Cum este sa parcurgi un maraton de 5k la 98,5 kilograme

Kaitlyn cantarea 98,5 kilograme cand a inceput provocarea cu mama sa si cu o prietena. Cea care slabea intre 7 si 10 kilograme primea un masaj si o pedichiura gratuite. A inceput sa alerge si intr-un an si jumatate a ajuns la 63,5 kilograme

Din momentul in care Kaitlyn a acceptat provocarea, a inceput sa munceasca pentru a o castiga si nu s-a mai oprit niciodata. Primul antrenament a fost sa mearga mult pe jos. Se plimba cu un prieten seara, apoi au facut impreuna primul lor maraton de 5 kilometri doar mergand. 
 
Chiar daca fata de 22 de ani era supraponderala si a mers tot maratorul, nu a alergat deloc, oamenii au incurajat-o, ceea ce pentru ea a fost uimitor. A decis ca la urmatorul maraton de 5 kilometri, ce avea loc peste o saptamana, sa incerce sa alerge putin. A reusit, asa ca si-a propus ca data viitoare sa alerge mai repede. Acum alearga in fiecare dimineata intre 7 si 9 kilometri. 
 
 
Mintea ii joaca feste de fiecare data si este deseori tentata sa renunte inca inainte de a incepe sa alerge, dar ea se concentreaza pe ceea ce ii aduce bun acea alergare. De obicei incearca sa se gandeasca la orice altceva in timpul unei alergari, de la materia pe care a invatat-o pentru un examen pana la oamenii din jurul ei. Si functioneaza de fiecare data. 
 
Zice ca nu exista secrete cand vine vorba de slabit. Totul trebuie sa fie de bun simt. A mancat mai putin in oras si a inceput sa gateasca mai des, si-a controlat portiile, a incercat tot felul de alimente noi, a inclus in meniul sau mai multe fructe si legume si a tinut cont sa aiba proteine si legume la fiecare masa. 
 
Ce sfat ar da cuiva care vrea sa slabeasca? "Nu te descuraja ca progresezi incet. Este nevoie de timp sa slabesti. Cauta un tip de sport si o schema de alimentatie care sa-ti placa si nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca nu poti sa-ti atingi scopul. Poti!", a declarat fata. 
 
 
 
Tags:
maraton
greutate
grasime
slabit
alergat
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare