Cum sa nu iti albesti dintii

Intotdeauna exista controverse cand vine vorba de albirea dintilor. Fie ca o faci la stomatolog, fie ca o faci acasa, trebuie sa fii atenta cum sa nu iti albesti dintii.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Principala greseala este ca nu vorbesti cu stomatologul. Stim ca e cam peste mana uneori sa mergi la vizita anuala daca nu te doare nici un dinte, dar e cel mai indicat sa o faci.

Mai ales daca vrei sa iti albesti dintii, trebuie sa te asiguri intai ca nu ai carii. Daca dintii iti sunt afectati si au gauri in ei, procesul de albire va atinge nervii si iti va cauza niste dureri ingrozitoare.

O alta greseala este sa iti faci albire acasa, sustin specalistii citati de prevention.com. Preferi sa iti pastrezi banii si sa cumperi produse din farmacie. In primul rand nu vei reusi sa iti albestii dintii eficient Apoi ti-ai putea produce mai mult rau facand asta din cauza continutului ridicat de alcool din astfel de produse.

O alta greseala e reprezentata de faptul ca ai putea uita benzilede albire peste timpul indicat. Exista un motiv pentru care ai o limita de timp recomandata pe ambalajul cutiei.

Sa le folosesti mai mult decat e indicat iti afecteaza sensibilitatea dintilor si apar dureri din te miri ce.

In incercarea de a-ti albi dintii nu face pasi gresiti si nu alerga dupa un alb stralucitor. Vei ajunge sa arati de parca ai mancat creta si asta nu impresioneaza pe nimeni. Dimpotriva. Acum ca ai aflat cum sa nu iti albesti dintii iti recomandam o vizita la stomatolog inainte sa incepi astfel de proceduri.

 

Tags:
Cum sa nu iti albesti dintii
albire
regim de viata sanatos
stomatolog
consultatie
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • 5 solutii prin care iti poti albi dintii in mod natural Infrumusetare

    5 solutii prin care iti poti albi dintii in mod natural

    31.07.2015

    De ce sa cheltuiesti sume mari de bani la stomatolog, din dorinta de a avea un zambet minunat, cand iti poti albi dintii acasa, cu produse pe care le gasesti la tine in bucatarie? Iata 5...

    mai mult
  • Barbatii au temeri in pat Experiente

    Barbatii au temeri in pat

    08.11.2014

    Te temi ca nu esti proaspat epilata sau ca nu te-ai spalat pe dinti decat in urma cu 3 ore ? Relaxeaza-te! Barbatii au adevarate temeri in pat. Studiile arata ca isi fac chiar mai multe griji decat...

    mai mult
  • Top 5 pasi spre silueta Alimentatie

    Top 5 pasi spre silueta

    30.10.2014

    Victoriile mari se ating prin pasi multi si mici. Diavolul sta in detalii care incearca sa te abata de la drumul spre greutatea ideala. Pentru ca e important sa ai un inceput in forta, am facut top...

    mai mult
  • Halloween in farfurie Experiente

    Halloween in farfurie

    28.10.2014

    Nu va mai plangeti atat! Adoptam sarbatori din State, asta e. In loc sa ne intrebam de ce, mai bine ne bucuram ca avem inca un motiv de petrecere. Halloween-ul e despre costume, despre spirite si...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare