Cum scapi de febra musculara

Iar ai rupt totul la sala, inclusiv propriul spate ? Aseaza-te incet, respira adanc si documenteaza-te. Iti spun cum scapi de febra musculara.

Te dor picioarele de parca si-au facut in muschii tai culcus, doi arici de mare. Si doare, ca sa fac o rima. Ai vrut sa dai gata banda si te-a dat ea pe tine? Misealeasca strategie!

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Iar te-ai apucat de sala fara incalzire, nu-i asa ? Acum ai de tras. Febra musculara iti da dureri de care ai face orice numai sa scapi.

Vestea proasta este ca gelurile si pastilele nu prea te ajuta. Vestea buna e ca am gasit niste remedii naturale care ii alina durerile.

Primul este sucul de cirese. De unde luati voi cirese in mijlocul iernii nu stiu, insa ati face bine sa le gasiti rapid daca vreti sa scapati de durerile de muschi.

Un studiu recent arata ca sucul de cirese este bogat in antidanti, care maresc viteza de refacere a muschilor dupa efort prelungit. Indicat e sa beti un pahar inainte de antrenament

Dupa ce va treziti cu febra musculara, este indicat sa incetati orice activitate solicitanta, pana cand durerea o sa dispara. Perioada se poate intinde de la 3 la 7 zile, dar puteti incerca si tehnici de recuperare. Stretching, exercitii usoare sau masaj la nivelul musculaturii afectate. Si vitamina C este de mare ajutor, deoarece reface tesutul de legatura afectat.

Si acizii grasi Omega 3 intra in actiune cand vine vorba de calmarea febrei musculare. O pilula reduce durerile si inflamatia dupa doar 2 zile de la antrenament. Asa ca luati o capsula de omega 3 dupa antrenament, pentru exercitii fara dureri.

Eu ti-am dezvaluit secretele mele. Tu cum scapi de febra musculara?

Tags:
Cum scapi de febra musculara
streching
omega 3
acizi grasi
febra musculara
exercitii
regim de viata sanatos
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare