Cum slabesti 3 kilograme in 7 zile cu dieta vegana

Ai incercat tot felul de diete de slabire si niciuna nu te-a multumit pe deplin? Incearca dieta vegana, o dieta la care este mai usor sa iti construiesti meniul, deoarece stii de la inceput ce alimente nu trebuie sa mananci. In dieta vegana e foarte simplu, toate produsele de origine animala sunt interzise. 

Ca sa slabesti intr-un mod sanatos, construieste-ti meniul cat mai simplu si umple-ti frigiderul cu legume, ciuperci si fructe. De asemenea, este bine sa ai mereu la indemana niste cereale integrale, seminte, migdale sau nuci.
 
Cum slabesti 3 kilograme in 7 zile cu dieta vegana?
 
ZIUA 1: fructe, mai putin banane, si 10 migdale sau nuci
 
Prima zi a dietei de slabire e intotdeauna cea mai grea deoarece corpul simte socul privarii de alimente. In aceasta zi ai voie sa consumi doar fructe, de care vrei si in orice cantitate, in afara de banane.  

ZIUA 2: legume de orice fel
 
Dupa prima zi de fructe, urmeaza o zi de legume. Le poti consuma cum iti place, preparate la aburi, in salate sau simple si crude. Este permis sa adaugi in salate putin ulei de masline, suc de lamaie, otet si, bineinteles, sare. Dimineata poti consuma 2 cartofi fierti.

ZIUA 3: fructe si legume
 
In ziua a 3-a a dietei poti consuma in orice cantitate fructe si legume, insa nu mai ai voie cartofi si, bineinteles, nici banane. In ziua a 3-a o sa iti doresti sa mananci niste paine, produse de patiserie si orice aliment care nu e fruct sau leguma, insa, nu trebuie sa te lasi influentata de pofte si sa rezisti, nu mai e mult pana la incheierea dietei si o sa fii multumita de rezultate.
 
 
ZIUA 4: banane, ciuperci, porumb fiert si nuci sau migdale
 
Dupa ce ai fost privata in primele zile ale dietei de banane, acum ai voie sa consumi toata ziua 3 banane. Alte alimente permise in aceasta zi sunt: 1 pahar de boabe de porumb fiert, 10 nuci sau migdale si 500 grame de ciuperci la cuptor cu usturoi si putin ulei de masline. In aceasta zi, in caz de foame majora, mai este permis si consumul unei farfurii de supa-crema de legume.
 
 
ZIUA 5: supa crema de linte rosie si legume cu seminte si nuci
 
Ziua a 5-a nu aduce cine stie ce noutate, insa poti consuma supa crema de linte rosie la 2 mese cu cate o ceasca de crutoane sau de orez fiert, iar in restul zilei salate de legume. In salate poti pune spanac, salata verde, patrunjel, ceapa, ridichi, rosii, rucola, castraveti, ardei gras, o lingura ulei de masline, otet sau suc de lamaie si cate 2 linguri de seminte sau nuci pentru fiecare salata.
 
ZIUA 6: supa de varza toata ziua si lapte de soia cu cereale
 
In ziua a 6-a, meniul incepe sa se schimbe. Dimineata poti consuma o farfurie cu o cana si jumatate de lapte de soia cu cereale integrale, iar la pranz si seara numai supa de varza. Intre mese poti consuma o felie de paine integrala unsa cu putin avocado sau stropita cu ulei de masline. Cum se prepara supa de varza? Pune la fiert 2 morcovi, un ardei gras, un sfert de varza, 3-4 ciuperci, telina si pastarnac, 2-3 buchetele de conopida, o ceapa, o lingura de orez, o ceasca de fasole verde, toate tocate cum iti place. 
 
ZIUA 7: orez fiert cu morcovi, naut si ciuperci
 
Ultima zi a dietei iti aduce si un aliment nou: orezul fiert cu morcovi, naut, ceapa si ciuperci. Este permis sa mananci cate o farfurie mica cu orez la toate cele 3 mese principale. Intre mese, ai voie ceai verde si 2 mere. Orezul fiert in combinatie cu nautul formeaza proteina completa.
 
Pentru ca dieta sa aiba rezultate, este important sa iti pastrezi un program al meselor si sa pastrezi portiile cat mai mici. 
 
Aceasta dieta este o adaptare a dietei General Motors, una dintre cele mai cunoscute diete care promit slabiri rapide.
 
 
Tags:
slabire
dieta vegana
3 kilograme in 7 zile
diete rapide
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare