Cum sa scapi de grasimea de pe coapse

Fitness 18.11.2015 Dana Lazar

Desi este considerat un semn de feminitate, multe femei nu sunt deloc multumite de faptul ca au grasime pe coapse. Ele si-ar dori sa fie mai androgine, sa aiba siluete cu mai putine curbe. In cazul in care nu esti din nastere construita astfel este greu de obtinut. Insa mai poti face cate ceva. Haideti sa vedem ce anume:

1. Exercitii cardio

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Acestea nu scad grasimea numai de pe coapse, ci din intreg corpul. Daca tot corpul va fi slab si coapsele vor fi mai subtiri. Cele mai practicate exercitii cardio sunt alergatul, mersul cu bicicleta, exercitiile de aerobic.

 

2. Foloseste scarile

Ti-as spune sa urci dealuri, sa mergi pe munte, dar nu toata lumea are asa ceva in jur. Cei mai multi dintre noi avem scari. Si pe ele le putem utiliza pentru a ne tonifia coapsele. Cateva exercitii care ard grasimile folosind scari poti afla de aici.

 

3. Exercitii de forta

Coapsele tale vor arata mai bine daca muschii vor fi mai bine subliniati. Pentru asta ai nevoie de exercitii care sa puna accent pe muschii din acea zona. Aici gasesti 6 exercitii pentru coapse subtiri si picioare tonifiate.

 

4. Ai grija la ce mananci

Mananca fara zahar, nu sari peste masa de dimineata, mananca alimente cu multe proteine si alege cerealele integrale - sunt cateva sfaturi generale de care trebuie sa tii cont daca vrei sa scapi de grasime, oriunde ar fi ea pe corp.

 

5. Nu te infometa

Ca sa scapi de grasime nu trebuie sa te infometezi, ci dimpotriva. Gustarile dintre mesele principale sunt aliatii tai - daca sunt bogate in proteine si fibre.

 

6. Bea apa

Stiu ca suna ciudat, dar daca bei apa regulat ai sanse mari sa slabesti: daca bei apa inseamna ca nu bei alte bauturi pline de calorii. Si, in plus, daca bei apa inaine de masa vei manca mai putin. Tu ai in permanenta la tine o sticla de apa?

 

7. Dormi

Nu este o gluma, chiar trebuie sa te odihnesti bine ca sa fii slab. Altfel esti in permanenta lipsit de energie si nu faci altceva decat sa mananci lucruri nesanatoase in speranta desarta ca te vei pune pe picioare.

 

Daca le-ai facut pe toate acestea bucura-te de formele tale, esti femeie, sunt normale.

 

Sursa foto: hepta.ro

 

Tags:
coapse
exercitii
alimentatie
slabire
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • Dobrin Aura
    1. Dobrin Aura 12.02.2016 13:45

    Pentru scaderea in greutate eu folosesc niste suplimente alimentare si chiar se vad ceva rezultate.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare