De ce sunt blugii mulati o amenintare pentru barbati?

Nu exista persoana care nu gaseasca in propria garderoba o pereche de blugi mulati. E comod sa porti blugi. Nu iti mai bati capul cu asortatul hainelor si ii poti purta aproape in orice context. Problemele pe care le pun blugii mulati nu tin insa de considerente legate de moda, ci de sanatate.

Blugii stramti sunt o amenintare pentru insasi specia umana, scrie The Guardian. Specialistii citati de cotidianul britanic spun ca din cauza blugilor mulati, barbatii pot avea probleme cu sperma, pot dezvolta infectii urinare si chiar dureri in zona testiculara. Mai mult, pantalonii mulati pot provoca si probleme ale vezicii urinare.

Esti pe dietetik.ro, locul in care afli cum sa traiesti sanatos si ce diete ti se potrivesc!

Mai mult decat atat, jeansii stransi pe picior nu avantajeaza deloc persoanele filiforme.

Pantalonii stramti nu numai ca distrug telefoanele mobile de calitate inferioara, dar sunt si anti-portofel, complet inutili pentru amatorii de mers pe bicicleta si deloc estetici pentru persoanele cu genunchi proeminenti.

Cine a incercat sa strecoare un smartphone sau un portofel in buzunarul pantalonului stie cat  suferit. Nu doar ca-i jeneaza pana la durere prezenta obiectului in buzunar, dar face persoanele respective sa arate ridicol.

Realitatea mai arata ca blugii mulati detesta ciclismul si ciclistii. Pantalonii de acest gen impiedica arcuirea piciorului, caz in care pedalatul devine o o munca de Sisif. In plus, blugii mulati vor face o umflatura ridicola in dreptul genunchilor, iar in timp vor ajunge sa arate ca pantalonii de cavalerie.

 

Tags:
De ce sunt blugii mulati o amenintare pentru barbati
sperma
infertilitate
infectii urinare
Bookmark and Share
[del.icio.us] [Digg] [StumbleUpon] [Twitter]

Articole similare
Aboneaza-te la RSS
1 Comentarii
  • ian
    1. ian 30.09.2014 19:01

    pentru ca ii strang la coaie.

Lasa un comentariu
 
codul de validare

Calculator
cm
kg
ani
   
Planifica-ti meniul
Intreaba specialistul
  • Dietetik raspunde, Dietetik raspunde

    Redactorii Dietetik.ro isi pun la bataie experienta si cunostintele acumulate. Adresati aici intrebarile...

  • Andra Chirnogeanu, Fitness trainer Fitcurves Andra Chirnogeanu
    Fitness trainer Fitcurves

Adreseaza o intrebare