Cum slabesti usor
Te intrebi cum reusesc altii sa manance atat de mult si sa isi pastreze silueta de vis ? Poate sunt doar norocosi sau poate, doar poate, stiu ce sa manance. Cum slabesti usor afli acum.
Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!
Te-ai gandit vreodata ca pufosenia din jurul taliei tale este cauzata doar de balonare si nu de straturi de grasime? Ei bine, problema ta s-ar putea numi “digestie inceata” si e pe cale sa fie rezolvata cu un regim de viata sanatos.
In primul rand trebui sa scapi de sare. Cauzeaza retinerea de apa si implicit balonarea. Stiati ca cei mai multi dintre noi mananca de doua ori mai multa sare decat avem nevoie ? O solutie ca sa reduci sarea din mancare ar fi sa nu mai pui solnita pe masa.
Slabesti usor daca mananci alimente bogate in potasiu. De exemplu banane sau cartofi. Ambele alimente te ajuta sa scapi de excesul de apa din organism. Lichidul in exces e prezent in organism din cauza celor 2 minerale care controleaza cantitatea de apa din corp: potasiul si sodiul. Cand nivelul de sodium e prea ridicat, tesuturile acumuleaza fluid.
Poti regla echilibrul intre potasiu si sodiu crescand aportul de potasiu pana la 4.700 mg pe zi.
Slabesti usor daca bei multe lichide, sustin specialistii citati de prevention.com.
De exemplu, cand ai destul fluid in organism, fibrele pe care le mananci actioneaza mai eficient si iti usureaza digestia. Totul este doar un sistem bine pus la punct.
Cercetarile arata ca femeile care nu beau suficient risca sa se baloneze chiar daca nu mananca mare lucru. Cat e indicat sa bem? Exact cat lichid avem nevoie ca sa ne hidratam – cel putin 8 pahare pe zi. Poti sa ajungi aici daca bei orice de la apa la ceai, cafea sau lapte. Nu si alcool insa pentru ca deshidrateaza. Ai aflat cum slabesti usor, acum nu iti ramane decat sa pui in aplicare.
2 Comentarii
LAN?UL FRIGULUI LA PRODUSE ALIMENTARE CE ESTE LAN?UL FRIGULUI? Lan?ul frigului semnific? men?inerea alimentelor la temperaturi sc?zute fapt ce permite conservarea calit??ilor nutri?ionale ?i organoleptice ?i p?strarea lor optim? de la produc?tor pân? în buc?tarie. Frigul stopeaz? proliferearea mico-organismelor. De aceea produsele alimentare perisabile trebuie men?inute la temperaturi între 0 ?i 4 grade pentru produse de genul: carne, lapte pasteurizat, brânzeturi, deserturi pe baz? de lapte, etc. Reglement?rile europene se aplic? tuturor actorilor din diferite medii alimentare, care trebuie s? prezinte garan?ii serioase pentru respectarea lan?ului frigului la nivelul fabrica?iei, depozit?rii ?i distribuirii produselor. Ultimul personaj important în acest lan? este consumatorul. El trebuie s? fie vigilent pentru a urm?ri ?i men?ine, pân? în farfurie, eforturile celor din industria alimentar?. ÎNTRERUPEREA LAN?ULUI FRIGULUI Lan?ul frigului se întrerupe prin expunerea produselor alimentare la alte temperaturi decât cele indicate. Orice cre?tere de temperatur? provoac? ?i accelereaz? cre?terea microbian? ?i reduce durata de via?? a unui produs: un produs bun ?i s?n?tos poate s? devin? un produs riscant, aspectul ?i gustul se pot degrada. Dup? tipul de produs refrigerat, exist? o ruptur? a lan?ului frigului fa?? de temperaturile ce le dep??esc pe cele indicate pe etichet?, de la 4 grade Celsius pentru produsele foarte perisabile, pân? la 8 grade Celsius pentru produsele perisabile. Majoritatea intoxica?iilor alimentare sunt benigne. Cu toate acestea cre?terea temperaturii poate antrena proliferarea anumitor germeni precum salmonella sau staphylococcus aureus, iar alimentele pot s? devin? periculoase. Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - A.N.P.C.P.P.S.Romania - o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.
Apreciez informatiile, dar cred ca cea mai buna cale de popularizare a lor este sa contactezi redactia (http://www.dietetik.ro/info/contact) si sa incercam o colaborare, care sa imbrace o alta forma decat mesajele lpostate la aricolele noastre. cred ca ar fi si mai utila (reciproc), si mult mai eleganta :). ne poti contacta si pe pagina noastra de facebook printr-un mesaj privat. Zi buna. Otilia