Cum reuseste Sandra Bullock sa arate atat de bine la 50 de ani

Datorita exercitiilor fizice si a alimentatiei sanatoase, Sandra Bullock a reusit sa intarzie efectele imbatranirii atat de tare incat nimeni nu i-ar da varsta pe care o are. La cei 50 de ani ai ei, Sandra are un super-corp tonifiat si cantareste doar 50 de kilograme. Cum se mentine in forma? Sub nici o forma nu este efectul lipsei de gravitatie din super-premiatul ei film la Oscar. Gravity a primit nici mai mult, nici mai putin de 7 Oscaruri la ceremonia de la Los Angeles.

Dupa cum declara actrita intr-un interviu dupa incheierea filmarilor la Gravity, cheia pentru un corp tonifiat sta in exercitiile fizice combinate. Pentru a nu-si lasa corpul sa se obisnuiasca cu un anumit tip de exercitii, Sandra combina exercitiile cardio, pilates cu yoga, kick boxing, dar si cu alergatul, dansul si mersul pe bicicleta.

Care sunt regulile de alimentatie de la care Sandra nu se abate?

1. Mananca numai alimente care ii fac bine.

2. Combina corect alimentele. Asta inseamna ca nu bea apa sau sucuri in timpul mesei, nu mananca fructe dupa masa, nu amesteca fructele cu legumele, nu combina niciodata carne cu paste, cartofi sau orez, deoarece carbohidratii cu proteinele ingreuneaza digestia, si asociaza mereu mancarurile principale cu salate usoare.

3. Ia 6 mese mici pe zi, in felul acesta evitand sa se infometeze sau sa se simta fara energie.

4. Evita mancarea grasa, dulciurile si mancarea de tip fast-food.

5. O zi pe saptamana isi permite sa triseze si sa consume tot ce vrea, chiar si alimente mai putin sanatoase, cum ar fi pizza sau produse de patiserie.

6. Se hidrateaza suficient in fiecare zi.

7. Nu tine diete care presupun infometarea.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!



Alimentele preferate de Sandra sunt: orezul brun, pestele, fasolea neagra, puiul, legumele de toate felurile, merele, fructele kiwi, bananele si prajiturile raw.

Cand vine vorba de dieta, Sandra adopta una echilibrata, dar cu o zi pe saptamana (de vineri pana sambata) in care poate trisa.  Se declara de altfel o mare consumatoare de dulciuri si paste. Obisnuieste sa manance niste cereale (orez brun, paste vieneze) si legume pregatite la aburi.Toate alimentele care se perinda prin farfuria sa nu depasesc limita bunului-simt. Actrita se mentine in forma, mancand echilibrat si tinand controlul portiilor cu mancare.

 
Marturiseste cu seninatate ca in tinerete a fost prada dietelor drastice si s-a lovit de efectul yo-yo al acestora. A simtit ca intra intr-un cerc vicios, din care nu mai exista cale de scapare. Asa ca a renuntat la diete si a adoptat un stil de viata sanatos. Lucru pe care vi-l dorim si voua.
 

 

 

Tags:
sandra bullock dieta
sandra bullock greutate
sandra bullock exercitii
diete vedete
Gravity
Oscar 2014
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare