Cum sa elimini grasimea de pe spate

Pernutele de grasime care apar pe spate, sub sutine, nu sunt deloc estetice si mai sunt si incapatanate, caci nu scapi de ele cu una, cu doua. Iti dam astazi cateva solutii care vor functiona garantat. 

Exercitii cardio regulate
 
Daca vrei cu adevarat sa scapi de grasimea de pe spatele tau, va trebuie sa muncesti intens, adica patru sesiuni pe saptamana de cate 60 de minute. Vorbim despre exercitii cardio, sa ne intelegem. Sau si mai bine de atat, ai putea sa alegi antrenamentele tip interval, pentru ca au efect si dupa sala. 
 
Concentreaza-te pe tonifiere
 
Adauga la antrenamentele tale si exercitii care iti lucreaza muschii spatelui si ai umerilor, dar si cele menite sa-ti corecteze pozitia. 
 
 
Practica yoga 
 
Exercitiile cardio stau la baza unui antrenament cu rezultate uimitoare, dar si yoga are un rol important in sculptarea muschilor spatelui. Inspira-te de aici pentru diverse pozitii care iti vor rezolva problema. 
 
Mananca mai sanatos 
 
Grasimea aia n-a ajuns acolo ca prin minune, deci trebuie sa tratezi si cauza. Daca te simti cu musca pe caciula cand vorbim de alimentele interzise, precum prajeli, fast food, bauturi carbogazoase, alege doar retetele pe care ti le sugeram noi
 
Cumpara haine pe masura ta 
 
Faptul ca iti ies sunculitele de sub sutien s-ar putea sa fie un semn ca acest accesoriu nu iti mai vine la fel de bine. Nu te panica si nu te stresa. Pastreaza-ti in minte scopul (sa slabesti), dar pana atunci fa o investitie si cumpara-ti un sutien care sa ti se potriveasca. Poate ca n-o sa mai ai nevoie de el in scurt timp, dar pentru acest moment ai nevoie sa iti cresti increderea in tine si nu sa te complexezi de fiecare data cand te imbraci.
 
Tags:
grasime
sport
spate
exercitii
cardio
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
3 Comentarii
  • Anonymous
    1. Anonymous 12.09.2016 07:00

    great stuff

  • http://annoot.org/how-to-lose-back-fat
    2. http://annoot.org/how-to-lose-back-fat 12.09.2016 07:34

    thanks

  • jake
    3. jake 12.09.2016 07:37

    it can be difficult to get rid of your stubborn back fat as you may require to eat the correct foods and develop a healthy eating plan. in regards to exercise, you may try some of the following, pushups, stairmaster, jump rope and hill climbing.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare