva sedinte de electrostimulare.Pe langa faptul ca ne ajuta in remodelarea corpului prin scaderea in cm , ne si relaxeaza aceste sedinte.Dupa 45 de minute petrecute intr-un astfel de salon pleci incarcata de energie,bine-dispusa si mai ales fericita ca ai rupt din timpul atat de pretios ,doar pentruTINE !

  • Dana
    27. Dana 15.11.2009 17:30

    Buna.Pacat ca acest Centru nu este si in Cluj.Sau poate e si nu stiu eu.Daca as castiga,acest premiu i l-as oferi mamei mele.Il merita din plin.Este o prietena extraordinara si cred ca ar fii foarte fericita sa il ofer.Va multumesc.

  • Andreea
    28. Andreea 16.11.2009 12:39

    Parerea mea este ca celulita este indepartata in timp indelungat si nu este nevoie doar de masaje anticelulite si electrostimulare ci si de miscare. toate compinate cu o dieta de viata, nu drastica, dau rezultate uimitoare. Eu am slabit 30 de kg in 5 luni. Intradevar cam mult pentru dar cu ajutorul miscarii si masajelor nu mi s-a lasat pielea.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare