Cum scapi de colaceii de pe burta ?

Arati intotdeauna de parca ai fi pregatita sa sari in piscina ? Nu mai exista nici un tricou larg in sifonier care sa poata masca acel colac care te inconjoara cu tot mai multa forta ?

 

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Ei bine, e timpul sa iei atitudine si sa dezumfli colacul ce te-a tinut captiva pana azi.


Colacelul care se hraneste din frustrarile tale este asociat de cercetatori cu serioase probleme de sanatate ca bolile de inima, cancerul,diabetul sau dementa. Mai ai nevoie de alte argumente sau ne apucam dezumflam colacelul buclucas?


Este o procedura pentru care nu e nevoie sa te duci la sala. O poti face cu usurinta in intimitatea casei tale.


Cheia pentru o cura de slabire eficienta este sa faci miscare permanent, sa bei multa apa plata, sa dormi destul si sa renunti la obiceiurile proaste.


In primul rand trebuie sa te hidratezi. Desi suna contradictoriu, daca este deshidratat, corpul retine apa. Doctorii sustin ca daca organismul este deshidratat fie si 1 %, metabolismul incetineste si nu mai poti arde la fel de multe calorii. Asadar apa si ceai alb, la discretie.


Foarte important este sa nu sari peste micul dejun. E cea mai importanta masa a zilei din cauza ca metabolismul tau nu poate incepe sa arda calorii pana nu ii dai ce sa arda. Evita merele de dimineata, studiile recente arata ca merele ingrasa sau cel putin baloneaza.


Al treilea pas se refera la somn. Cand corpul tau nu este odihnit, energia necesara pentru exercitiile de la sala nu e suficienta. Asadar, dormi cate7-8 ore pe noapte pentru a-ti impulsiona si metabolismul, cu ocazia asta.


Ca sa ne intoarcem la oile noastre , trebuie sa subliniez ca e obigatoriu sa nu omiti exercitiile fizice – singurul mod rapid de a scapa de colacei. Am anticipat si pretextul lipsei de timp pe care ai putea sa-l invoci. Nu trebuie decat sa parchezi masina putin mai departe de birou. Nici nu stii cat de eficienta e o plimbare de un sfert de ora.


In final o veste proasta pentru cei si cele care isi incheie seara cu un pahar. Daca vreti sa scapati de colacei nu mai beti alcool. Coctailurile, berea, vinul sau orice altceva din gama asta sunt adevarate bombe de calorii care impiedica dezumflarea colacelului crescut in jurul taliei.

Tags:
cura de slabire eficienta
merele ingrasa
ceai alb
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
  • Ce mananca vedetele in ziua Oscarului Secrete

    Ce mananca vedetele in ziua Oscarului

    02.03.2014

    Covorul rosu e deja pregatit, statuetele primesc un ultim polish. Premiile Oscar se apropie, unde e silueta? Vedetele au muncit pe branci in ultima saptamana cand toata lumea filmului a tinut Dieta...

    mai mult
  • Cum scapi de mahmureala rapid Experiente

    Cum scapi de mahmureala rapid

    11.02.2014

    Cea mai buna metoda de a trata mahmureala este sa nu faci rost de una, spun doctorii. Usor de zis, greu de facut, mai ales cand ma simt de parca o turma de elefanti danseaza step pe creierul meu....

    mai mult
  • 5 motive pentru care nu slabesti Diete clasice

    5 motive pentru care nu slabesti

    18.09.2013

    Tii cura de slabire si totusi nu pierzi din greutate asa cum te-ai fi asteptat? Te deprima faptul ca depui atata efort si rezultatele intarzie sa apara? S-ar putea sa fii intr-o zona de stagnare,...

    mai mult
  • Ceai cu gheata Experiente

    Ceai cu gheata

    12.08.2013

    Asa ma bucur ca inca e o caldura insuportabila! Cum ies de la job ma grabesc spre terasa preferata si cer un ceai cu gheata. E aromat, sanatos – ca doar e o infuzie de fructe – si...

    mai mult
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare