Cum iti imbatranesti tenul singura

Te arunci in pat imediat ce ai venit din club fara sa stergi tona de fond de ten de pe fata? Incerci fiecare produs din magazin de la raionul de cosmetice? Sunt doar 2 dintre greselile care iti afecteaza tenul.

Daca vrei sa afli cum iti imbatranesti tenul singura, citeste mai jos.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Prima ta greseala majora este ca neglijezi crema de protectie solara. Fie vara, iarna sau toamna, trebuie sa o porti. Razele UV iti afecteaza tenul pe care trebuie sa il aperi cu antioxidantii continuti de crema cu pricina.

Cum iti imbatranesti tenul singura? Renunti prea rapid la produsele cosmetice pe care le folosesti. Daca esti frustrate ca noul tau fond de ten nu da rezultate, nu renunta din prima la el.

Daca schimbi cremele ca pe ciorapi nu faci decat sa dai peste cap derma si as produci un dezechilibru urias. Specialistii citati de Health.com recomanda sa nu schimbi produsul timp de cel putin sase saptamani ca sa vezi care ii sunt efectele cu adevarat.

Folosestele produsele noi pe rand si nu schimba produsul timp de cel putin sase saptamani ca sa vezi care ii sunt efectele cu adevarat.

Afla care sunt principalii patru pasi catre frumusete

Tot un dezechilibru se provoaca si daca folosesti mult prea multe produse cosmetice in acelasi timp. Te gandesti ca daca e bun antidemachiantul, sigur trebuie sa iti pui toata gama pe fata de-odata, nu? Ei bine, nu te grabi.

Daca te trezesti cu pielea iritata nu vei sti niciodata de la ce ti se trage. Dermatologii recomanda folosirea produselor pe rand. In caz ca mai luati ceva nou, introduceti pas cu pas crema cu pricina in rutina voastra.

A, sa nu uit. O alta eroare majora este ca te duci la culcare fara sa te demachiezi. Mai cunosti si alte metode prin care iti imbatranesti singura tenul? 

Tags:
Cum iti imbatranesti tenul singura
creme de fata
demachiant
crema de protectie solara
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare