Cum supravietuiesti unui program de detoxifiere?

Experiente 07.12.2015

Programul meu de detoxifiere a organismului s-a terminat sambata seara si pot spune ca a fost un real succes, motiv pentru care il recomand tuturor.

Am scris intr-un material despre prima zi a programului de detoxificare care a fost cea mai grea si spun asta abia acum, la sfarsitul celor 3 zile. Dupa prima zi, simteam ca pot bea sucurile de Juice It la nesfarsit, desi uneori aveam momente in care ma uitam cu pofta la ce era pe masa celorlalti din jurul meu. Nu mi-a fost foame nici o secunda, doar poftele m-au chinuit putin.
 
A doua zi de detoxifiere
 
Ziua a doua a programului de detox ”New You” de la Juice It a debutat cu usoare dureri de cap si recunosc ca am avut un moment in care m-am gandit sa renunt pentru ca sunt ipohondra din fire si nu-mi place sa ma doara nimic. Insa m-am tinut tare si am rezistat. Stiam din ziua precedenta gustul fiecarui suc si pot spune ca de la al treilea suc pana la ultimul era din ce in ce mai bun, ceea ce m-a determinat sa astept cu nerabdare sa desfac urmatoarea sticla. I-am pacalit pe copiii mei sa nu facem clatite vineri seara pe motiv ca nu avem ingredientele necesare, iar ei au acceptat mai repede decat ma asteptam, pentru ca daca era altfel, recunosc ca nu as fi rezistat tentatiei.
Asa ca mi-a ramas ultimul suc, cel cu banane, caju si scotisoara ca deliciu suprem pentru seara de vineri.

Citeste continuarea programului pe caloria.ro
 
 
Tags:
detoxifiere
slabire
juice it
energie
suc
legume
fructe
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare