Cum iti albesti dintii cu otet de mere

Nu neglija sticla de otet de mere care sta uitata pe un raft din bucatarie. Are diverse veleiltati. Face minuni la casa omului, da gust salatei si te poate ajuta sa arati excelent.

Nu te stramba la gandul mirosului intepator, gandeste-te la toate beneficiile pe care ti le aduce cand il folosesti.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Otetul de mere are proprietati antibacteriene, antivirale si antifungice, asa ca te ajuta sa tratezi si sa imbunatatesti diferite probleme. In plus, este natural si extrem de ieftin.

Cum iti albesti dintii cu otet de mere

Piesa de rezistenta a unui zambet frumos este dantura alba si stralucitoare. Daca bautul de cafea si fumatul ti-au ingalbenit dintii, mai ai o solutie pana sa ajungi pe scaunul dentistului. Incearca sa iti albesti dintii cu otet de mere.

Combina otet de mere si apa in parti egale si clateste cavitatea bucala cateva minute.

Pentru petele incapatanate, care refuza sa se dea duse, freaca un tampon imbibat in otet direct pe zona cu probleme, apoi clateste bine cu apa. Ai grija sa nu repeti foarte des procedeul pentru ca iti poate afecta smaltul.

Evita cele 12 alimente si bauturi care pateaza dintii.

Otetul de mere vindeca arsurile solare

Daca te-ai prajit ca un crap la gratar cand ai stat la plaja, nimic nu iti poate calma durerile mai rapid decat otetul de mere. Nu il turna direct pe piele, e suficient sa adaugi 2 cani de otet in apa din cada. Stai acolo timp de 10 minute ca sa aiba timp sa actioneze pansamentul lichid. PH-ul pielii va fi adus la normal si senzatia de arsura va disparea ca prin minune.

Otetul de mere te scapa de cosuri

Otetul face minuni atat pentru salata cat si pentru propria-ti piele. Astringent natural, e indicat sa il aplici pe fata dupa ce l-ai diluat in apa. Va tranforma tenul gras intr-unul normal prin absorbtia excesului de ulei si va ataca ridurile fine inca din fasa. Daca pui putin pe cosuri sau peste petele de pe fata, dimineata te va gasi cu tenul mult mai curat.

Otetul de mere iti rezolva problemele digestive

Mai exact ti le echilibreaza. Ca sa scapi de gaze, amesteca o lingurita de otet de mere in ceai si bea inainte de masa. Acest procedeu te va ajuta sa combati si starile de constipatie. In plus, poti tine si dieta cu otet de mere, care te scapa de 3 kilograme intr-o singura saptamana.
 

Tags:
Cum iti albesti dintii cu otet de mere
otet de mere
albire dinti
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
2 Comentarii
  • Dan
    1. Dan 12.12.2017 14:06

    Si Ibright e un produs bun pentru albirea dintilor.

  • Danielush
    2. Danielush 17.08.2018 11:23

    Albirea dentara se poate face si in cabinetele dentare Unii spun ca afecteaza smaltul, dar nu este o regula acest lucru.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare